pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Dobro bre Zonki, da li ti zaista mislis da je meni stalo da po svaku cenu boravim na ovom mestu?
Pa ja sam ovde slucajno upao, skenirao brzinski neke stvari (pogotovo u kafani) pa sam se na izazov ukljucio na svoj nacin.
A onda je ispalo da sam ja jebac i najgori lik koji bi da kara ne jednu nego njih vise, nema veze sto je neko aktivno ucestvovao da se ja ponasam kao sto sam se ponasao.
I nista lose nisam uradio, malo flerta na flert a ispao sam najgori.
E pa nece biti.
A gde si ti bio kad su se stvari koje ti ne prijaju desavale?
Ako vi zelite da me sklonite i banujete s foruma, slobodno, samo nece biti da su stvari bile tako jednostavne kako se to vama cini.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Dobro bre Zonki, da li ti zaista mislis da je meni stalo da po svaku cenu boravim na ovom mestu?
Pa ja sam ovde slucajno upao, skenirao brzinski neke stvari (pogotovo u kafani) pa sam se na izazov ukljucio na svoj nacin.
A onda je ispalo da sam ja jebac i najgori lik koji bi da kara ne jednu nego njih vise, nema veze sto je neko aktivno ucestvovao da se ja ponasam kao sto sam se ponasao.
I nista lose nisam uradio, malo flerta na flert a ispao sam najgori.
E pa nece biti.
A gde si ti bio kad su se stvari koje ti ne prijaju desavale?
Ako vi zelite da me sklonite i banujete s foruma, slobodno, samo nece biti da su stvari bile tako jednostavne kako se to vama cini.

Aman covjece sta ti je Zonki kriv sad?
Skapirala sam ja...primio si se na nas tzv. flert pa te malo ljubomora muci...zajebaTa stvar ta ljubomora:lol:
:lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ajooooj moraću da prekršim reč i da postujem ponovo....Pa ti si sve pogrešno skontao. Ona meni jeste draga i sve to ali mi nije prava žena. To što se ona zezala sa tobom ja i da sam pročitao ne bih reagovao...Ima devojka pravo da flertuje sa kime hoće...ko sam ja da joj branim. Kao drugo nisam mislio da te iko banuje ,postoje i druge kaze,i nisam mislio samo na tebe već na sve učesnile ove bezvezne teme koju smo naspamovali bez razloga uključujući i mene. Zašto me nisi pitao ...Ja za to ne bih ni saznao da se niste javno svađali sad jer sam bio odsutan od foruma...A i da sam bio tu opet ne bi menjalo stvari...Ja joj nisam pravi muž! Ima pravo da piše šta god ona želi.
Ne znam da li si primetio ali ona se našali sa svima u temi "šta biste rekli osobi da se probudite pored nje" da li misliš da treba da skačem na svaki njen post ili post upućen njoj....I da jesam njen muž nisam Kromanjonac...Ovo je zabava čoveče.

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ehh, sta bi ti dala da neko bude ljubomoran na tebe, za to ipak treba da budes neka riba BB.
Ne radi se o tebi, ne laskaj sebi.

Ajooooj moraću da prekršim reč i da postujem ponovo....Pa ti si sve pogrešno skontao. Ona meni jeste draga i sve to ali mi nije prava žena. To što se ona zezala sa tobom ja i da sam pročitao ne bih reagovao...Ima devojka pravo da flertuje sa kime hoće...ko sam ja da joj branim. Kao drugo nisam mislio da te iko banuje ,postoje i druge kaze,i nisam mislio samo na tebe već na sve učesnile ove bezvezne teme koju smo naspamovali bez razloga uključujući i mene. Zašto me nisi pitao ...Ja za to ne bih ni saznao da se niste javno svađali sad jer sam bio odsutan od foruma...A i da sam bio tu opet ne bi menjalo stvari...Ja joj nisam pravi muž! Ima pravo da piše šta god ona želi.
Ne znam da li si primetio ali ona se našali sa svima u temi "šta biste rekli osobi da se probudite pored nje" da li misliš da treba da skačem na svaki njen post ili post upućen njoj....I da jesam njen muž nisam Kromanjonac...Ovo je zabava čoveče.
Pa sto onda pravis majmuna od sebe?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa sto onda pravis majmuna od sebe?

Zato što sam zbog toga došao na ovaj forum...Majmun ne mora da ide na posao,da sluša svakodnevne gluposti,doživljava stresove,bude ozbiljan većinom dana. Ako nekome smeta što se ja majmunišem može da me ignoriše. Igramo se...ona je moja Barbika,ja sam njen Ken....Živela mladost a sa njom i ludost :D

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
E pa ,ali da sam znao da cu upasti u vasu igru nikad se ne bih umesao, steta sto si bio toliko nevidljiv u pravo vreme na pravom mestu.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
E pa ,ali da sam znao da cu upasti u vasu igru nikad se ne bih umesao, steta sto si bio toliko nevidljiv u pravo vreme na pravom mestu.

Što? Jel tebi smeta da budeš mlad? Dođi da te provozam u mojem džipEm od plastike dok nam Barbika spremi kafu sa srebrnim čajnicima. Ako si zainteresovan da promeniš mišljenje i budeš i ti Petar Pan neostarivi i neosedivi čovek javi mi,ima ovde još dosta Barbika na forumu koje bi se družile sa Kenovima ;)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Sva si tuzna koliko pokusavas da budes umisljeno vesela.

:lol:
Sretoh ja razne na netu ali ti si mi najludji...ne znam koliko sve ovaj cijeli virtuelni svjet uzimas za ozbiljno ali ako nisi primjetio meni je sve ovde sprdnja ne potresam se ni najmanje...rekla sam ti da zivim zivot kako treba a ne ovde.
Postoje ljudi koji su mi dragi koje sam cak zavolila preko neta,postoje i oni koje postujem ali da postoje ljudi koje mrzim ovde ili neki kojima bi smisljala pakosti nikad...meni je ovo sve sprdnja...
S tobom se fino sprdala i zezala dok nisi poceo da se primas...opet sad pokusavam da okrenem na salu kako uvjek radim ne ide...
Ja se ne mogu uvrijediti sta god ti rekao niti naljutiti...jer ti za mene samo si slovo.Bila sam zaboravila na tebe dok se nisi javio veceras...
Ne znam uopste koji je cilj ni svrha ali samo tjeraj ja sad nestajem u vidu magle:D
Volim doci ovde rekla sam vec...razmjeniti misljenja,saliti se pa cak i zavoliti neke ljude...vjeruj meni je svadja i neslaganja preko glave i nemoj da mislis da bilo ko hoce da te banuje meni licno ne smetas ni najmanje niti bi se ja bavila tim...bilo kakvim pakostima iza ledja:)

Natrag