Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
i da sam nadrogiran od kilo halucionogenih pecurki i dalje bi ta prica delovala isto glupo i providno kao i sada
ako niukad nisi uzimao pecurke onda nemoj da komentarises da bi ti delovalo glupo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
i da sam nadrogiran od kilo halucionogenih pecurki i dalje bi ta prica delovala isto glupo i providno kao i sada
Kao što je neko rekao na forumu - čitajte kao što je napisano koristeći ceo kontekst, i sve će vam se otkriti.
Adrian je sebe postavio kao autoritet tumacenja pisma i biblijskih pojmova vezanih za ovu temu, a biblija jasno govori šta je duh, šta duša, Gehena, Šeol, Hades..itd, sva objašnjenja su već priložena.
Ako naprimer uzmemo u obzir da je duh koji je Bog udahnuo u nos Adama svesni elemenat, to znači da čovek nije stvoren njegovim zemaljskim stvaranjem, već da smo mi oduvek postojali i pre stvaranja Adama, da smo bili bestelesni duhovi koje Bog rođenjem svakog čoveka useljava u telo., a to se u nekim istočnjačkim religijama zove reinkarnacija.
Neka mi Drian da dokaze da smo mi pre stvaranja Adama postojali na nebu kao bestelesni duhovi, i da se reinkarniramo rođenjem u telo čoveka..
А ко је већи ауторитет? Лажни пророк Хелена Вајт због чијих сте лажи и обмана спремни и душом да платите?