Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U Srbiji PayPal radi samo jednosmerno. Možeš poslati ali ne možeš primati novac. Kod nas je sve uvek okrenuto naopačke. Verovatno se plaše priliva deviza u Srbiju. Tako je to kada su u vlasti nepismeni ljudi sa završenim "spec. večernjim fakultetima"...
Kako su mi objasnili u dotičnoj banci, a piše i na sajtu, ne postoje dodatni troškovi niti troškovi održavanja MasterCard poklon kartice.2.Pominjali ste kreditne kartice sa jednokratnom uplatom UniC****t banke. Koliko košta godišnje održavanje takve kartice?
Ukoliko pravila foruma zabranjuju reklamiranje, pominjanje imena banaka i provizija koje naplaćuju za pojedine vrste računa i kartica, slobodno mi se javite privatnom porukom.
Želim da otvorim peypal nalog, ali ne volim skrivena "iznenađenja" naših bamaka. Moguće je da će neke od njih iskoristiti ovaj trenutak za uvaljivanje svojih "proizvoda" sa skrivenim troškovima. Treba paziti na svako slovo uslova korišćenja kartica i računa. Nekima od nas to je dosadan i prilično naporan posao.
Koliki su troškovi korišćenja kartica naših banaka koje se koriste za peypal i koja banka trenutno nudi najpovoljnije uslove?
[HIDE-REPLY]Ako dobro razumem, to je kartica za jednokratnu upotrebu. Kredit na ovoj kartici je dinarski.
Da li je postojala još neka mogućnost koju si imao pri izboru banke i šta ti se u nije dopalo u ponudama drugih banaka?
[/HIDE-REPLY]Kredit na ovoj našoj jednokratnoj kartici jeste dinarski. Za druge ne bih znao. PayPal nalog mi je vezan za karticu te banke u inostranstvu koja je u Eur valuti, pa ne bih znao detalje kako funkcioniše u Srbiji kada je kredit u dinarima a plaćanje u Eur i po kom kursu obračunavaju.
Ne bi me iznenadilo da konvertuju po njima najboljoj, a po korisnika najgoroj varijanti!
Kao što se vidi iz uslova: Iznos koji se uplaćuje može biti samo u domaćoj valuti, dinarima!
E sad, u toj banci ovde u Srbiji postoji mogućnost pored dinarskog otvoriti i devizni račun, pa je moguće izvaditi normalnu kreditnu karticu vezanu za devizni Eur račun. Sad ne mogu pronaći token gde sam zabacio za pristup e-banking servisu da pogledam ali, koliko se sećam korisnik može sam on-line vezivati karticu za račun, devizni ili dinarski, sa koga želi prvo da mu se skida novac pri plaćanju.