pitajte člana Cecu69

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
ja sam zdravstveni radnik. i sa mog aspekta recicu da za samu zenu pre svega zbog polnih organa treba paziti na broj partnera.

samo pitanje zasto toliko ima kancera materice?

da treba imati sex al sa jednim partnerom,a ne nadjes 10 njih.

a odgovor na pitanje posto G. Ceca smatra da ja nemam svoje misljenje.
ne porodican covek negleda isto zenu koja ih ima vise njih ili imala.
Ja se sad ne slazem sa mojom drugom polovinom...
Cisto da se zna i u pecinskom dobu ljudi su mjenjali partnere i u vrijeme nasih baba i deda samo sto se cutalo o tome(i dan danas znaju reci "mi se samo drzali za maramice ili za rucice")aha sta ima kako si...buljuk lazi...Porodican covjek gledace svoju porodicu i voliti svoju zenu pa taman da je ona imala 48 partnera prije njega...
I da rak materice...apsolutno veze nema sa brojem...ako je zdrav sex apsolutno nema veze...
Znaci opet dolazimo na ono...ona kurva on baja....ne pali to vise i ko to nece da shvati(posebno muski)neka budu svjesni da ce u krevetu u kuhinji u svojoj kuci imati najvecu kurvu a oni kojima to nije bitno dopasce solidna djevojka...
Izvinjavam se...

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
@ Sania Valiant

Ja ne razumem šta troje ljudi 30+ traže u 2 ujutro na forumu umesto da su u krevetu i spavaju?!

Insomnija a?

Aha..........

Ne razumemo svi mi mnoge stvari, doduše neko manje, a neko više ;) da si pametan, ti bi svoj prethodni post napisao direktnije, a ne da (opet) pričaš nešto što nema nikakvu poentu...
Ok, hoćemo li sad o tome zašto 30+ ljudi ne spava u 2 ujutru i visi na forumu? :girl_sigh: Može, što se mene tiče... ali ipak ova tema nije o tome.

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
Ja se sad ne slazem sa mojom drugom polovinom...
Cisto da se zna i u pecinskom dobu ljudi su mjenjali partnere i u vrijeme nasih baba i deda samo sto se cutalo o tome(i dan danas znaju reci "mi se samo drzali za maramice ili za rucice")aha sta ima kako si...buljuk lazi...Porodican covjek gledace svoju porodicu i voliti svoju zenu pa taman da je ona imala 48 partnera prije njega...
I da rak materice...apsolutno veze nema sa brojem...ako je zdrav sex apsolutno nema veze...
Znaci opet dolazimo na ono...ona kurva on baja....ne pali to vise i ko to nece da shvati(posebno muski)neka budu svjesni da ce u krevetu u kuhinji u svojoj kuci imati najvecu kurvu a oni kojima to nije bitno dopasce solidna djevojka...
Izvinjavam se...

lepo si rekla pecinsko doba.......tad je priroda bila drugacija.ja sam samo iznela stav sa svog zdravstvenog aspekta. i to necu samo ja reci vec vecina mojih kolega :).
p.s slazemo se i ovako

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ja mislim ceco da si sad prosvetljena :mrgreen: jel da da ćeš biti dobra od večeras, čuješ šta kažu njene kolege? :)
E tako... :angel: Dušebrižnici... uh! Me love it!;)

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
BLACKandBLOND ako je istina da je mg farm zdravstveni radnik i razume se u to, a sigurno je bar deset godina starija od tebe, kako onda možeš da kažeš da nije u pravu?

Kakav je to zdrav seks sa desetoricom njih?
Šta ti tu vidiš zdravo?

Nisam protiv da žene menjaju partnere ali neka granica mora da se zna.
Neke devojke imaju više partnera sa kojima su spavale nego godina u ličnoj karti, i ako misliš da je to u redu onda nemam šta da kažem

Ljubi *ebite se, svi to rade, ali koristite i mozak a ne samo.............

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Svaka zaljubljena žena je nevina. Nevinost nije fizička nego mentalna kategorija. Kada te žena voli za nju ne postoje prethodna dvojica, petorica ili njih trideset. Postojiš samo ti, tebi želi da se da i tebi da pripada. Budi faca pa uradi to od žene sv. Andrija.

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
BLACKandBLOND ako je istina da je mg farm zdravstveni radnik i razume se u to, a sigurno je bar deset godina starija od tebe, kako onda možeš da kažeš da nije u pravu?

Šta ti tu vidiš zdravo?

Neke devojke više partnera sa kojima su spavale nego godina u ličnoj karti, i ako misliš dea je to u redu onda nemam šta da kažem

hvala na podrsci :). neke devojke to podrzavaju.

Ja mislim ceco da si sad prosvetljena :mrgreen: jel da da ćeš biti dobra od večeras, čuješ šta kažu njene kolege? :)
E tako... :angel: Dušebrižnici... uh! Me love it!;)

c'est la vie...

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Svaka zaljubljena žena je nevina. Nevinost nije fizička nego mentalna kategorija. Kada te žena voli za nju ne postoje prethodna dvojica, petorica ili njih trideset. Postojiš samo ti, tebi želi da se da i tebi da pripada. Budi faca pa uradi to od žene sv. Andrija.

Brate ja to poštujem, u pravu si, ali opet..........

Da li bi na primer tako komentarisao i devojku koja je radila grupnjak i redaljku a sad odjednom hoće da bude samo tvoja?

Zavisi kako je "nabila" broj partnera, šta je sa njima radila. Da li je to bila ljubav ili iživljavanje.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013

Šta ti tu vidiš zdravo?

Neke devojke imaju više partnera sa kojima su spavale nego godina u ličnoj karti, i ako misliš da je to u redu onda nemam šta da kažem

Nema veze sto je starija i sto je zdravstveni radnik....ja se jesam rodila po noci ali nisam sinoc...
Nije da pojma nemam...
Ajde ti meni objasni nezdravo?
Zdravo je kad on ima 248 partnerki i svi mu se klanjate ALELUJA to batice legendo kraju...bla bla...a ona je odma nezdrava?:???:
Kada pojedini muskarci upoznaju granice tada ce i neke zene da upoznaju granice...
A kada se vama da izvine pri*ebe nije problem ni kurvu platiti...ali sutra vam je svaka druga ista kao ona....Bog te vid'o poceli ste po ocima da sudite koliko je kilometra metara ili centimetara:mrgreen: u nju uslo!
Takve nazivam cistim primitivcima i takve bi najradije nogom u gu*icu nabila...A posto vas je vidim buljuk takvih...ne da mi se...ali mucnite malo glavom i zapitajte se koliko vrijedite i koliko visoko standarde mozete da dignete!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Evo ja ću od svih spamera da se vratim na temu. Ceco kako ćemo provesti sledećih nekoliko meseci sa sivim nebom,mokrim vazduhom i tlom i golim drvećem?

Natrag