Član
- Učlanjen(a)
- 07.09.2012
- Poruka
- 226
Jesam, ali te ego (prijateljski rečeno), sprečava da to priznaš (možda i da uvidiš, ali je to manje verovatno).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aaaaaaahahahahhahaha pa sta cu ja jbg ja sam glup posto ste svi vi ovde pametni i sve znate jbg, neko mora da bude i glup x))) i da prica ne istine posto ste svi ovde puni i svi znate "istinu" i imate "dokaze"Simptomatično je kako lako upotrbljavaš riječ glupst. Izgleda da ti je vrlo bliska. Kada kažeš da nije bitno kako i u šta vjeruješ, izvalio si nevjerovatnu nebulozu. Upravo je suprotno.
ja ti kazem da postoje najbolji fizicari na svetu koji govore da to sto ti pricas nije tacno, i pitam te zasto si nazvao to bice ON a ne ONA ili TO ti ni na sta nisi odgovorio a mislis da si nesto objasnio
Infamous111,
Naša vera nije puka vera u, kako kažeš, "knjige", već je (kada je reč o Hrišćanstvu, kao religiji Živog i Jedinog Boga) zasnovana na zajednici i komunikaciji sa Onim Koji se posredstvom Biblije OTKRIVA kao Bog.