Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Друга је да је папа Фрањо за свеце прогласио папу Ивана Двадесет Трећег (творца Другог ватиканског концила, оног концила који је, под изговором „препорода", разрушио римокатолицизам до темеља)
Taramana, tvoj gornji post je zanimljiv, ali to je politika i istorija, a priče koje u sebi sadrže političku konotaciju nisu dozvoljene na ovom forumu.
Taramana, tvoj gornji post je zanimljiv, ali to je politika i istorija, a priče koje u sebi sadrže političku konotaciju nisu dozvoljene na ovom forumu.
Sada, kada ste jedan drugog izružili i nazvali lažovima, nastavite da pišete o temi i uljudite raspravu, jer se vrijeđanje sagovornika i pisanje van konteksta teme, neće tolerisati.
Ponovo se baviš svojim prljavim poslom koji se zove još i laganje...dokle čoveče?
SVE gore što si izneo je notorna laž i to ti može reći svako sa onog foruma jer svi mi smo ponovo u još većem broju tamo samo nema onih koje niko neće na svom forumu. Ovde si malo kulturniji i ne otkrivaš sve svoje atribute ali vremenom će isplivati i svi će ti vremenom ovo isto pitanje ppostavljati: dokle misliš da se služiš neistinom?
I otkud ti pravo da meni pripisuješ gornji tekst kao autoru kad piše izvor na dnu?
Ja samo nudim ono što pišu istoriju i prate dnevna zbivanja a ti reci svim istoričarima da lažu i da je cela istorija laž i raspusti sve novinare i zabrani im da pišu šta se dešava i onda ostaje još Bibliju da zakuješ u latinski jezik i sve je rešeno zverka više nije zverka već sveti otac.
Svestan sam da ti moraš opravdati platu ali ona nije vredna tolikog laganja i izmišljanja...valjda i obraza čovek treba imati bar malo.
Papa Franjo u četvrtak je na jutarnjoj misi molio za žrtve napada na francuski satirički tjednik Charlie Hebdo, objavio je Vatikan, javlja Hina.
Nego ti nama slape sada reci zašto se papa uopće moli za ove nevjernike - ja ne odobravam ovo ubistvo da se zna ali kako se neko može moliti za ove ljude - bit će jasnije kad pogledate ovo - bilo bi stvarno nepravedno kad bi Bog iz čistilišta izvukao ove ljude i preselio u raj.
Hvala Bogu da i na ovom forumu postoje dokazi za ono što sam ja ustvrdio, a ti eto nazva "mojim prljavim poslom". Evo jednog mog posta: http://serbianforum.org/threads/ko-je-zver-iz-knjige-otkrivenja.185473/page-31#post-1507979
Zar tebi, kainos, nije poznato da ovdje nije dozvoljeno postavljanje živih linkova drugih sajtova?Papa Franjo u četvrtak je na jutarnjoj misi molio za žrtve napada na francuski satirički tjednik Charlie Hebdo, objavio je Vatikan, javlja Hina.
Nego ti nama slape sada reci zašto se papa uopće moli za ove nevjernike - ja ne odobravam ovo ubistvo da se zna ali kako se neko može moliti za ove ljude - bit će jasnije kad pogledate ovo - bilo bi stvarno nepravedno kad bi Bog iz čistilišta izvukao ove ljude i preselio u raj.
Tema je PAPSTVO i gore si rekao o meni i Kainosu neistinu kao i o razlogu gašenja foruma i to nema nikakve veze sa temom žig zveri koju adresu ti nudiš kao povod da ponovo izigravaš borca za istinu i tamo i ovde si se služio neistinom.
Ili piši o temi ili ćuti.
Ponuđena ti je tema gde možeš reći sve što znaš iz Otk. i tema stoji prazna jer je to odraz tvog stanja.
Uvek kažeš da se držiš teme a nikad o temi ne pišeš o njoj već o sagovorniku.Provodan si zar to ne shvataš?