Хахахахаха....
Ваше миленијумске газде тешко да су могле себи допустити да не знају шта раде, односно, шта пишу?!
Најбоље би било да сви учимо вашу новоисторију, оно, уђеш у историјски архив, као у супермаркет и онда одабереш оно што је по твом укусу?
Зашто су они Шокце сместили међу Србе а и саме Хрвате у Илиро Србе, то није питање за мене.
Да су глупи, онда би ви тако паметни били њихове газде читав миленијум а не они ваше? Овако, слаби су ти аргументи у негирању ове мапе!
О групи, Италијани и покатоличени срби ни речи? Њих је заједно било 5.183.000
нека су срби 30% тог броја, то је милион ипо срба и нека је половина од броја, на које ти имаш примедбе, то је 1.300.000 или у укупном збиру 2.800.000 Срба пре 150 година. нека су имали прираштај као Словенци, значи 80%, где је тихпет милиона Срба данас на просторима Хрватске?
Појела их ваша историја или јаме уз благослов Ватикана?
Ајмо на мапу из 814:
http://www.emersonkent.com/map_archive/europe_charlemagne_814.htm
На овој мапи, смештени сте на територију Србије, односно, нисте имали сопствену државу!
Само век касније, у опште вас и не спомињу?
Дубровачки-календар из 1897. године није чуо за хрватски језик!…О Дубровнику као националном и културном седишту јужнодалматинских Срба најбоље сведочи попис становништва од 31. децембра 1890. године, по ком је дубровачка општина имала 11.177 становника, од којих је било 9.713 Срба римокатоличких и православних (у самом Дубровнику живела су 5.823 Србина). Остатак становништва припадао је Италијанима (Романима) 716, Мађарима (384), Немцима (285) и другима. Према вероисповести доминирали су римокатолици (10.327), док је православних било свега 546. Срби су у великој већини били римокатолици, Хрвати нису помињани….
Место штампања:
Дубровник (
Österreichisch-Ungarische Monarchie: 1867-1918)
Година издања: 1897
P.S. Зашто ми и ти и онај твој сатрап константно упућујете увреде? Јел су ти то аргументи у дискусији са неистомишљеницима?
Пријавио сам ваше постове као увредљиве и чекам реакцију модератора пошто је ваш речник адекватан само примитивцима.
Надам се да модерација неће дозволити примитивизам па били ви старији и од самог вашег папе!