pitajte člana Cecu69

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
hvala na podrsci :). neke devojke to podrzavaju.

Ove "čedne" jel? :) Gle... odmah da te razuverim, da ne bi to koristila kao argument u daljoj diskusiji, i biću veoma lična, dakle ja lično,sam sa jednom osobom već dugo, dugo... A ovo ti kažem da ne bi pomislila da ja cecu "branim" jer imam isti seksualni život. Ne, uopšte to nije u pitanju. Već, kao što rekoh, jako me nerviraju te zapakovane, maliciozne, dušebrižničke prozivke. Cecu više cenim od tebe, konkretno, jer je direktna i prirodna. I nema predrasuda. Dok ona otvoreno priča o tome, ti ćeš to uviti ovako: "bez strastvenog,socnog i dugog poljubca-nema nista od sexa ;)".... u jednoj temi. U drugoj ćeš paliti maštu hvaleći se da imaš dugu plavu kosu i da nosiš uske pantalonice... i tako dalje, naletala sam na dosta takvih postova.
Laiku će promaći te sitnice, ali nekome ko čita između redova biće jasno da je i tvoj libido prilično jak i rasplamsan, samo nisi direktna kao ceca.
Prema tome... nemoj mi molim te govoriti c'est la vie... ;) Jer život je mnogo više od crno belih podela, predrasuda, etiketa, raznoraznih zaključaka, bukvalisanja... i slično... Kao što rekoh, dušebriznici, obožavam vas... Samo da vas u životu imamo da nam kažete šta valja, i na konju smo ;)

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Ne to nije nikakav baja.
To je muškarac koji iskoristi priliku da kresne svaku žensku koja mu se da.
A to što se takve žene same daju takvi muškarci nisu krivi.

Nije zdravo da muškarac ima dosta partnerki jer i on može da navuče polne bolesti.
A to što se žene *ebiu za pare nije od juče.

Kakva je razlika između prostitutke i sponzuruše?
Skoro da je nema. Obe su tu samo zbog novca i *ebe im se za ljubav.

Mi muškarci ne možemo da imamo tako visoke standfarde koliko možete vi žene.
Dok mi imamo potrebu da imamo zgodnu ženu, vi hoćete da on ima i dobar posao, da je popularan, da je ovo ili ono.

To je slučaj kod 90% devojaka.

Tako da nemoj da mi prodaješ priču o kriterijumu.

Ono što sam rekao za žene to važi i za muškarce. Nije ni fizički ni psihički zdravo za oba pola da često menjaju partnere.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Čekaj stani pazi gledaj...Čemu ova rasprava?
Priprema za anketu "želite li nevinu devojku ili ne-nevinu" ?

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Ljudi...zene...momci i devojke....

napravismo od Cecine teme ginekolosko i moralno savetovaliste...

nije u redu...

Ima podforum ''Ljubav sex,romantika''....

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
Ove "čedne" jel? :) Gle... odmah da te razuverim, da ne bi to koristila kao argument u daljoj diskusiji, i biću veoma lična, dakle ja lično,sam sa jednom osobom već dugo, dugo... A ovo ti kažem da ne bi pomislila da ja cecu "branim" jer imam isti seksualni život. Ne, uopšte to nije u pitanju. Već, kao što rekoh, jako me nerviraju te zapakovane, maliciozne, dušebrižničke prozivke. Cecu više cenim od tebe, konkretno, jer je direktna i prirodna. I nema predrasuda. Dok ona otvoreno priča o tome, ti ćeš to uviti ovako: "bez strastvenog,socnog i dugog poljubca-nema nista od sexa ;)".... u jednoj temi. U drugoj ćeš paliti maštu hvaleći se da imaš dugu plavu kosu i da nosiš uske pantalonice... i tako dalje, naletala sam na dosta takvih postova.
Laiku će promaći te sitnice, ali nekome ko čita između redova biće jasno da je i tvoj libido prilično jak i rasplamsan, samo nisi direktna kao ceca.
Prema tome... nemoj mi molim te govoriti c'est la vie... ;) Jer život je mnogo više od crno belih podela, predrasuda, etiketa, raznoraznih zaključaka, bukvalisanja... i slično... Kao što rekoh, dušebriznici, obožavam vas... Samo da vas u životu imamo da nam kažete šta valja, i na konju smo ;)

zelim reci prvo ovo. ja protiv cece nemam nista. i cenim sto je direktna.
ja sama znam kakva sam i ljudi oko mene znaju kakva sam. ja se nehvalim. iznela sam iskren post sta volim. i da volim svoju kosu.

imam svoj stav i stojim iza njega i uopste se neobazirem sta drugi misle i kazu.

a zivot kao pojam volim i volim da ga studiram.
i zelim reci svako ima drugacije razmisljanje i svako ima pravo na svoje misljenje.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Brate ja to poštujem, u pravu si, ali opet..........

Da li bi na primer tako komentarisao i devojku koja je radila grupnjak i redaljku a sad odjednom hoće da bude samo tvoja?

Zavisi kako je "nabila" broj partnera, šta je sa njima radila. Da li je to bila ljubav ili iživljavanje.

Ne interesuje me šta su radile prije, ne interesuje me da budem prvi, ako baš hoćeš meni bi bio mnogo veći izazov kao muškarcu pa budem zadnji. Gledaj u njoj ženskog čovjeka i budi svoj. I kad je voliš da ti uši otpadaju od zaljubljenosti ostani svoj. Budi najnježniji na svijetu ali ne budi pekmez. Ostani čvrst i muško, ali ne na silu, ne glumi ništa, budi ti. Kada se u tebe takvog zaljubi ona se jednostavno "resetovala" i sada svakim djelićem sebe želi da bude tvoja. Ne postoji ništa prije. Održavaj takvo stanje kod nje i ne zamlaćuj se statistikama.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
ja stvarno sad zakljucujem jedno...jer ne znam sta drugo moze biti...
ti mora da si bio sa nekom djevojkom koja te je koristila maximalno vjerovatno finansijski i to je to...slomila ti srce...sad sve ravnas prema njoj...(nije da glumim psihica ali konstantno aludiras na to)
tema nisu prostitutke niti sponzoruse,tema nije ko koliko zasto i kako i gdje voli sex...
ceca je ispostovala vas i odgovorila na pitanja ispostujte i vi nju i bjez'te s teme njene...
Mg eto ti si zena i stavi se na cecinu poziciju kako bi bilo da neko dodje na tvoju temu i da prica o ovim shitovima???
Kako god San,Mg ne znam koliko godina imate Ceca je zena koja se udala,vodi ljubav sa svojim muzem(zamislite ni vas rode nisu donijele:???:)kad joj god na um padne i sta je strasno tu,zena koja odgaja djecu i radi...e kad svi to postignemo ...svaka nam cast...
prema tome...sidjite zeni s teme i izadjite iz njenog i bilo cijeg kreveta neka svako se sexa koliko mu volja vi nadjite ako mislite da mozete ono najbolje sto mislite da je.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Iskoristiću i ja cecinu temu da poželim svima laku noć... Mogla bih o ovoj temi satima u svakakvim kontekstima, ali neću... kako kaže ona izreka, bacanje bisera pred svinje... nema svrhe... :)

p.s. Mg farm... kad počinješ rečenicu, posle tačke ide veliko slovo ;) Kao devojčica koja zna ispravne stvari, trebala bi da znaš pravopis :)

p.s.2 B&B i PYC nestalo mi onog "hvala" dugmeta, inače bih vam zahvalila na poslednjim postovima.

Good night.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
Iskoristiću i ja cecinu temu da poželim svima laku noć... Mogla bih o ovoj temi satima u svakakvim kontekstima, ali neću... kako kaže ona izreka, bacanje bisera pred svinje... nema svrhe... :)

p.s. Mg farm... kad počinješ rečenicu, posle tačke ide veliko slovo ;) Kao devojčica koja zna ispravne stvari, trebala bi da znaš pravopis :)

Good night.

Tacno ;)......

Natrag