pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Ja ovde Cecu nisam ni pomenuo.

Ja sam samo rekao da nije zdravo da se često menjaju partneri. To je sve.
Ona je odgovorila da vodi ljubav samo sa svojim mužem i tu je za mene bila tačka.

Ja sam sa ovim sad stvarno završio. Nastavite tamo gde ste stali

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Što mi se čini da ova Mg ima blago ciničan ton? ;) Voli žena seks pa voli. Pa šta? Seks je bio taboo pre 50 godina, sad više nije. Zdrava mlada žena i treba da voli seks. Ima jak libido, super. Blago njenom partneru...
Sem toga, svaka joj čast što nije "čedna" i licemerna pa da se kao gomila ucveljenih domaćica "gnuša" seksa, već žena javno to priznaje...
Mrzim predrasude.
Ma nemoj, mrzis predrasude, a kad tvoja prijateljica BB izgovara gomilu predrasuda, uopste se ne bunis,kako to?
A sad ti smeta MG farm?

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Pa kad si glavna na temi kako te zaobici?
Bitno da ti udaras nekom packe a nemas prava na to.

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ne interesuje me šta su radile prije, ne interesuje me da budem prvi, ako baš hoćeš meni bi bio mnogo veći izazov kao muškarcu pa budem zadnji. Gledaj u njoj ženskog čovjeka i budi svoj. I kad je voliš da ti uši otpadaju od zaljubljenosti ostani svoj. Budi najnježniji na svijetu ali ne budi pekmez. Ostani čvrst i muško, ali ne na silu, ne glumi ništa, budi ti. Kada se u tebe takvog zaljubi ona se jednostavno "resetovala" i sada svakim djelićem sebe želi da bude tvoja. Ne postoji ništa prije. Održavaj takvo stanje kod nje i ne zamlaćuj se statistikama.
Gde si ovo procitao posto tako zvucis?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Pa kad si glavna na temi kako te zaobici?
Bitno da ti udaras nekom packe a nemas prava na to.

A kako to da taj neko moze drugome udarati packe???
Izvinuces zakasnio si na raspravu pod jedan,pod dva koliko se sjecam ti i ja nemamo razloga za bilo kakvu vrstu komunikacija,pod tri mojne meni tu talasas i glumatas...rekla sam ti sta mislim o tebi i bas si jedan od onih koje imam zelju da napenalim nogom u bulju...
Ti i ja smo zavrsili razgovor u kaficu i zato...adio..
Obratila sam ti se preko pp-a jednom onda kad si glumio dasu(kao uvjek) i rekla sve sto sam imala.
Ako te sta zanima imam pp nemam namjeru ceci temu da unistavam.
DOVIDJENJA!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
E' što ja volim divlje jagode...pa to je nemoguće...
hpim0903.jpg

Aj' poslužite se malo...bolje ćete se osećati a i razmišljati....

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
:???::???::???:Zasto, kako, zasto, kako meni pise da imam samo 6 postova?:???::???::???::???:sorrysorrysorrysorrysorry

Natrag