Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Pozdrav Slapu kao bratu i verujućem čoveku.
Meni je drago što si posvedočio da je Rim taj Vavilon a ostalo znamo šta teče iz tog grada i ko tamo nosi na glavi hulu i ko odatle po celom svetu opija narode i da će odatle stići prevara.
Sad bih bratu da malo pomognem:
Kad kaže VELIKI GRAD ne govori o kilometrima već o VISINI jer se UZDIŽE do Boga želi se predstaviti gradom svetim. Čitamo tamo da je ŽENA grad veliki i obojica isto verujemo da je to RIM nema spora oko toga ali čitamo tamo da sem što je ŽENA=GRAD tu poinje u dvojom prikazu i BLUDNICU koja opija vinom a na istoj lokaciji je jer i bludnica stoluje u velikom gradu i ona opija vinom bluda i zato se ne može izostaviti grad kao žena iz opisa jer iz tog grada izlazi sve to zato što u tom gradu ima sedište bludnica i tako se grad u celosti bludnicom oslovljava.

Moreplovci ne idu u Vatikan već u RIM kao VAVILON.
Ne opija RIM narode već ona ustanova U GRADU.
Tako je GRAD poistovećem sa onim što je i njemu jer se ne može reći blud ide sa meseca već iz tog grada. Zato ide dodatak da je tu problem u tom gradu HULNA GLAVA akcenam ide na nju i onda se u 13 glavi samo navodi kako je sedam gora i na njoj sedam glava koje imaju hulno ime i tu dalje nema detaljisanja ali zato otvorimo 17 glavu gde ide pojašnjenje i onda čitamo sledeće:

Kako je taj grad Vavilon pun imena hulnih koja se u 13 gl ne opisuju i ide detaljisanje dalje da tamo postoji među mnogim hulnim glavama 5 njih što nisu imali carstvo a one su putokaz do cilja kao identifikacija i onda kaže da jedan jeste na carstvu i potom kaže da sedmi je za kratko na carstvu (samo 33 dana) i onda kaže da ZVER koja je već bila kao osmi car je bila KAO mrtva (ranjena od smrti) i zamisli isceli se ta rana od smrti i pokaza se živa i onja je OSMI i jeste od tih hulnih glava koje su joj trasa a bi se poznala po mnogim elementima kao što su ista zvanja, iste službe,ista imena,ista hula,isto mesto stolovanja, isto oslovljavanje ...itd, dakle on je jedan od tih hulnih glava.

MIRE, Petar nije stolovao u Rimu od toga nema ništa.
Rim jeste Vavilon i Slap i ja istu tezu zastupamo po tom pitanju što mi je posebno drago.
Taj naziv nije svetski već duhovni i tako ga Bog oslovljava i verni zbog učenja otpadništvu-preljubi.
To što se gradi prvi mešu ljudima nije ništa već što se predstavlja Bogom kao vladar nad nebom i zemljom i podzemljem a to na glavi kao dokaz nosi zato će se čuti skini tu kapu nečisti bezbožniče i biće bačen dole sve sa svojom zavedenom klijentelom jer nisu hteli istinu jer im omilje laž i laskanje i fina gluma bezbožnika.

Slape pozdrav i hvala Bogu što veruješ Božjoj reči.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mnoštvo ih je u Rimu danas, i kada u Otkrivenju čitamo o "sudu Bludnici" jasno vidimo kako taj sud kažnjava Bludnicu veliku i tko je ta Bludnica velika. Bludnica velika je grad veliki, grad veliki u koji su moreplovci uplovljavali i grad veliki na sedam bregova. Kako bi onda današnji Vatikan (sjedište Katoličke Crkve) mogao biti Bludnica velika? Je li Vatikan, veličine 600x700 m, grad veliki? Je li Vatikan grad u koji uplovljavaju moreplovci? Je li Vatikan grad na sedam bregova? ;)
Iskren da budem ne znam, nisam se ovom temom nikada detaljno bavio, slusam vas šta pričate.
Ali ako je u slučaju Petra Vavilon=Rim, onda mora i u slučaju Jovana Vavilon u Otkrivenju biti Rim. Ne može biti nesto drugo.
A to za sobom povlači činjenicu da, "sta god bila 'velika bludnica' u ovom slučaju ona iz Rima izlazi.
Ako grešim pojasni stihovima, moram priznati da nemam vremena sad da čitam..
Malo cu se uzdržati od komentara dok vas ne saslušam oboje...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pozdrav Slapu kao bratu i verujućem čoveku.
Meni je drago što si posvedočio da je Rim taj Vavilon a ostalo znamo šta teče iz tog grada i ko tamo nosi na glavi hulu i ko odatle po celom svetu opija narode i da će odatle stići prevara.

I meni je drago da si odustao od potrage za svetim Petrom ispod one palme. :roll::roll::roll:;)

Sad bih bratu da malo pomognem:
Kad kaže VELIKI GRAD ne govori o kilometrima već o VISINI jer se UZDIŽE do Boga želi se predstaviti gradom svetim.

A gdje to piše? Ili ti naprosto tako treba? :mig:

Čitamo tamo da je ŽENA grad veliki i obojica isto verujemo da je to RIM nema spora oko toga ali čitamo tamo da sem što je ŽENA=GRAD tu poinje u dvojom prikazu i BLUDNICU koja opija vinom a na istoj lokaciji je jer i bludnica stoluje u velikom gradu i ona opija vinom bluda i zato se ne može izostaviti grad kao žena iz opisa jer iz tog grada izlazi sve to zato što u tom gradu ima sedište bludnica i tako se grad u celosti bludnicom oslovljava.

Kako možemo čitati ono što ne piše? Možda si ti u Jeleninoj školi naučio čitati i ono što ne piše. U Otkrivenju ne piše da Bludnica stoluje u gradu velikome, u Otkrivenju piše da je Bludnica sam taj grad veliki. Kada čitamo kakva kazna stiže Bludnicu, jasno vidimo da je to kazna nad gradom velikim, gradom u koji su uplovljavali moreplovci i gradom koji je na sedam bregova.

Moreplovci ne idu u Vatikan već u RIM kao VAVILON.
Ne opija RIM narode već ona ustanova U GRADU.

Eto vidiš da nije riječ o kazni Vatikanu, nego Rimu u koji su uplovljavali moreplovci. I Otkrivenje ne govori o kazni nečemu što bi bilo unutar grada, nego o kazni gradu velikom - Rimu.

Tako je GRAD poistovećem sa onim što je i njemu jer se ne može reći blud ide sa meseca već iz tog grada. Zato ide dodatak da je tu problem u tom gradu HULNA GLAVA akcenam ide na nju i onda se u 13 glavi samo navodi kako je sedam gora i na njoj sedam glava koje imaju hulno ime i tu dalje nema detaljisanja ali zato otvorimo 17 glavu gde ide pojašnjenje i onda čitamo sledeće:

Ja bih se ovdje ipak zadržao na onome što piše sveti Ivan u Otkrivenju. Ti ove svoje interpolacije i intervencije u svetopisamski tekst ipak ostavi za polaznike "subotne škole".

i onda kaže da ZVER koja je već bila kao osmi car je bila KAO mrtva (ranjena od smrti) i zamisli isceli se ta rana od smrti i pokaza se živa i onja je OSMI i jeste od tih hulnih glava koje su joj trasa a bi se poznala po mnogim elementima kao što su ista zvanja, iste službe,ista imena,ista hula,isto mesto stolovanja, isto oslovljavanje ...itd, dakle on je jedan od tih hulnih glava.

:roll::roll::roll::bfghb:Kako je mogla biti osmi car, kada Ivan kaže da ih je ukupno sedam??? Ivan kaže da će iz bezdana izići jedan od sedmorice, a ti kažeš da izlazi osmi od osmorice!? :roll::roll::bfghb:

MIRE, Petar nije stolovao u Rimu od toga nema ništa.

Petar je samo poslanicu pisao iz Rima. :roll::roll::roll:

Slape pozdrav i hvala Bogu što veruješ Božjoj reči.

Hvala Bogu da i ti više ne glavinjaš tražeći Petra ispod one palme.

Iskren da budem ne znam, nisam se ovom temom nikada detaljno bavio, slusam vas šta pričate.
Ali ako je u slučaju Petra Vavilon=Rim, onda mora i u slučaju Jovana Vavilon u Otkrivenju biti Rim. Ne može biti nesto drugo.

Točno, i odakle onda sveti Petar piše svoju poslanicu? Iz kojega grada?

A to za sobom povlači činjenicu da, "sta god bila 'velika bludnica' u ovom slučaju ona iz Rima izlazi.
Ako grešim pojasni stihovima, moram priznati da nemam vremena sad da čitam..
Malo cu se uzdržati od komentara dok vas ne saslušam oboje...

U Otkrivenju točno piše što je Bludnica. U Otkrivenju ne piše da Bludnica izlazi iz Rima (grada velikog), u Otkrivenju piše da je ta Bludnica sam grad veliki, dakle, poganski Rim.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Eto vidiš da nije riječ o kazni Vatikanu, nego Rimu u koji su uplovljavali moreplovci. I Otkrivenje ne govori o kazni nečemu što bi bilo unutar grada, nego o kazni gradu velikom - Rimu.

Slape brate moj čitamo da piše kako će pasti vatra na PRESTO ZVERI a rečeno je gde je Vavilon i presto zveri koja nosi hulno ime i kad sažeže RIM da li će Vatikan ostati ceo izvan?
Brate, ne uči Rim po svetu otpadništvu pitaj predsednike Itailje i gradonačelnika da li ceo svet sluša njihovo učenje o otpadništvu i zamoli ih da ti pokažu koje kape sa hulnim imenom oni imaju?
Tako i piše da taj grad je luka i velik je po tome što se veliča u duhovnom smislu zato i dobi kao što i sam reče duhovni naziv Vavilon a meni je sad drago za tebe što znaš odakle šta ide.

:roll::roll::bfghb:Kako je mogla biti osmi car, kada Ivan kaže da ih je ukupno sedam??? Ivan kaže da će iz bezdana izići jedan od sedmorice, a ti kažeš da izlazi osmi od osmorice!? :roll::roll::bfghb:

Ako slaviš brate nešto nek je sretno i meni je radost za tebe i svaku osobu koja istinu govori.
Pitao si kako je mogao biti OSMI kad piše da ih je ukupno 7?
Evi čitamo zajedno šta kaže da li stvarno pominje da je OSMI zver:

17:8 Zver koju si video beše i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nisu u knjigu života od postanja sveta, kad vide zver koja beše, i nije, i doći će opet.

Sad uzmeš i čitaš u 13 glavi koja glava što nosi hulno ime je RANJENA kao na smrt i tamo isto čitamo da se oporavila od smrti i udivila svet a ne verujuće. Evo tog opisa i ovde iznad pa čujmo dalje.

17:9 Ovde je um, koji ima mudrost. Sedam glava, to su sedam gora na kojima žena sedi.

Dvostruki prikaz istog izraza zza različite stvari gde je broj 7 i za broj GORA i za broj CAREVA jer oni stoluju na tom mestu SVI.

17:10 I jesu sedam careva. Pet je njih palo, i jedan jeste, a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.

Samo sedam careva kaže da jesu a gde je samo SEDAM tamo nema ni osam ni devet već SAMO SEDAM i to je logika jer kaže koliko gora toliko i careva, ALI, mi tražimo ZVER koja se krije i ne piše da je ni prvi ni peti ni sedni zver niti ijedan od njih sedam već kaže:

17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.

Rekao sam da ti i ja smo uvek jedan od nas DVOJICE i onda neko kaže stigao je jedan od
oni dvojice i on je TREĆI kako može neko od tebe i mene biti treći?
Može ssamo kad se poreda kako i piše da smo nas dvojica VERNICI da ne kažem carevi i pojavi se TREĆI (to nismo ni ti ni ja već TREĆI) i za njga se kaže on je jedan od njih kao vernik ili kao car.
On pripada tom soju ali nije ni prvi ni drugi ni treći ni četrti ni peti ni šesti ni sedmi već OSMI.

Tvojom logikom bracika ti bi mogao reći bioo si kod brata i otišao i sutra ponovo stigao drugi Slap prekosutra stigao treći Slap jer ti ponavljanjem jednog dižeš broj a to nije moguće ali kad kaže pojavio se Slap a sutra neko drugi od braće onda je to nešto drugo.
Za tog OSMOG se kaže da je BIO i ne piše bio je ni prvi ni peti ni sedmi već ga samo kao OSMOG identifikuje jer da je po tvom razumevanju bio bi Zver sedmi i pojavio se ponovo ZVER kao OSMI nema toga jer nikog od 7 nije oslovio ZVER do jedino OSMOG a on jeste od sedmorice po imenu, zvanju, funkciji, mestu stolovanja po castvu ...glumac je kao i oni itd.

U Otkrivenju točno piše što je Bludnica. U Otkrivenju ne piše da Bludnica izlazi iz Rima (grada velikog), u Otkrivenju piše da je ta Bludnica sam grad veliki, dakle, poganski Rim.

Amin, kako je lepo čuti istinu.
Rim je u Božjim očima BLUDNICA koji ima ispostave i vidu kupola po celom svetu i tamo one glave što nose hulna imena naravno U RIMU i otuda teče vino bluda svima gde ima posađena ta raketa sa kupolom.Nije Vatikan izvan Rima već u tom gradu tamo je i predsednik i gradonačelnik ali oni ne pretenduju da budu Bog niti imaju hulne kape niti su oni po celom svetu posadili rakete već to čine neke čika o belom odelu koje Bog naziva nezgodnim imenom kao i taj grad zbog njih.

Tako će i Jerusalim grad sveti kad ta glavica sedne tamo u hram piostati Sodom i Misir zbog zla koje će nečistota paganina opoganiti da će Isus moj Gospod morati tog nečistog bezakonika baciti dole, hajde što njega nego će biti pobijeno i mnoštvo onih što krenu za bezakonikom.
Meni je drago što Slap više nije u toj koloni i što želi večno živeti sa pravim Isusom a ne sa glumcem i imitatorom.
Svako dobro.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Slape brate moj čitamo da piše kako će pasti vatra na PRESTO ZVERI a rečeno je gde je Vavilon i presto zveri koja nosi hulno ime i kad sažeže RIM da li će Vatikan ostati ceo izvan?

Piše da će Bludnica - grad veliki, grad u koji uplovljavaju moreplovci, grad koji je na sedam bregova - biti kažnjen. A što će ostati i tko će ostati to samo Bog zna.

Brate, ne uči Rim po svetu otpadništvu pitaj predsednike Itailje i gradonačelnika da li ceo svet sluša njihovo učenje o otpadništvu i zamoli ih da ti pokažu koje kape sa hulnim imenom oni imaju?

Više sljedbenika, koji slušaju tvoje učenje, imaš ti na ovom forumu, nego što ih papa ima među svjetskim državnicima.

Tako i piše da taj grad je luka i velik je po tome što se veliča u duhovnom smislu zato i dobi kao što i sam reče duhovni naziv Vavilon a meni je sad drago za tebe što znaš odakle šta ide.

Piše, piše, veliki grad, grad u koji uplovljavaju moreplovci i grad koji je na sedam bregova. Vidim, ti imaš moć čitanja i onoga što nije napisano, pa daj nađi još nekakvu "duhovnu dimenziju" za luku, brodove, mornare i brijegove.

Ako slaviš brate nešto nek je sretno i meni je radost za tebe i svaku osobu koja istinu govori.
Pitao si kako je mogao biti OSMI kad piše da ih je ukupno 7?
Evi čitamo zajedno šta kaže da li stvarno pominje da je OSMI zver:

17:8 Zver koju si video beše i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nisu u knjigu života od postanja sveta, kad vide zver koja beše, i nije, i doći će opet.

Sad uzmeš i čitaš u 13 glavi koja glava što nosi hulno ime je RANJENA kao na smrt i tamo isto čitamo da se oporavila od smrti i udivila svet a ne verujuće. Evo tog opisa i ovde iznad pa čujmo dalje.

17:9 Ovde je um, koji ima mudrost. Sedam glava, to su sedam gora na kojima žena sedi.

Dvostruki prikaz istog izraza zza različite stvari gde je broj 7 i za broj GORA i za broj CAREVA jer oni stoluju na tom mestu SVI.

17:10 I jesu sedam careva. Pet je njih palo, i jedan jeste, a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.

Samo sedam careva kaže da jesu a gde je samo SEDAM tamo nema ni osam ni devet već SAMO SEDAM i to je logika jer kaže koliko gora toliko i careva, ALI, mi tražimo ZVER koja se krije i ne piše da je ni prvi ni peti ni sedni zver niti ijedan od njih sedam već kaže:

17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.

Evo vidiš, sveti Ivan kaže da je riječ o jednom od njih sedmorice, a ti tvrdiš da je riječ o osmom od osmorice. Tko li laže?

Rekao sam da ti i ja smo uvek jedan od nas DVOJICE i onda neko kaže stigao je jedan od
oni dvojice i on je TREĆI kako može neko od tebe i mene biti treći?

Što mene pitaš, čitaj Ivana. Dobro, nisi ti u najboljim odnosima s Ivanom pa ću ti ja slikovito pokazati. Nas smo dvojica.Ti si prvi car, ja naslijedim tebe i drugi sam car. Onda ti iziđeš iz Bezdana i budeš treći car. Vidiš kako se bude "treći od dvojice". Tako je i kod Ivana. Ivan kaže da je ukupno sedam careva i onda jedan od njih sedmorice izlazi iz Bezdana i postaje osmi car. A tvoj algoritam kaže da ih nije ukupno sedam nego osam, i onda iz Bezdana ne izlazi jedan od sedmorice, kao kod Ivana, nego osmi od osmorice. Da, tko li laže? Ivan ili ti.

Može ssamo kad se poreda kako i piše da smo nas dvojica VERNICI da ne kažem carevi i pojavi se TREĆI (to nismo ni ti ni ja već TREĆI) i za njga se kaže on je jedan od njih kao vernik ili kao car.
On pripada tom soju ali nije ni prvi ni drugi ni treći ni četrti ni peti ni šesti ni sedmi već OSMI.

:roll::roll: A što će ti ove vratolomije? Ivan sve jasno piše. Ivan ne nabraja vjernike ili kolače, on upravo nabraja careve. I kaže da ih je ukupno sedam, i onda kaže da jedan od njih sedmorice izlazi iz Bezdana. A kod tebe? Otkuda ih kod tebe osam? Pa nije osam bregova?

Za tog OSMOG se kaže da je BIO i ne piše bio je ni prvi ni peti ni sedmi već ga samo kao OSMOG identifikuje

Točno, tako je kod Ivana. Ukupno ih je sedam prije izlaska iz Bezdana, a osmi je kod Ivana onaj koji izlazi iz Bezdana, i jedan je od sedmorice, s tim da Ivan ne kaže koji, ne kaže ni prvi ni peti ni sedmi. U odnosu na Ivana ti si jednog dodao. Kod tebe ih je osam, prije nego što jedan od njih izlazi iz Bezdana. A onda si još dodao da baš osmi izlazi iz Bezdana, dok kod Ivana tu informaciju uopće nemamo.

jer da je po tvom razumevanju bio bi Zver sedmi i pojavio se ponovo ZVER kao OSMI nema toga jer nikog od 7 nije oslovio ZVER do jedino OSMOG a on jeste od sedmorice po imenu, zvanju, funkciji, mestu stolovanja po castvu ...glumac je kao i oni itd.

Ne, jedan je od njih upravo po tome što je car. A ukupno ih je sedam. ;)

Rim je u Božjim očima BLUDNICA koji ima ispostave i vidu kupola po celom svetu i tamo one glave što nose hulna imena naravno U RIMU i otuda teče vino bluda svima gde ima posađena ta raketa sa kupolom.Nije Vatikan izvan Rima već u tom gradu tamo je i predsednik i gradonačelnik ali oni ne pretenduju da budu Bog niti imaju hulne kape niti su oni po celom svetu posadili rakete već to čine neke čika o belom odelu koje Bog naziva nezgodnim imenom kao i taj grad zbog njih.

Da i tebe nije Jelena povela sa sobom u nebesku Svetinju? Kako bi ti drugačije mogao znati što je tko u Božjim očima?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Evo vidiš, sveti Ivan kaže da je riječ o jednom od njih sedmorice, a ti tvrdiš da je riječ o osmom od osmorice. Tko li laže?

Ne ja ne tvrdim to što ti pišeš ti možeš reći da je to Stipe Mesić ali to veze nema sa ovim.
Ponoviću jer vidim da je tebi potrebno češće utvrđivati gradivo (jadna tvoja učiteljica meni je žao) u 13 glavi pominje 7 careva u 17 glavi isti broj potvrđuje dakle 7 i onda ih reda petoricu bez carstva (zapiši sad 5 bez carstva tako) onda slušaj dalje ide ŠESTI Slape piši ga posle onih 5 ide ŠESTI i onda posle šestog pogodi koji ide? SEDMI SLAPE, sedmi posle šestog i onda zamisli Jovan ne staje već kaže OSMI a to je broj POSLE SEDAM zapiši da ne zaboraviš.

Taj OSMI je ZVER onih 7 NISU ZVER kužiš strari?
Ti i ja ako smo carevi onda nismo treći ni peti već prvi i drugi. Dobro, ja neznam šta si ti danas obedovao ali hoće to od zeleniša ta udari u glavu, neću reći od alkohola ne morahju oni znati za to.
Dakle OSMI JE ZVER i taj OSMI je iz VAVILONA a Slap reče da je Vavilom RIM u Božjim očima i tako ga duhovno oslovljava i preko Petra i preko Jovana, ja se slažem da otud ide vino bluda iz Rima samo neznam ko ga toči gradonačelnik celom svetu ili predsednik i koji od njih nosi kapu onu visoku trospratnu...kad bi mi neko pomogao...

Jevreji će orići da gradonačelnika Rima odvedu i Bogom postave u Jerusalimu jer će oživeti kao verski vođa jel tako?
Ja ne rekoh osmi od osmorice već OSMI koji je od SEDMORICE a od sedmorice napisah tebi dosad na više foruma neznam koliko puta i opet kažem žao mi tvoje učiteljice dovoljno je bilo tebe da nauči i može u mirovinu.
Pozdravljam te i drago mi je što svedočiš za istinu da je Rim Vavilon jer time znamo odakle ide vino bluda i gde kurva stoluje i sedi glava hulna.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Ti i ja ako smo carevi onda nismo treći ni peti već prvi i drugi. Dobro, ja neznam šta si ti danas obedovao ali hoće to od zeleniša ta udari u glavu, neću reći od alkohola ne morahju oni znati za to.
Dakle OSMI JE ZVER i taj OSMI je iz VAVILONA a Slap reče da je Vavilom RIM u Božjim očima i tako ga duhovno oslovljava i preko Petra i preko Jovana, ja se slažem da otud ide vino bluda iz Rima samo neznam ko ga toči gradonačelnik celom svetu ili predsednik i koji od njih nosi kapu onu visoku trospratnu...kad bi mi neko pomogao...

Može govoriti tko što hoće , i biti kritićan prema Rimokatoličkoj crkvi , ali nema ni govora , a ni smisla vjerovati daće iz te crkve doći antikrist , o kojemu govori Knjiga Otkrivenja, biti papa. Jabi prije rekla , daće antikrist prije izići iz Ujedinjenih naroda ili Europske unije.

Plava babilonska boja svijetla i hladnoća je znak dolaska Antikrista
Kao što su Nimrod, Semiramida i Baal glavna božanstva masona tako je i Salomon središnja točka današnje masonske simbolike. Nimroda, peti naraštaj poslije potopa, na slikama ćemo uvijek vidjeti kao pjegavo lane koje njegov otac Kuš drži u naručju, a u drugoj ruci drži granu bršljana s pet ogranaka što simbolizira petu generaciju poslije Potopa. Na grani možemo prebrojiti 33 bobice (pupoljka) koje nedvojbeno simboliziraju 33 stupnja masonskih loža. Na Nimrodovoj glavi nalazi se bršljanov vijenac kojega nalazimo na masonskom znaku i na svakom pečatu masonerije kako obavija „kutomjer i šestar“.
Bael.jpg

Demon Baal
Isti bršljanov vijenac kakav Nimrod ima na glavi nalazi se na službenoj zastavi Ujedinjenih naroda. Ime „Nimrod“ danas je postalo pomodno u mnogim znanstvenim masonskim krugovima. Tako primjerice vodeći britanski zrakoplov za rano otkrivanje ciljeva ima ime Nimrod.
Pored toga plava boja zastave Ujedinjenih naroda, Europske unije i NATO-a je plava babilonska boja – boja babilonskih glinenih pločica i cigli - boja „plamena“ (plava babilonska boja svijetla i hladnoća je znak dolaska Antikrista, babilonsko plavo je boja aristokracije, u magiji je boja konvencionalne mudrosti i neograničenih mogućnosti, a njom se ostvaruje povjerenje i koristi se za idealizam i karijeru). Među tisućama babilonskih simbola diljem Planeta spomenimo još jednu: zgradu Parlamenta EU u Strasbourgu kao vjernu repliku umjetnički prikazanih slika Babilonskog tornja.
Lik Semiramide (Venera, Bellona, Izis, Izabela…) svuda je oko nas: na pročeljima zgrada, na gradskim trgovima, na ambalažama raznoraznih proizvoda, kao zaštitni znak i amblem mnogih tvrtki, medijskih kuća i sl. Svakako je najdojmljiviji Kip slobode koji predstavlja Semiramidu, a nalazi se na ulazu u njujoršku luku što je bio dar francuskih masona masonima u SAD-u. Identični kip nalazi se u Parizu, također na otoku, na rijeci Seni. Kip Semiramide u jednoj ruci drži baklju , a u drugoj knjigu, dva najveća simbola masonerije. Iznad glave kipa nalaze se sunčeve zrake koje simboliziraju Semiramidu, a duga haljina kipa također je simbol drevnog Babilona. Za đavla Baala dovoljno je reći da su najveći pouzdanici „Velikog oka“ 29. svibnja 1954. godine u Oosterbeeku u Nizozemskoj u hotelu Bilderberg osnovali „nevidljivu“ svjetsku vladu Bilderberg. Hotel i vlada dobili su ime po Baalu (Bilu).
U judeo-kršćanskoj, kao i u arapskoj mitološkoj tradiciji poznat je magični Salomonov prsten – „pečat kralja Salomona“ kojim je Salamonu dana vlast nad demonima, a koja je detaljno zapisana u ranom kršćanskom spisu Salomonov testament u kojemu su sadržani mnogi razrađeni demonološki elementi. Osim Testamenta kralja Salomona Salomonu se pripisuju i brojni drugi magijski spisi koji su kolali Europom i Bliskim istokom od Srednjeg vijeka pa na dalje.
Njegov magijski pečatnjak kao stilizirani oblik Davidove zvijezde, bez vodoravnih crta, nalazi se na svakom znaku masonerije predstavljajući „šestar i kutomjer“, odnosno muškarca i ženu spojenu u poziciju stalnog spolnog odnosa (šestar je hermetički – gnostički simbol stvaralačkog božanstva, a kutomjer predstavlja produktivnu Zemlju ili Svemir), time simbolizirajući masonskog hermafroditskog boga Lucifera (da je Lucifer za masone hermafrodit najdojmljivije se vidi na stiliziranom prikazu Bafometa).
Ovdje treba odbaciti svaku podvalu „onih“ koji zbog „kutomjera i šestara“ te zbog imena „zidar“ žele povezati „bezazlene“ masonske lože sa srednjovjekovnim cehovskim zidarskim udruženjima. Radi pojašnjenja, samo ime „zidar“ ili „mason“ u masonstvu ne odnosi se na djelatnog zidara, nego na simboličnog zidara koji će dovršiti simboličku gradnju Salomonovog hrama. Pored toga, srednjovjekovna cehovska udruženja sasvim sigurno nisu se sastajali u nekakvim ložama iz kojih bi proizašle masonske lože, nego su to bile obične nastambe u kojima su se sastajali pripadnici određenog ceha. Cehovi su bili vrlo religiozni i bogobojazni i imali su poseban odnos prema Katoličkoj crkvi, potpuno suprotno od masonskih udruženja koja su na sasvim različitoj strani od Katoličke crkve. Cehovi su posebice štovali Blaženu Djevicu Mariju, a imali su i svoje svetce zaštitnike, ovisno o vrsti udruženja. Tako su primjerice stolarski i tesarski cehovi za svog zaštitnika imali svetog Josipa, pomorski cehovi svetog Nikolu itd. Veliki broj cehova izgradilo je svoje vlastite katoličke crkve u kojima su čuvali relikvije svojih svetaca zaštitnika te dane svojih zaštitnika slavili kao dane svoje župe.
Salomonovi magijski pentagrami poput „Simboličnog zmaja“ čine krug na zastavi Europske Unije. Ovdje treba posebice istaknuti koliko je i dobronamjernih analitičara i crkvenih otaca u velikoj zabludi koji ne samo da pogrešno poistovjećuju boju zastave EU-a s bojom Marijinog plašta, već u zastavi EU-a vide krunu od 12 zvijezda iz Žene iz Otkrivenja te je uspoređuju s Čudotvornom Gospinom medaljicom nakon ukazanja 27. studenog 1830. godine koja na sebi ima krunu od dvanaest zvijezda koju je nosila i vidjelica sveta Bernardica Soubirous kada joj se 11. veljače 1859. prvi puta ukazala Gospa u Lurdu. Svakom kršćaninu mora biti jasno da dvanaest zvijezda oko Gospine glave na Čudotvornoj medaljici nisu pentagrami (nažalost sve više je masonskih podvala s pentagramima na ilustracijama i kipićima Blažene Djevice Marije) već šesterokrake zvijezde kakvu je nosila i sv. Bernardica. Naša Gospa sasvim sigurno nikada se ne bi imala pentagrame oko glave! Poznato je tko se u svim ikonografijama prikazuje s pentagramima oko glave: masonska božica Semiramida!

Bez obzira na sve te opsjene koje sve bezobzirnije provode apostoli „Velikog oka“ , bez obzira na sva ta fantastična apokrifna otkrića, kršćani dobro znaju da nema novih objava i da tajanstveni Hiram slobodnog zidarstva izražava sotonsku potrebu da oponaša djelo Božje i zasnuje svoju sotonsku crkvu. To je masonska fatomorgana novog doba. Kršćanima je također jasno da će se u posljednjim vremenima (koja sasvim razvidno su već nastupila), razviti velika pobožnost prema Djevici Mariji, Majci Crkve.
Ukazanja Majke Božje najavljuju posljednja vremena, ali se još uvijek uzdiže gnusni privid Salomonovog hrama. Još uvijek djeluje tajanstveni Hiram, a masonski meštri stvaraju sotoninu crkvu. Pogledajmo anagram riječi Hiram = Marija, i biti će nam jasno da je Hiram đavolji izvrnuti pojam pravog smisla kršćanske Crkve. (Miro Glavurić: Satana, Sion, Zagreb, 2002., str. 312.).
Nije stoga slučajno da se Gospa u Međugorju prvi puta upravo ukazala na blagdan Ivana Krstitelja, 24. lipnja 1981. godine. Naime, također na blagdan Ivana Krstitelja 1717. godine, rozenkrojceri su ujedinili četiri londonske masonske lože koje su odlučile izaći u javnost osnovavši svoju Veliku ložu u pivnici Goose and Gridrion u kojoj su izabrali svog prvog Velikog majstora. Praktički je tog dana službeno objavljen rat Bogu i smrt Isusu Kristu i Duhu Svetomu, a London i službeno postaje matica svjetskog masonstva. Upravo Gospa će satrti sve te idolopoklonike, heretike i raskolnike i sazidati će hram pravog Salomona - otajstveni Božji grad. To je realnost Salomonovog hrama, nasuprot demonskim mistifikacijama i masonskim priviđenjima. To je grad na kraju vremena… (Korišteni dijelovi iz knjiga: Vladari svijeta, U klopci demona i Tko želi razoriti Crkvu)
(Svršetak)

Mladen Lojkić

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Samo postoji jedno pitanje da li verujemo Bibliji ili masonima ono što bi oni hteli da mi verujemo?
Svar je u tome koliko ko poznaje te stvari i sa kojom svrhom je dat nalog da se skrene pažnja sa stvarne opasnosti na nešto imaginarno...sve ima svoj razlog.
Zar bi satana hteo da ga otkriju u prevari?
Ako ne onda on igraru ulogu dobre devojke i finog čike dok ne dođe vreme da ispuni dato mu vreme a dotle treba narod držati u ne znanju kako bi prevara bila uspešna.

Postoji neko ko nam je davno dao i otkrio ko će se pojaviti i odakle i ako Njemu ne verujemo onda ćemo tražiti od neprijatelja da nam on ponudi iz svog glumačkog repertoara nešto da nam odvuče pažnju od istine.
Gde je vođa masona i centar masonerije...pa oni su podčinjeni vojsci poglavice.
A vojska je podčinjena isusu ali ne nebeskom Isusu već onom sa velikom kapom.
Masoni nisu postojali u vreme kad je Pavle pisao o vukovima koji su već tad se UVUKLI U CRKVU.
Vukovi kako piše nisu štedeli stado, gde čitamo da su masoni prodavali oproštajnice ili čerečili u inkvizicijama verne?

Pavle je opisao kako će sa svetima kroz celu istoriju postupati i tako se i dešavalo i dešava.
Jedini grad i luka morska na kojem stoluje verska organizacija koja po celom svetu ima rasprostranjene ispostave i jedino mesto gde se nose kape koje označavaju hulu i jedino mesto gde postoje CAREVI i ta titula i danas važi. uopšte nije pitanje da li je Biblija istinita već da li mi više verujemo ili želimo da ne verujemo Bogu i priklonimo se svojim osećanjima.

Islamisti po osećanjima služe ali nemaju vrata za ulazak u život. Sledbenici poglavara iz Rima kao Vavilona piše da će biti prevareni jer nisu poverovali Bogu i odbaciše istinu zarad osećanja a vera treba biti ispred toga. O tim raznim udruženjima se može pisati mesecima ali to nema dodirne tačke sa ovom temom ali ima sa satanom.
Ovo ovde je jedan način kako deluje ali ima više načina i više uloga.
Koji je to jedan mason koji ima na sedam gora da CARUJE i da stoluje kao verski vođa? piše izađoše od nas ali nisu naši.Gde ima mason da nosi hulno ime na glavi i davlada vernicima? Gde mason ima po celom svetu svoje verske ustanove koje opijaju prevarom verne?

Rim je bio i ostao Vavilon. Rim sedi na 7 gora i velika je morska luka. Rim ima u sebi CARA jer Vatikan je država a njen vladar je CAR. Rim ima poglavara koji nosi hulno ime. Rim ima mnoge poglavare sa hulnim imenima. Rim ima mnoge crkve po svetu preko kojih opija svet. Rim je presto zveri i biće uništen. Iz Rima će preći u Jerusalim da sedne u Hram ta glava što se isceli od rane smrtne i udiviće SVET ne verne već SVET verne će ubijati kao kroz celu istoriju jer nema niko drugi da je prodavao oprost i da je inkvizicijama zatirao svete i to će samo nastaviti raditi svoj posao.

Gornji post sa ovim iz Biblije nema ništa zajedničko, Vatikan je mesto gde je problem stacioniran i huna glava koja se obožava i pretenduje da bude Bog zvanično i u Jerusalimu.
UN nisu na sedam gora niti nosi kapu hulno vođa te verske organizacije jer nije verska.
EU je oblast zveti kao bivše Rimske imperije i u tom carstvu postoji kao što i piše veliki grad u komstoluje car bestidan i LUKAV i on će govoriti protiv Boga i sešće u hram i sebe Bogom proglasiti ko to iz EU može sebe Bogom proglasiti i da sedi na sedam gora i vlada kao CAR i nosi hulno ime na glavi?
Da ima mnoge verske objekte po svetu EU kao verske zajednice i vukova grabljivih a EU nije postojala u prvom veku kao takva.

Čuo sam svakave ideje i svi bi prihvatitli svašta samo da ne bude po Božjoj reči. Ona se ne može promeniti već se samo može ne verovati ili verovati a od toga zavisi gde će se ko naći ili dole ili gore.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Laviću, sedmorica, pa jedan od njih izlazi iz Bezdana kako Ivan kaže, ili osmorica, pa osmi od njih izlazi iz Bezdana kako tvoj algoritam kaže, tko će sada cjepidlačiti za nekih 14%.

Važno je da smo mi sada 100% sigurni da je sveti Petar svoju poslanicu pisao ipak iz Rima, a ne ispod one palme. Bar smo tebi uštedili bespotrebnog glavinjanja po onim razvalinama u koje se pravi Babilon pretvorio još tri stoljeća prije Krista.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Laviću, sedmorica, pa jedan od njih izlazi iz Bezdana kako Ivan kaže, ili osmorica, pa osmi od njih izlazi iz Bezdana kako tvoj algoritam kaže, tko će sada cjepidlačiti za nekih 14%.

Važno je da smo mi sada 100% sigurni da je sveti Petar svoju poslanicu pisao ipak iz Rima, a ne ispod one palme. Bar smo tebi uštedili bespotrebnog glavinjanja po onim razvalinama u koje se pravi Babilon pretvorio još tri stoljeća prije Krista.

Ništa nije slučajno ne brigaj ti si rekao ono što je istina i što je meni za ovu temu bilo bitno i ja to poštujem. To što ti imaš problem kako se smeo OSMI javiti posle sedmog ja tu ništa ne mogu.
Znam ja zašto sam šta postavio i pisao i sve je sad tu vidljivo.
Ni jednog od nabrojane sedmorice ne oslovi ZVER ali kad OSMOG najavi posle njih jer on je bio na sceni i nema ga pa se ponovo javlja i tad ga OSMOG zove ZVER. Nije zver ni jedan drugi broj do OSMI.
Ne može istog više puta računati jer bi ti isti danas mogao izaći i ući u tvoj stan i neko da zaključi tvojom logikom kako vas (tebe) ima desetine.

Prespavaj ti pa sutra nazovi učiteljicu i zamoli da ne iskače kroz prozor samo da ti pokuša objasniti ovo do OSAM.Nije meni stalo ni do toga ali eto da ti pomognem jer ono što sam hteo da čujem sam čuo da je RIM= VAVILON.

Sad se malo opusti. Vidi našao sam neki na netu insert iz filma pa ako želiš....pogledaj ovo je otkačeno više od naše teme...

Natrag