LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
P.S. Jesu li Isabeleta i Antonija kurve? Jesam li krivo citirao dio tvog posta?
Nema smisla, a i degutantno je potencirati ovakve uvrede, pa makar se radilo i o diskreditaciji protivnika u raspravi. Budimo džentlmeni i ne povodimo se za onom makijavelističkom - da cilj opravdava sredstvo, jer je "sredstvo" u ovom slučaju posve neopravdano, a uz to ni krivo ni dužno, izloženo neprijatnosti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nema smisla, a i degutantno je potrencirati ovakve uvrede, pa makar se radilo i o diskreditaciji protivnika u raspravi. Budimo džentlmeni i ne povodimo se za onom makijavelističkom - da cilj opravdava sredstvo, jer je "sredstvo" u ovom slučaju posve neopravdano, a uz to ni krivo ni dužno, izloženo neprijatnosti.

Slažem se. Upravo sam i ja ovo naveo kako bih pokazao što je sve spreman drugim ljudima izgovoriti onaj koji ne uspijeva drugoga učiniti štovateljem svoje pameti.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Nema smisla, a i degutantno je potencirati ovakve uvrede, pa makar se radilo i o diskreditaciji protivnika u raspravi. Budimo džentlmeni i ne povodimo se za onom makijavelističkom - da cilj opravdava sredstvo, jer je "sredstvo" u ovom slučaju posve neopravdano, a uz to ni krivo ni dužno, izloženo neprijatnosti.

Juče i prekuče više puta se spominje moje ime , bila bivam zahvalna daga više nespominjete , ijako puno ne raspravljam u temam ,ali ih ipak redovno čitam ,i kad ih čitam osjećam nelagodu , zato štome se spominje bez potrebe . HVALA

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Juče i prekuče više puta se spominje moje ime , bila bivam zahvalna daga više nespominjete , ijako puno ne raspravljam u temam ,ali ih ipak redovno čitam ,i kad ih čitam osjećam nelagodu , zato štome se spominje bez potrebe . HVALA

Ja ti se iz dna duše ispričavam za svaku moju reč koja nije bila na mestu i molim da mi oprostiš.Bogu hvala čuli smo se i od onda držim svoju reč da te ne želim povrediti. Priznajem imao sam u jednom momentu slabost i izrekao sam poveden drugom ženskom osobom.Želi biti Bogu ali i bližnjima svima koji imaju Isusa za Gospoda od koristi a ne neprijatelj. Mislim da me razumeš o čemu govorim.
Neznam zašto neko stalno vadi sav prljav veš od svih nas i maše njime valjda je normalnije da miri a ne da nas svađa. Mi sami trebamo se izvinuti jedni drugima i ja znam da smo mi to učinili i želim u tome ostati.
Bog te blagoslovio.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Neznam zašto neko stalno vadi sav prljav veš od svih nas i maše njime valjda je normalnije da miri a ne da nas svađa.

Tvoje naučavanje je umišljeni prljavi veš drugih. A tvoja misija mahanje tim umišljenim prljavštinama. Kada ćeš naći vremena "sebe i svoj veš" protresti? Ne traži Bog da mu dođemo s tuđim prljavim vešom, nego sa svojom "ubijeljenom haljinom".

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Tvoje naučavanje je umišljeni prljavi veš drugih. A tvoja misija mahanje tim umišljenim prljavštinama. Kada ćeš naći vremena "sebe i svoj veš" protresti? Ne traži Bog da mu dođemo s tuđim prljavim vešom, nego sa svojom "ubijeljenom haljinom".

To ko šta uči i koliko je čije učenje ispravno nikog ne vređa jer se može složiti ali ne mora i to se ne može porediti sa tendencioznim prozivanjem i huškanjem.Ti samo reci i svedoči za svoju veru i ne isleđuj tuđe reči na svim forumima i još gore nemoj vaiti i upakivati tuđe izjave da bi nekome napakostio to je loš posao. Rekoh vremenom će te i ovde upoznati kao i na drugim forumima.

Koliko ti puta otvorih razne teme da napiše o svojoj veri i one stoje prazne, uvek obećaš i uvek slažeš...kakav si ti to čovek?
Šta ti imaš kome sam se ja i kako obratio to ćemo mi sami rešiti jer smo mi hrišćani i ti da si hrišćanin pisao bi samo svoju veru i branio istu bez podmetanja drugima i raspirivanjem svađe ali pošto je to tvoj posao ja te razumem treba platu zaraditi na tom poslu.
Haljinu belu Hrist daje ali ne onima što zavade nekog već onom o se pokaje i promeni.
Evo ja te molim ponovo kao čoveka nemoj to više raditi, piši svoju veru i nemoj se baviti nikim od učesnika.

Ako imaš neki dokaz o papi da daš da je on pravi vernik ti ponudi i to bi bio korisnije u ovoj temi od svega tog zla što radiš. A ja ću potvrđivati svoju veru i Biblijskim i ostalim materijalom da svi vide ko tu želi prevariti verski svet i predstaviti se namesnikom Božjim.
Ti ga možeš držati za svetca a ja ću ga pokazivati kao bezakonika a vreme će pokazati ko je bolje razumeo Božju reč i na tom i takvom stavu nikad ti neći zameriti jer iskreno braniš svoju veru kao što i ja to činim a to što su nam različiti pogledi na tu ličnost bi se moglo rešiti lako samo kad bi ti hteo da kažeš šta svaki stih iz Otk. 13 i 17 glave znači ali nećeš jer neznaš i zato tvoja tvrdnja nema osnovu jer je to naprosti pitanje osećanja a ne istine.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To ko šta uči i koliko je čije učenje ispravno nikog ne vređa jer se može složiti ali ne mora i to se ne može porediti sa tendencioznim prozivanjem i huškanjem.

A tvoje učenje je upravo tendeciozno prozivanje i huškanje.

Ti samo reci i svedoči za svoju veru i ne isleđuj tuđe reči na svim forumima i još gore nemoj vaiti i upakivati tuđe izjave da bi nekome napakostio to je loš posao. Rekoh vremenom će te i ovde upoznati kao i na drugim forumima.

Da ne spominjem i da ne citiram što si ti negdje napisao!? Zar te je sram za ono što si pisao?

Koliko ti puta otvorih razne teme da napiše o svojoj veri i one stoje prazne, uvek obećaš i uvek slažeš...kakav si ti to čovek?

Nisu prazne, prepune su tvojih bisera.

Šta ti imaš kome sam se ja i kako obratio to ćemo mi sami rešiti jer smo mi hrišćani ..

Ako ti to sam ne razumiješ, odgovorit ću ti ovako: Što te briga?

i ti da si hrišćanin pisao bi samo svoju veru i branio istu bez podmetanja drugima i raspirivanjem svađe ali pošto je to tvoj posao ja te razumem treba platu zaraditi na tom poslu.

Ništa ja nisam podmetao tebi, kompromitirao si sam sebe svojim nebulozama. Inače, vrijedan je radnik svoje plaće.

Haljinu belu Hrist daje ali ne onima što zavade nekog već onom o se pokaje i promeni.
Evo ja te molim ponovo kao čoveka nemoj to više raditi, piši svoju veru i nemoj se baviti nikim od učesnika.

Da se ti i ostali sektaši ne bavite drugima, ja ovdje ni riječi ne bih napisao. Bog mi je svjedok. Ovako, dokle god obavljate taj svoj prljavi posao, ja ću vas prokazivati.

Ako imaš neki dokaz o papi da daš da je on pravi vernik ti ponudi i to bi bio korisnije u ovoj temi od svega tog zla što radiš. A ja ću potvrđivati svoju veru i Biblijskim i ostalim materijalom da svi vide ko tu želi prevariti verski svet i predstaviti se namesnikom Božjim.

OK, idemo na sam početak. Daj ti najprije dokaz da je sveti Petar svoju poslanicu pisao "ispod one palme u Babilonu". Sjećaš se one palme, mislim da nema potrebe da ti ponovo stavljam fotografiju? Kada to riješimo idemo dalje redom. Ako ne nađeš taj dokaz, ili ako se oglušiš da stvari krenemo riješavati od njihova početka, onda je tvoja gornja deklaracija, kako ćeš ti "svoju vjeru dokazivati biblijskim i ostalim materijalom", najnotornija farizejština. Evo ti prilike da razuvjeriš i mene i sve druge.

Natrag