pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Neces valjda ti Zonki da mi pomazes i da budes dobar prema meni kad me tvoja zena mrzi iz dna duse?

Pa popij nešto protiv bolova, nemoj da se mučiš. Što se problema sa PP tiče pitaj šta ti nije jasno. Ko pita ne skita, ili druga mogućnost koju sam ti neki dan spomenuo, ko pita upala mu ... kvaka. Biraj.
Nemam nikakve bolove slatkica, jedino mi se stalno javlja da mi je prepunjen pp box, a s tim ne znam da izadjem na kraj.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Neces valjda ti Zonki da mi pomazes i da budes dobar prema meni kad me tvoja zena mrzi iz dna duse?

Pa šta ću ti ja...Nekad se prilazilo sa "ko se bije taj se voli",omašio si vreme jbg... Deder,reKni ti čiči šta te muči dok sam ja ovde,posle idem da spavam,a ko zna da li ću izjutra biti živ. Moja žena je jedna divna racionalna osoba i pustiće me da ti pomognem. ;)
Samo moram videti sutra što su svi na nju napali...ja kapiram da je ona lepa,zgodna,pametna i duhovita,ali što od toliko venčanih baš nju....Nije valjda do mene...Nisam previše popustljiv?...Ko će ga znati.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Kada odeš na ovaj link
sa desne strane imaš male kutijice...Odaberi najvišu,tj klikni u nju. Spusti stranicu dole do dugmeta gde piše Odabrane poruke ,klikneš na njega i zatim kada ti se otvori padajuća lista klikneš ispred Izbriši...pa na dugme Nastavi...
I tako potvrđuješ dok ne isprazniš sanduče...Poruke čim pročitaš obriši jer nema svrhe da stoje tu,koče server foruma,zagušavaju saobraćaj konverzacija a i nema ništa bitno u njima što bi ti trebalo u daljem životu.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Evo, ovako.

10gep2q.png

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Jesi previse popustljiv, vencala se za tebe zvanicno tek kad se osetila "ugrozenom".
Tad joj je i avatar postao vise nego smeran.
Ajde, ne zajebavajte se, sve je to vasa igra al mene ne petljajte u to.
Ja sam bio i vise nego direktan, ne foliram se za razliku od vas dvoje, meni ne treba nikakav alibi.
@ mladozenja

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Jesi previse popustljiv, vencala se za tebe zvanicno tek kad se osetila "ugrozenom".
Ja sam bio i vise nego direktan, ne foliram se za razliku od vas dvoje, meni ne treba nikakav alibi.
@ mladozenja
Zvanicno se vjencala kad je skuckala zlata za titulu...avatar dobila od muza te ima posebnu sentimentalnu vrijednost...ko te petlja ja ne znam...vidim da se sam petljas tamo gdje ti mjesto nije... i stalno i stalno i stalno...rekoh zaobidji me neces...
Smjesan si mi sad mozes i da nastavis...postaje smjesno i simpaticno samo nastavi:lol:

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Opet ne mozes da odolis da se ne upetljas?
A da malo ispostujes muza koji je pravi dzek?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
@ mladozenja

:D Ja sam mislio da si ti dečko sa unikatnim smislom za humor...Sada sam skapirao da si u tripovima o "zaverama i intrigama"...
Ne znam kakva je igra u pitanju ,i ne znam šta znači reč "ugrožena na forumu pa je ja spašavam od nečega". Primetio si da sa mnom u konverzaciji je slobodno i opušteno zezanje tako da ne vidim nikakvo foliranje i napad na tebe. Ono što sam ti marnuo zlato nije bilo namerno samo tebi,zaređao sam redom iz sprdnje jer sam tada skapirao tu opciju. Ali trebalo je da ti bude jasno posle tvog upućenom PM-a da se zezam. Voleo bih da mi objasniš kakva igra i kako te mi petljamo. Pasivno sam posmatrao vaše postove,nisam ni reč napisao iako si je bez veze pomenuo u ovoj temi a opomenuti ste od strane administracije da ne vršite nikakvu vrstu kontakta...
I dalje nemam ništa protiv tebe,ali ali molim te da ne koristiš nebulozne postove koje niko ne razume.

Izvinjavam se sada stvarno administraciji i Ceci,jer kada vide ovaj svinjac mislim da će poželeti redaljku da aktiviraju i svakog učesnika ove rasprave kazne.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Opet ne mozes da odolis da se ne upetljas?
A da malo ispostujes muza koji je pravi dzek?

Ne mogu da se ne petljam...jer se prica o meni a nisam nevidljiva(iako bi tebi trebalo da budem)NISAM!!!
Dakle ako imas sta reci nema potrebe da to radis preko Zonkija ne pali...pokusao i preko Ljubicice ne ide...njoj sam obecala da ti se obracati necu niti te pominjati i da postovala sam to...sve dok ti nisi zapeo za mene bez povoda...tebe niko pomenuo nije a sad to sto se ti pronalazis u napacenim...konsultuj se sa svojim psihicem ja s tim nista nemam...prozivas i Zonkija i mene...lijepo molila zaobidji...ali kao sto rekoh...prije metar u gu*icu nego centimetar u glavu i dzaba...

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ma odlican si ti sine Zonki, pasivan samo tako.
Ubio se za dobrog drugara.
Volis da pomognes prijatelju u nevolji i ja to postujem.
I bio si u pravu, ja zaista imam unikatan smisao za humor samo sto ga ti nisi shvatio.
A sad sto prizivas administraciju i nekakvu kaznu, ja to samo vidim kao tvoju slabost.
Popustio si drugar, a bas si izgledao da ces biti dobar friend koji se sekira o pp boxu svoga bliznjeg.
Zamalo da ti poverujem... al sujeta je cudo.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Opet se tripuješ....ja sam ti pružio odgovor...Na tebi je da li ćeš da ga iskoristiš ili ne...Ja nisam to uradio da bih ti bio prijatelj ili već šta...Mrzim šlihtanje. Ja administraciju ne prozivam jer sam i sam urednik foruma i znam kako je kad neko spamuje bez granica ,napiše 1000 postova od kojih ne možeš da sklopiš jednu korisnu rečenicu. Ne vidim kakva je tu moja slabost. I ne vidim čemu svo ovo spamovanje o sexu ,zato sam se uključio sa onim postovima ali očigledno da niko neće da popusti. Ok,poštujem svačiji smisao za humor,ali ako ti misliš da je ovo smešno meni nije... Imam pravo da napišem svoje mišljenje. Nikad nisam skontao šta znači biti sujetan...tako da na to ne mogu da ostavim komentar...Ako ti i dalje misliš da ja imam nešto protiv tebe ti misli i dalje...ja nemam šta više da kažem.

Natrag