Član
- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 490
hvala na podrsci . neke devojke to podrzavaju.
Ove "čedne" jel? Gle... odmah da te razuverim, da ne bi to koristila kao argument u daljoj diskusiji, i biću veoma lična, dakle ja lično,sam sa jednom osobom već dugo, dugo... A ovo ti kažem da ne bi pomislila da ja cecu "branim" jer imam isti seksualni život. Ne, uopšte to nije u pitanju. Već, kao što rekoh, jako me nerviraju te zapakovane, maliciozne, dušebrižničke prozivke. Cecu više cenim od tebe, konkretno, jer je direktna i prirodna. I nema predrasuda. Dok ona otvoreno priča o tome, ti ćeš to uviti ovako: "bez strastvenog,socnog i dugog poljubca-nema nista od sexa ".... u jednoj temi. U drugoj ćeš paliti maštu hvaleći se da imaš dugu plavu kosu i da nosiš uske pantalonice... i tako dalje, naletala sam na dosta takvih postova.
Laiku će promaći te sitnice, ali nekome ko čita između redova biće jasno da je i tvoj libido prilično jak i rasplamsan, samo nisi direktna kao ceca.
Prema tome... nemoj mi molim te govoriti c'est la vie... Jer život je mnogo više od crno belih podela, predrasuda, etiketa, raznoraznih zaključaka, bukvalisanja... i slično... Kao što rekoh, dušebriznici, obožavam vas... Samo da vas u životu imamo da nam kažete šta valja, i na konju smo