ZA ADRIJANA:MIKA JE dobrim delom dao komentar,pitanje,odgovor.A ko kaze da nije tako?Bog Otac je Hristu glava,a Hrist je Crkvi glava,a covek je zeni glava zar tako nepise u bibliji?naravno da pise.
Imam jedostavna pitanja za tebe Brate ako hoces odgovori ako neces opet hvala:
1)zasto su ubili Sv Stefana?
2) zasto mrze pravoslavce-ortodoxe kad svi znaju sta je to ortodox?
3)vec sam ti objasnio da ortodoxna crkva veruje u jednog Boga!zasto nazivas nasu crkvu trojicarskom?
4)ko je tebe ovlastio da ti propovedas svetu tvoje licno misljenje a da nije u skladu apostolske crkve?
5)kao sto sam i dokazao verujemo u jednog Boga Isusa Hrista zasto onda napadas nas kao i JS-ci,Adventisti,pentakosci,protestanti i ostale sekte?a ja znam da ti nisi sektant.
6)tvoje propovedi na Youtube nisu nista znacajno i ja mogu sam da propovedam tamo ali necu jer ja nisam propovednickog soja!ja nikad nisam zeleo da shvate mene a vec bibliju ovde na forumu.Nisam Gord i nezelim da budem veci od brata svog.
Slazem se stobom u mnogome ,vise cim s adventistima ali to ne znaci da cu da zatvorim oci na nijanse.
Pozdrav od Gere.
Pozdrav od Gere.
samuilo! vrlo dobro adrijane si to poredio. samuilo,da baš samuilo. šta je to bilo značajno kod samila. ako samuilo nije sazdao novu tj.produžio život starom tkivu crkve oda ne znam ko je adrijane! postavio je Bogom narečeno davida,pastira mesto saula pomazao ga i to je to.tu je ta razlika. svetleti,tačno,ali kako. Bog kaže,izbacite stari kvasac iz crkve.to je greh. greh van iz crkve.evo primera. čedomorstvo. da uzmem idolstvo,mnogi neće prihvatiti,ali čedomorstvo je bolji primer .koliko znam,čedomorstvo su osudili obe velike nominalne crkve. sada što su oni to uradili? pa ništa.to nije samuilo. samuilo je ODADRO GLAVNOG "PATRIJARHA" I "PAPU" SAULA tako da čak kad ga je Bog zatekao u žalosti za ovim,ukorio ga je. to znači reći na greh. ne samo reći,već staviti pod anatemu ,srpsko-pravoslavni izraz,izbaciti kvasac van.šta bi se dogodilo ako bi recimo velike crkve izbacile svaku majku i oca danas pod jasnim dokazom čedomorstva,izbacili van. ako neko to ne čini onda jasno je zašto to ne čini i kakva je svrha vike na čedomorstvo,biznis! judina kesa. svako novorođenče ubijeno je minus u kesi,jer krštavaju malu decu,i još naplaćuju krštenje,naplaćuju bezgrešnu krv .samo jednu paru ako uzmete za to,to je taka hula kaka se opisati ne može. dakle,ako bi izbacili sve van to znači nema ni naplate dažbina sveštenika ,onda crkve će dobiti 99 .posto manje vernika. u banci "svetoga duha " recimo nastaće totalni monetarni kolaps!!!to se naravno ne sme dogoditi.i priči je kraj. šta je cilj crkve banka, ne nebo!!da ne propadne banka ne ljudska duša! ne Reč Božja.- samuilo je onda trebao da ostavi saula,glavnog papu ,zar ne? na kraju što je to bilo sa ilijem? rekao je nemojte deco moja,i kraj priče,mesto anateme,malo lepih unilnih reči,nemojte deco moja! dakle,ispravka,ovde se kaže,isravka je pun mržnje samo govori na ljude ovo -ono,ili na greh,itd. ali ako svak zaćuti,Bog kaže kamenje će progovoriti,tada kad nebo i zemlja bude prevrtana biće kasno! kako je završio ilije,snaha i kaka je poruka u novorođenoj bebi bila u njenom imenu,budući je ime bilo velikog značenja ,ovaj put Bog je poslao jasno ispisano značenje na rođenoj bebi za svu naciju Božju,ihavod-svrši se,ili odstupi slava Božja od izraela. onda ako je slava Božja odstupila kao kod ahana i isusa navina jedan čas zbog proklete sakrivene stvari onda svaki puta je isto.samo što je za razliku od ilija ahan bio isečen pred narodom. ako je greh unutar slava Božja je davno otišla. a crkva ima samo još da ponudi banku svetoga duha ,i ništa više,ne i večni život unutar.unutar je smrt.gde Bog odstupi unutar je smrt i samo još jedan tračak svetlosti ,zapis otkrivenja 18:_IZAĐI IZ NJE,NARODE MOJ!
GERO,JA DOBRO POZNAJEM UČENJE CRKVE BIO SAM UNUTAR.SVAKO IZRAŽAVANJE KRŠTENJA BEZ imena Isus je trojstvo. čak i kod jehovinih svedoka,i ako ginu da dokažu da ne veruju u izražaj trojstva. ptica ima svoj rep. zmaj ubija repom.onda to jedno drugo pokazuje i razobličuje. ako člitaš s mo avgustina postnikejce,videćeš u njihovim izveštajima što je desilo se tamo na nikeji kroz zamenu krštenja u ime Isusa u titule! svi većinski su rekli ne znajuć ni smisao čak rečenog da se darovi duha više ne nalaze u crkvi. dovoljan dokaz propasti crkve. teologija je zamenula vođstvo svetoga Duha. manjina je bila gonjena,proglašavana đavolima zbog imena Isus i darova koji su i dalje bili prisutni!
postavio sam temu originalni izražaj svetoga duha. ako to crkva nema danas,a nema očito onda ne čudi hiljadama učenja na zemlji. seme zla je posejano u nikeji,sotona je postavio svoje prestolje unutar crkve ,govor pergamskoj ckrvi,čitaj proroštvo Isusa za doba crkve i od tada crkva je išla na cepanje i deobu i haotična učenja.
sav haos nastaje kada se odrine vođstvo svetoga Duha. to se dogidilo u nikeji.ako neko ne zna kako je sotona postavio unutar svoje prestolje,neka ode u tajnu Velikog vavilona u smisaonost husove i nimrodove religije pod kulom,koju je Bog razbio! sve je počelo tamo pričom o trojstvu. prvi put ,čak istoirja to zna,narodi na zemlji su počeli štovati mesto jednog Boga ,trojednog.inicijator te pobune je bio hus,nojev unuk,sin prokletog hama. od prokletog dolazi proklestvo. hus je samoproglašeni tumač boga bio. iz toga rođeni su dalje svi paganizmi.
što se tiče propovedi vreme će reći svoje. one su namenjene malom broju ljudi. nisu popularne ali mnogi će se jednom zateći kao u zamci unutar otkrivene Reči. niti sam gord tamo niti me to zanima. što sam dobio i čak kako sam dobio tako sam rekao i tako sam činio. da nisam pitan ,ni ovolko ne bih iznosio.ja na kraju znam da je moj autoritet nikakav i ne brinem o tome,da ću nekog povući u misao da sam gord.