- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Али џаба, фукара је само фукара, без части и образа.
Znači, brojke te j..u. Pa bi ti rađe vrijeđao nego o činjenicama diskutirao.
OK, Miroljube Alberto Deretiću.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Али џаба, фукара је само фукара, без части и образа.
OK, Miroljube Alberto Deretiću.
Полако, не рече ми где су Срби са аустријског пописа? Били су далеко бројнији од Хрвата а сада...?
Споменуо си и окачио фото Вуковара?! Шта си хтео рећи? Ви, часни, поштени, ни мрава не би згазили и гле, Срби из чистог мира кренулим оружјем на вас?
Једино што успева је да као и сваки бескичмени гмизавац пуже кроз живот без шансе да се подигне на ноге.
Балавите о олуји као поразу Срба, Срба који ни цео НАТО није успео да прегази као ви што сте то успели?!
Ништа не говорите о свом детињству у католичкој школи. Колико година сте имали када су вас први пут силовали и колико година то траје?
Tako, dakle, u tom grmu leži zec. Sva ova tvoja pjena je zbog poraza. I još te fukare porazile. Vidi, ja ti u tom tvom jadu ne mogu pomoći. Eno ti brata tripe pa NEK te tješi.
PS. Da ga tripo teši? Misliš ono kako je Ellen Gould Harmon White "tešila" razočarane MIlerite?
Mislio sam, "braća" su. Braća su "po kanalizaciji". Braća su jer su obojica albertofili i miroljubofili. Također, braća su po argumentiranju. Katolici su fukare, Hrvati su fukare, ja sam mislio da mene pokušavaju uvrijediti, a onda sam shvatio da je to njihov jedini argument.