pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
HHhahahahaaahahahahahahahahahaahahah. E stvarno ,groblje ti nije ravno...Još stavila onog belog konja da smrdiš na štalu... E crna ti koji će tebe tak'u.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ako si joj kaz'o....Šta ona tebi 2 zeca ,3 zeca... Došla tu ,timarila konja i uvatila se za tastaturu.... Idi bre peri ruke kuvaj ručak!

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Dobro de, ja znam da sam ovde zavrsio karijeru ali sam hteo da to bude u velikom stilu, onako iskreno kako samo to ja umem.
Ako ste se zabavili za trenutak, bilo mi je drago, i sam sam ovde imao lepe trenutke.
Al nije mi se dalo.
BB, bila si mi slatka kad si bila prirodna, nema veze sto si se posle zbog toga pokajala i oruzila me.
Ako ce ti biti lakse, ja sam skot, ti nemas veze s tim.
Zonki, ti si pravi muz i dzentlmen, svaka cast kako branis svoju damu.
Ona to i zasluzuje, bez obzira sta sam ja ja veceras rekao.
Eto, ne zelim da me pamtite po zlu, makar se sa vama nikad vise ne budem sreo.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
A 'de si ti pošao? Žurka je tek počela...Cenzuriši samo ove ku*čeve i sve je ok...;) Čitamo se sutra,malo smo preĆerali večeras....probismo termin.

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Idem u PM, necu nista da ispravljam, stojim iza svega sto sam veceras rekao i ako prezivim to ce biti cudo.
Al nema veze, jebem li ga, nisam zeleo da me neko zamrzi, ako sam to uspeo onda ovde nemam sta da trazim.
Laku noc.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
A o mojim ku*cevima niko ne brine:???:
Ko ce nji' cenzurisat'?
Koliko slova na gluposti...potrosili svi:acute:

Vedžbamo korespodenciju.

Idem u PM, necu nista da ispravljam, stojim iza svega sto sam veceras rekao i ako prezivim to ce biti cudo.
Al nema veze, jebem li ga, nisam zeleo da me neko zamrzi, ako sam to uspeo onda ovde nemam sta da trazim.
Laku noc.

Pa dobro...kako god okreneš ostaješ ovde...Niko te ne mrzi samo jbg moraš ranije da me upozoriš kad se šališ a kad ne...Imam ja malo bosanske krvi u sebi...ne mogu uvek sve da skontam.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
I posle svega...ostah krs....nema veze...mirim se sa sudbinom...sliku iz profila cu da uklonim vise narod da ne prepadam...:mrgreen:
Ljuta ja nisam na tebe ako te zanima:roll:
rekoh naljutiti se ne mogu...ismijala sam se i eto...to je to...vjerovano cu i ja sutra pljusku da popijem ali navikla i na to:mrgreen:
Zasluzeno nema sta:D
Eto laku noc i dobro jutro i od mene svim prisutnimaaaaaaaaaaaaaaa....voda vatraaaaa snijeg kisaaaaaa:D

Natrag