pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
A kako to da taj neko moze drugome udarati packe???
Izvinuces zakasnio si na raspravu pod jedan,pod dva koliko se sjecam ti i ja nemamo razloga za bilo kakvu vrstu komunikacija,pod tri mojne meni tu talasas i glumatas...rekla sam ti sta mislim o tebi i bas si jedan od onih koje imam zelju da napenalim nogom u bulju...
Ti i ja smo zavrsili razgovor u kaficu i zato...adio..
Obratila sam ti se preko pp-a jednom onda kad si glumio dasu(kao uvjek) i rekla sve sto sam imala.
Ako te sta zanima imam pp nemam namjeru ceci temu da unistavam.
DOVIDJENJA!
Ako je dovidjenja zasto imas bolesnu potrebu da mi stalno repliciras?
Ja ti lepo rekoh, ti si se svuda rasirila i tesko te je zaobici , al kog vraga mi se stalno obracas sa tako vulgarnim tekstovima.
Koji ti je vrag udata zeno?

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ma zaboli me sta si mislio, jedino me zanima sto imam problem sa privatnim porukama, nikako da se snadjem ovde, cini mi se da cu pre odavde otici nego ukapirati neke stvari.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma zaboli me sta si mislio, jedino me zanima sto imam problem sa privatnim porukama, nikako da se snadjem ovde, cini mi se da cu pre odavde otici nego ukapirati neke stvari.

Pa popij nešto protiv bolova, nemoj da se mučiš. Što se problema sa PP tiče pitaj šta ti nije jasno. Ko pita ne skita, ili druga mogućnost koju sam ti neki dan spomenuo, ko pita upala mu ... kvaka. Biraj.

Natrag