- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Али џаба, фукара је само фукара, без части и образа.
Znači, brojke te j..u. Pa bi ti rađe vrijeđao nego o činjenicama diskutirao.
OK, Miroljube Alberto Deretiću.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Али џаба, фукара је само фукара, без части и образа.
OK, Miroljube Alberto Deretiću.
Полако, не рече ми где су Срби са аустријског пописа? Били су далеко бројнији од Хрвата а сада...?
Споменуо си и окачио фото Вуковара?! Шта си хтео рећи? Ви, часни, поштени, ни мрава не би згазили и гле, Срби из чистог мира кренулим оружјем на вас?
Једино што успева је да као и сваки бескичмени гмизавац пуже кроз живот без шансе да се подигне на ноге.
Балавите о олуји као поразу Срба, Срба који ни цео НАТО није успео да прегази као ви што сте то успели?!
Ништа не говорите о свом детињству у католичкој школи. Колико година сте имали када су вас први пут силовали и колико година то траје?
Tako, dakle, u tom grmu leži zec. Sva ova tvoja pjena je zbog poraza. I još te fukare porazile. Vidi, ja ti u tom tvom jadu ne mogu pomoći. Eno ti brata tripe pa NEK te tješi.![]()
PS. Da ga tripo teši? Misliš ono kako je Ellen Gould Harmon White "tešila" razočarane MIlerite?
Mislio sam, "braća" su. Braća su "po kanalizaciji". Braća su jer su obojica albertofili i miroljubofili. Također, braća su po argumentiranju. Katolici su fukare, Hrvati su fukare, ja sam mislio da mene pokušavaju uvrijediti, a onda sam shvatio da je to njihov jedini argument.