pitajte člana Cecu69

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
izvinite. nije rec o predrasudama. pitanje je bilo jednostavno.

Ne moraš da mi persiraš :) Možda je pitanje jednostavno, ali to ne znači da nije cinično.

@San Andreas

Ne znam šta da ti kažem... svako ima svoje mišljenje, ja sam svoje iznela. Samo kažem da je bzvz postavljati takva pitanja, nema veze što je forum u pitanju. Njen seks, njena stvar. A i nije taboo kao što već rekoh.

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Sania, Ceca69, mg farm imam pitanje za vas:

Šta mislite da li PORODIČAN muškarac koji hoće da se skrasi i ne luta isto ceni ženu koja ih je imala dvojicu ili trojicu ili koja je bila sa deset njih?!

Ovde nije reč ni o kakvoj predsrasudi već otvoreno pitanje pre svega o zdravlju pa o svemu ostalom.

Kao što nije u redu da mi mislimo polnim organom tako mislim da nije u redu da žene stalno menjaju frajere pod izgovorom "ej pa ovo je 21 vek izadji iz pećinskog doba"

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Što mi se čini da ova Mg ima blago ciničan ton? ;) Voli žena seks pa voli. Pa šta? Seks je bio taboo pre 50 godina, sad više nije. Zdrava mlada žena i treba da voli seks. Ima jak libido, super. Blago njenom partneru...
Sem toga, svaka joj čast što nije "čedna" i licemerna pa da se kao gomila ucveljenih domaćica "gnuša" seksa, već žena javno to priznaje...
Mrzim predrasude.
Sania svaka ti cast...cenim podrsku i iskrenost...nema tabua..nema licemerja..
Mg ima zadatak da postavi pitanje a sad da li ce ono biti nezgodno ili zgodno to zavisi samo od nje..
opet moje je da na njega odgovorim ili jok..:)
Nikad nisam bezala od nezgodnih pitanja vec se trudim na svako da odgovorim iskreno..
dok neko ovde voli da se sakrije iza tudjeg misljenja i kaze...
da..slazem se..ili samo u pravu si..:)
Ne procitah nigde odredjeno misljenje za bilo koju temu..licno i personalno ako to nije neko vec pre nje rekao..:)

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Šta mislite da li PORODIČAN muškarac koji hoće da se skrasi i ne luta isto ceni ženu koja ih je imala dvojicu ili trojicu ili koja je bila sa deset njih?!

Ovde nije reč ni o kakvoj predsrasudi već otvoreno pitanje pre svega o zdravlju pa o svemu ostalom.
Andeas..ako hoces iskreno da ti kazem ..
ti to nikada neces znati..a sta god da ti zena kaze neces verovati..
tako da...lepota je u oku posmatraca...:)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490

Ne lupaj. Izvini što moram tako da ti kažem, ali moram. PORODIČAN muškarac koji hoće da se skrasi, skrasiće se uz ženu koju voli. End of story.
Zdravlje, pogotovo ginekološko - je stvar lične kulture i nema puno veze sa brojem muškaraca, ako se žena redovno kontroliše itd.. Odosmo predaleko.
Ja sam se ovde javila iz prostog razloga što ne volim cinična prozivanja, o čemu god da je reč, pa čak i kad je postavljač pitanja u pravu... Ne volim to cinično, ironično... maliciozno... i tako.

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Nisam ciničan.
Uzmimo samo za primer da na primer žena ne gleda istim očima uspešnog i neuspešnog muškarca a to nema veze sa seksom.

Kod muškaraca je obrnut slučaj, oni gledaju lepotu, i ponekad su toliko zaslepljeni njom da ne primećuju da devojka sa kojom su trenutno nije ono što im treba.

Neko pametan je rekao: "ja mogu da volim ovakve ili onakve muškarce ali šta to vredi kad ću na kraju da završim sa nekim ko uopšte nije takav".

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Nisam ciničan.
Uzmimo samo za primer da na primer žena ne gleda istim očima uspešnog i neuspešnog muškarca a to nema veze sa seksom.

Kod muškaraca je obrnut slučaj, oni gledaju lepotu, i ponekad su toliko zaslepljeni njom da ne primećuju da devojka sa kojom su trenutno nije ono što im treba.

Neko pametan je rekao: "ja mogu da volim ovakve ili onakve muškarce ali šta to vredi kad ću na kraju da završim sa nekim ko uopšte nije takav".

Ok. Ne razumem poentu ovog posta.

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146

Kao što nije u redu da mi mislimo polnim organom tako mislim da nije u redu da žene stalno menjaju frajere pod izgovorom "ej pa ovo je 21 vek izadji iz pećinskog doba"

ja sam zdravstveni radnik. i sa mog aspekta recicu da za samu zenu pre svega zbog polnih organa treba paziti na broj partnera.

samo pitanje zasto toliko ima kancera materice?

da treba imati sex al sa jednim partnerom,a ne nadjes 10 njih.

a odgovor na pitanje posto G. Ceca smatra da ja nemam svoje misljenje.
ne porodican covek negleda isto zenu koja ih ima vise njih ili imala.

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
@ Sania Valiant

Ja ne razumem šta troje ljudi 30+ traže u 2 ujutro na forumu umesto da su u krevetu i spavaju?!

Insomnija a?

Aha..........

Ja sam rekao da žena koja ima veliki broj muškaraca iza sebe ima mnogo manju cenu u očima muškarca nego neka koja je bila sa dvojicom ili trojicom i to tek onda kad je bila u pitanju prava ljubav.

Treba da shvatiš da ne gledaju svi muškarci isto na žene sa "burnom prošlošću".
Ima onih kojima prošlost žene nije važna ali verujem da njihov broj nije mnogo veliki

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
gansta

Kada ces na spavanje?

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
Ne moraš da mi persiraš :) Možda je pitanje jednostavno, ali to ne znači da nije cinično.

@San Andreas

Ne znam šta da ti kažem... svako ima svoje mišljenje, ja sam svoje iznela. Samo kažem da je bzvz postavljati takva pitanja, nema veze što je forum u pitanju. Njen seks, njena stvar. A i nije taboo kao što već rekoh.

pitanje nije bilo cinicno bar sa moje strane. mozda je tako delovalo. al i sama si rekla sex niju vise taboo tema,pa se moze slobodno pricati o njemu zar ne?

Natrag