LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Taramana, tvoj gornji post je zanimljiv, ali to je politika i istorija, a priče koje u sebi sadrže političku konotaciju nisu dozvoljene na ovom forumu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Друга је да је папа Фрањо за свеце прогласио папу Ивана Двадесет Трећег (творца Другог ватиканског концила, оног концила који је, под изговором „препорода", разрушио римокатолицизам до темеља)

Pa i ti bi ga proglasio svecem za ovakvo djelo.

Taramana, tvoj gornji post je zanimljiv, ali to je politika i istorija, a priče koje u sebi sadrže političku konotaciju nisu dozvoljene na ovom forumu.

Promašaj teme još nekako čovjek proguta, a kako progutati sve notorne laži koje je Lavić iznio. Ova tema i ove laži Lavićeva su opsesija, ali, na nesreću po njega, kada ju je započeo na "kainosovu ugašenom forumu", i kada je zanijemio jer sam mu tamo mogao odgovoriti, i rukama i nogama je kopao da me kainos izbaci sa foruma. Kainos se tada odlučio, i uz druge razloge, ugasiti forum. Opsesija je opsesija, strašna kao i paranoja, i tko zna koliko će još puta Lavić producirati ove notorne laži.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Nisam ja kriv što se papstvo bavi politikom i organizacijom ratova kao i vođenje istih ja ga predstavljam u punom sjaju da ga upoznamo kakav jeste a ne šta nam je milo čuti o njima.
Ja nisam ništa o politici pisao već ponudio tekst o papskom poslu.

[QUOTE="stvarnoslap, post: 1569140, member: 638111"

Promašaj teme još nekako čovjek proguta, a kako progutati sve notorne laži koje je Lavić iznio. Ova tema i ove laži Lavićeva su opsesija, ali, na nesreću po njega, kada ju je započeo na "kainosovu ugašenom forumu", i kada je zanijemio jer sam mu tamo mogao odgovoriti, i rukama i nogama je kopao da me kainos izbaci sa foruma. Kainos se tada odlučio, i uz druge razloge, ugasiti forum. Opsesija je opsesija, strašna kao i paranoja, i tko zna koliko će još puta Lavić producirati ove notorne laži.[/QUOTE]

Slape tema nije ni Kainosov forum niti ja niti ti već papstvo, ako imaš šta reći o svom gazdi ti reci.
Ponovo se baviš svojim prljavim poslom koji se zove još i laganje...dokle čoveče?
SVE gore što si izneo je notorna laž i to ti može reći svako sa onog foruma jer svi mi smo ponovo u još većem broju tamo samo nema onih koje niko neće na svom forumu. Ovde si malo kulturniji i ne otkrivaš sve svoje atribute ali vremenom će isplivati i svi će ti vremenom ovo isto pitanje ppostavljati: dokle misliš da se služiš neistinom?

I otkud ti pravo da meni pripisuješ gornji tekst kao autoru kad piše izvor na dnu?
Ja samo nudim ono što pišu istoriju i prate dnevna zbivanja a ti reci svim istoričarima da lažu i da je cela istorija laž i raspusti sve novinare i zabrani im da pišu šta se dešava i onda ostaje još Bibliju da zakuješ u latinski jezik i sve je rešeno zverka više nije zverka već sveti otac.

Svestan sam da ti moraš opravdati platu ali ona nije vredna tolikog laganja i izmišljanja...valjda i obraza čovek treba imati bar malo.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Sada, kada ste jedan drugog izružili i nazvali lažovima, nastavite da pišete o temi i uljudite raspravu, jer se vrijeđanje sagovornika i pisanje van konteksta teme, neće tolerisati.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sada, kada ste jedan drugog izružili i nazvali lažovima, nastavite da pišete o temi i uljudite raspravu, jer se vrijeđanje sagovornika i pisanje van konteksta teme, neće tolerisati.

O temi ću, OK, i pokazat ću tko zašto i kako skreće s teme.

Ponovo se baviš svojim prljavim poslom koji se zove još i laganje...dokle čoveče?
SVE gore što si izneo je notorna laž i to ti može reći svako sa onog foruma jer svi mi smo ponovo u još većem broju tamo samo nema onih koje niko neće na svom forumu. Ovde si malo kulturniji i ne otkrivaš sve svoje atribute ali vremenom će isplivati i svi će ti vremenom ovo isto pitanje ppostavljati: dokle misliš da se služiš neistinom?

Hvala Bogu da i na ovom forumu postoje dokazi za ono što sam ja ustvrdio, a ti eto nazva "mojim prljavim poslom". Evo jednog mog posta: http://serbianforum.org/threads/ko-je-zver-iz-knjige-otkrivenja.185473/page-31#post-1507979

Ako ja lažem, drugim riječima, ako ti istinu iznosiš, zašto se služiš ovakvim krivotvorinama. Što će istini "montirani argumenti" za svjedoka? Što istina ima s neistinom?

I otkud ti pravo da meni pripisuješ gornji tekst kao autoru kad piše izvor na dnu?
Ja samo nudim ono što pišu istoriju i prate dnevna zbivanja a ti reci svim istoričarima da lažu i da je cela istorija laž i raspusti sve novinare i zabrani im da pišu šta se dešava i onda ostaje još Bibliju da zakuješ u latinski jezik i sve je rešeno zverka više nije zverka već sveti otac.

A gdje sam ja napisao da si ti autor teksta? Napisao sam da si ti "iznio" tekst. I u pravu sam, tko ga je iznio? Kada netko napiše neistinu, naravno, postaje odgovoran za napisanu neistinu. Ali, kada netko iznese neistinu koju je netko drugi napisao, odgovoran postaje i onaj tko ju je iznio. To su temeljni postulati uljuđenog komuniciranja.

Svestan sam da ti moraš opravdati platu ali ona nije vredna tolikog laganja i izmišljanja...valjda i obraza čovek treba imati bar malo.

Interesantno, brineš samo o obrazu drugoga. Zar tako misliš sačuvati vlastiti?

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Papa Franjo u četvrtak je na jutarnjoj misi molio za žrtve napada na francuski satirički tjednik Charlie Hebdo, objavio je Vatikan, javlja Hina.

Nego ti nama slape sada reci zašto se papa uopće moli za ove nevjernike - ja ne odobravam ovo ubistvo da se zna ali kako se neko može moliti za ove ljude - bit će jasnije kad pogledate ovo - bilo bi stvarno nepravedno kad bi Bog iz čistilišta izvukao ove ljude i preselio u raj.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Papa Franjo u četvrtak je na jutarnjoj misi molio za žrtve napada na francuski satirički tjednik Charlie Hebdo, objavio je Vatikan, javlja Hina.

Nego ti nama slape sada reci zašto se papa uopće moli za ove nevjernike - ja ne odobravam ovo ubistvo da se zna ali kako se neko može moliti za ove ljude - bit će jasnije kad pogledate ovo - bilo bi stvarno nepravedno kad bi Bog iz čistilišta izvukao ove ljude i preselio u raj.

Zato što je Kristov sljedbenik. "A ja vam kažem: Ljubite neprijatelje, molite za one koji vas progone .." Naravno, ti si prezauzet drugom važnijom literaturom i "uratcima", pa ne stigneš pročitati "tamo neku" Radosnu vijest.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Hvala Bogu da i na ovom forumu postoje dokazi za ono što sam ja ustvrdio, a ti eto nazva "mojim prljavim poslom". Evo jednog mog posta: http://serbianforum.org/threads/ko-je-zver-iz-knjige-otkrivenja.185473/page-31#post-1507979

Tema je PAPSTVO i gore si rekao o meni i Kainosu neistinu kao i o razlogu gašenja foruma i to nema nikakve veze sa temom žig zveri koju adresu ti nudiš kao povod da ponovo izigravaš borca za istinu i tamo i ovde si se služio neistinom.
Ili piši o temi ili ćuti.
Ponuđena ti je tema gde možeš reći sve što znaš iz Otk. i tema stoji prazna jer je to odraz tvog stanja.
Uvek iznova kažeš da se držiš teme a nikad o temi ne pišeš već o sagovorniku.Providan si zar to ne shvataš?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464

Zar tebi, kainos, nije poznato da ovdje nije dozvoljeno postavljanje živih linkova drugih sajtova?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tema je PAPSTVO i gore si rekao o meni i Kainosu neistinu kao i o razlogu gašenja foruma i to nema nikakve veze sa temom žig zveri koju adresu ti nudiš kao povod da ponovo izigravaš borca za istinu i tamo i ovde si se služio neistinom.

Jesi li ti postavljao one montirane fotografije? Da ili ne? Jesi li tim montiranim fotografijama htio pokazati nešto (kompromitirati) o papi? Da ili ne? Kako se pisanje o papi i moje osvrtanje na to pisanje ne uklapa u temu papstvo

Ili piši o temi ili ćuti.

Židovi bi i Isusa prihvatili da je "ćutio".

Ponuđena ti je tema gde možeš reći sve što znaš iz Otk. i tema stoji prazna jer je to odraz tvog stanja.
Uvek kažeš da se držiš teme a nikad o temi ne pišeš o njoj već o sagovorniku.Provodan si zar to ne shvataš?

Zato je prepuna tvog "znanja". Čak si i nove matematičke postulate dokazao: 7 + 1 = 7.

Natrag