Papa - da li je zaista Sveti Otac???

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Алберт Ривера? У чему је његов значај у овој расправи и где сам га ја то споменуо?

Alberto Rivera???? Znači, dobro sam procijenio da imaš dvije zadnjice. :)

Непливач се може удавити и у лавору!

Trovatelji istine se uvijek udave u vlastitom izmetu.

Алберт Ривера? У чему је његов значај у овој расправи и
Што се тиче канализације, откуд ти знаш шта је тамо ако одавно не рониш по истој?

I???? Što ima tamo?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kad netko posegne za Albertom Riverom, to je najbolji dokaz da ima dvije zadnjice. Onu dolje i onu na ramenima.

Upravo o tome se i radilo u mom odgovoru na njegov post. Ponoviću još jednom, ni jedan jedini Pravoslavac koji ima iole kritičkog uma neće koristiti Riveru i ostale deformatorske umobolnike kao argumentaciju u svojim zamerkama Katoličkoj Crkvi.

Baš iz tog razloga njegova navodna pripadnost Crkvi Istoka - Pravoslavlju je sumnjiva.

Trovatelji istine se uvijek udave u vlastitom izmetu.

I uvek se prepoznaju. Veoma lako.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Када једна особа нешто каже, то је само његово мишљење. Када кажу дев, то је већ сумња.
Када више особа кажу исто, то је већ озбиљно!
Тако и са прилозима које сам окачио. Много различитих извора говори исто а то је да је Ватикан извор зла, што и јесте!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Када једна особа нешто каже, то је само његово мишљење. Када кажу дев, то је већ сумња.
Када више особа кажу исто, то је већ озбиљно!
Тако и са прилозима које сам окачио. Много различитих извора говори исто а то је да је Ватикан извор зла, што и јесте!

Za "Riverinu kanalizaciju" vrijedi jedan drugi zakon. Što ih više "kačiš" to samo više smrdi.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
11-4-_620x0.jpg
NDH_-_salute.jpg
Screenshot_20200516_175839-810x542.jpg
ustaski-svestenici.jpg

Све часни представници католичке цркве?!

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Не, таман посла. Проверавају да ли пада киша. Пошли у шетњу на фашистички скуп а нису понели кишобран.

Natrag