Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Slape Gospode oprosti.

Istina je, pa ću ponoviti. Židovi bi i Isusa prihvatili da je "ćutio".

Imaš temu Otk 13-17 pa tamo tvoje znanje napiši a ovu laž zadrži za sebe. To je tvoja matematika a ne moja prestani već jednom lagati.

Nisi li ti, slijedeći Ivanovu sedmoricu, nabrojao osmoricu, i sutradan nakon što si prespavao tvrdio da je (Ivanovih) 7 = (tvojih) 8? Sve je ovdje na forumu, sve su ljudi vidjeli. Kainos je mislio da će gašenjem foruma sakriti i svoje i tvoje sramote.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Nisi li ti, slijedeći Ivanovu sedmoricu, nabrojao osmoricu, i sutradan nakon što si prespavao tvrdio da je (Ivanovih) 7 = (tvojih) 8? Sve je ovdje na forumu, sve su ljudi vidjeli. Kainos je mislio da će gašenjem foruma sakriti i svoje i tvoje sramote.

Ne mogu iz tebe niti očekujem da čujem istinu jer od početka radiš svoj posao i svaku temu spamuješ.
Eno ti teme o 13 glavi i tamo piši koliko ih gde ima. Ništa ti ne razumeš niti ćeš razumeti a da ti crtam nisam sad voljan.
Zato ću ti tu za tebe NE RAZUMLJIVU nauku pastirati:

17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.

kad rešiš tu zagonetku kako od sedmorice OSMI ti na temi o tome piši ako pre Isus ne dođe.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Zar tebi, kainos, nije poznato da ovdje nije dozvoljeno postavljanje živih linkova drugih sajtova?

A kako mogu postaviti nešto...pa i linkovi sa youtube su živi a ne mrtvi.....propade mi cijeli post bez linka sada....drugima si to oblikovao nekako a moj link si uklonio jer ne želiš da drugi vide da su se ovi i kršćanstvu i Isusu rugali. Jedino da karikature skinem i postavih ponovo...pa gdje ovdje opcija za uređivanje posta...ostavite barem pola sata ljudima da isprave greške...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne mogu iz tebe niti očekujem da čujem istinu jer od početka radiš svoj posao i svaku temu spamuješ.

Nije li tema papstvo!? Uostalom, tvoja tema u svim temama je papstvo, tako da je s tobom o tome prikladno diskutirati u svakoj temi.

Eno ti teme o 13 glavi i tamo piši koliko ih gde ima. Ništa ti ne razumeš niti ćeš razumeti a da ti crtam nisam sad voljan.
Zato ću ti tu za tebe NE RAZUMLJIVU nauku pastirati:

17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.

Da, samo što je kod svetog Ivana jedan od sedmorice, a po tvom algoritmu je osmi od osmorice. :mig: Sjećaš se?

kad rešiš tu zagonetku kako od sedmorice OSMI ti na temi o tome piši ako pre Isus ne dođe.

Zabrljaš pa bi da drugi rješava. Eno ti kainosa, tripe, ..., neka ti oni riješavaju.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
A kako mogu postaviti nešto...pa i linkovi sa youtube su živi a ne mrtvi.....propade mi cijeli post bez linka sada....drugima si to oblikovao nekako a moj link si uklonio jer ne želiš da drugi vide da su se ovi i kršćanstvu i Isusu rugali. Jedino da karikature skinem i postavih ponovo...pa gdje ovdje opcija za uređivanje posta...ostavite barem pola sata ljudima da isprave greške...
Živi linkovi sa YouTube-a, Wikipedije i ovog foruma su dozvoljeni. Ostali nisu. Opcija za editovanje posta je ovje:
screenshot99.jpg
.
Kada želiš postaviti link nekog sajta, kopiraj ga, onda otvori ovdje ikonicu Kod, klikni na strelicu gdje piše "Opšti kod", i kada ti se otvori dijaloški okvir, odaberi opciju HTML cod, i tu ubaci kopirani link.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Da, samo što je kod svetog Ivana jedan od sedmorice, a po tvom algoritmu je osmi od osmorice. :mig: Sjećaš se?
Zabrljaš pa bi da drugi rješava. Eno ti kainosa, tripe, ..., neka ti oni riješavaju.

Pa što se ti onda stalno ubacuješ kad ništa od toga ne razumeš?
To ti pitaj Jovana kako je smeo reći jedan od sedmnorice a napisao OSMI?
Ti i ja nikako ne možemo biti TREĆI. Slape boy prvo trebaš naučiti šta znači jedan od tih pa kad vidiš da ide grupa glumaca i kažeš Slap je jedan od njih znači da je glumac e tako i onaj OSMI je jedan od onih što imaju hulno ime i carevi su to ti pisah desetinu pura na forumima već ali šeširć brani da se to prizemlji ispod dotičnog.

Drugo što trebaš znati Slape boy jeste da OSMI ne može biti niko iz manjeg broja niti iz većeg ti i ja sami i neko kaže dolazi TREĆI a to je jedan od ove DVOJICE...malo samo IQ treba da vidiš da Jovan ne piše o mađioničarskoj veštini već o redosledu i broju osobe koja dolazi IZA SEDMORICE zato ti piše o petorici i šestom i sedmom Slape boy i onda kaže ide OSMI koji nije ni jedan od tih sedam jer samo za OSMOG reče da je ZVER a ne niko od onih 7.
Meni te žao ti najesen upiši porvi razred tamo se do deset uči brojati i rešićeš veliki problem.
Ako imaš šta o poglavici pisati može a časove matematike uplati negde i nauči nije to nemoguće naučiti do deset brojati samo se potrudi malo više.

Živi linkovi sa YouTube-a, Wikipedije i ovog foruma su dozvoljeni. Ostali nisu. Opcija za editovanje posta je ovje:
screenshot99.jpg
.
Kada želiš postaviti link nekog sajta, kopiraj ga, onda otvori ovdje ikonicu Kod, klikni na strelicu gdje piše "Opšti kod", i kada ti se otvori dijaloški okvir, odaberi opciju HTML cod, i tu ubaci kopirani link.

Ovo meni treba i hvala za savet jer ja nisam svesno išao da kršim pravilo već nisam se uvek snašao sa konverzijom.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa što se ti onda stalno ubacuješ kad ništa od toga ne razumeš?

Naravno da razumijem, ali razumijevanju nije mjesto uz nerazumijevanje.

To ti pitaj Jovana kako je smeo reći jedan od sedmnorice a napisao OSMI?

Naravno da je nakon sedmog-osmi, koji je od sedmorice. A koji je kod tebe, ako je nakon osmog i ako je od osmorice???

Drugo što trebaš znati Slape boy jeste da OSMI ne može biti niko iz manjeg broja niti iz većeg

A kako je onda kod svetog Ivana OSMI jedan od sedmorice??? Sedam je manje od osam, i osam je veće od sedam. :mig: Nemoj bar svetog Ivana praviti budalom.

malo samo IQ treba da vidiš da Jovan ne piše o mađioničarskoj veštini već o redosledu i broju osobe koja dolazi IZA SEDMORICE zato ti piše o petorici i šestom i sedmom Slape boy i onda kaže ide OSMI koji nije ni jedan od tih sedam jer samo za OSMOG reče da je ZVER a ne niko od onih 7.

:mig::mig::mig: Ivan kaže da je baš jedan od sedmorice. Možda si ti ipak u pravu. Zašto i sveti Ivan ne bi bio lažov?

Meni te žao ti najesen upiši porvi razred tamo se do deset uči brojati i rešićeš veliki problem.
Ako imaš šta o poglavici pisati može a časove matematike uplati negde i nauči nije to nemoguće naučiti do deset brojati samo se potrudi malo više.

Šta ti onda završi, kad nisi ni do 8 naučio brojati?

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Drugo što trebaš znati Slape boy jeste da OSMI ne može biti niko iz manjeg broja niti iz većeg ti i ja sami i neko kaže dolazi TREĆI a to je jedan od ove DVOJICE...malo samo IQ treba da vidiš da Jovan ne piše o mađioničarskoj veštini već o redosledu i broju osobe koja dolazi IZA SEDMORICE zato ti piše o petorici i šestom i sedmom Slape boy i onda kaže ide OSMI koji nije ni jedan od tih sedam jer samo za OSMOG reče da je ZVER a ne niko od onih 7.

Pa čovječe gdje to piše da se osam odnosi na Papu , pa taj osmi može biti bilo tko , a Papa sigurno nije.

Staviću jedan dijo Papinog govora , dalibi zvjer ovako govorila : (Mt 16, 13-20) je poznati ulomak koji zauzima središnje mjesto u Evanđelju svetog Mateja. U njemu Šimun, u ime dvanaestorice, ispovijeda vjeru u Isusa kao “Krista, Sina Boga živoga”; a Isus Šimuna naziva “blaženim” zbog te njegove vjere, prepoznavši u njoj posebni Očev dar te mu govori: “Ti si Petar-Stijena i na toj stijeni sagradit ću Crkvu svoju”.
Papa nije rekao , braćo i sestre toje naša crkva , Koju je Krist stvorijo ,preko Petra .
Pa odkud onda nekima smjelost dasu Vatikan , i Papa zvjeri ,.i dasu osmi , to jest zvjer .
Papa nastavlja govor:
Kakva je tvoja vjera? Neka svatko odgovori u svojem srcu. Kakva ti je vjera? Kakvo će nam Gospodin naći srce? Srce postojano poput stijene ili nestalno poput pijeska, to jest sumnjičavo, nepovjerljivo, nevjerno? Dobro će nam biti razmišljati o tome tijekom današnjeg dana. Ako Gospodin nađe u našem srcu vjeru, neću reći savršenu, već iskrenu, istinsku, tada on vidi i u nama živo kamenje kojim može graditi svoju zajednicu. Temeljni kamen te zajednice je Krist, ugaoni i jedinstveni kamen. Petar je pak kamen, jer je vidljivi temelj jedinstva Crkve; no svaki je krštenik pozvan prinijeti Isusu svoju vjeru, siromašnu ali iskrenu, da on može danas nastaviti graditi svoju Crkvu u svim krajevima svijeta.

Ljepo je Papa rekao , neka svatko odgovori u svom srcu . Kakva tije vjera? Svisu kršćani primili su krštenje, bili Pravoslavci , Protestanti , i ostali , Papa ih poziva s rječima, svaki je krštenik pozvan prinijeti Isusu svoju vjeru, siromašnu ali iskrenu , i da nastavi graditi tu svoju crkvu .

Jabi zaključila daje pozvao svakog krštenika , nema veze kome pripadao da nastavi ispovjedat svoju vjeru u Krista . Zar bi takvi mogli biti osmi . Osmog treba tražiti negde drugde , a ne u Vatikanu.
Tko želi pročitat cjeli govor nek posjeti
Kod:
http://www.bitno.net/vijesti/vatikan/papa-franjo-kakva-ti-je-vjera-kakvo-ce-nam-gospodin-naci-srce/

Natrag