Ja sam dao dovoljno biblijskih tekstova koji dokazuju da je Isus jednak Bogu Ocu, i da je Sveti Duh licnost, i da su oni nezavisne licnosti koji deluju zajedno kao jedan Bog.
Nisi odgovorio ni na jedan taj navod.
Meni nije tesko da ponovo postavim ako zelis.
kako mislis da dvojica neovisnih mogu biti jedna licnost,ili da dva neovisna Boga mogu biti Jedan Bog? Biblija govori o jednom Bogu ali nigde ne spominje neovisnost,jer da spominje onda bi se Bog odrazavao sa dvojedan ili trojedan,zasto to Bog ne cini?
tako da sam ti svaki put jasno odgovorio na svaki tvoj navod,da ne mozemo projektovati licnim razmisljanjem nesto sto je Bog jasno projektovao kao Jedan Bog svemoguci.ako se kaze u trojstvu da sve tri licnosti su istih svojstava,tj zvanja,onda kako dva mogu biti Svemoguca? koji je svemoguciji? dva svemoguca cini cudnu misao,zar ne. zamisli tek dva vecna? koliko onda ima vecnosti,Pismo kaze da je jedna vecnost i da je logikom se kaze,dovoljna. cemu dve vecnosti? koja je prava,originalna onda se dovodi sve to u sumnju. da li si ikad pomislio da Pismo daje jasan izvestaj da je jos jedan u edemu kroz tumacenu Rec koja je sami Bog,doneo jednu pricu tj. jos jednu osim vec jedne Bozje reci koja je aposlutno imala vecnost za prve ljude,dakle taj drugi satana je tumacenjem(kao ovde crkvena) doneo pricu o jos jednoj vecnosti,koja se potom pokazala da je smrt,jer ne postoje dve verzije vecnosti. da lis e pitas da kad se pojavila prica o dvojednom,trojednom u nikeji da Isusova opomena govorom pergamu,crkvi u pergamu,da unutar je sotona postavio svoje prestolje,da je to isto maslo izedema,kada je sada kroz crkveni koncil u nikeji doneo pergamsko zlo,pricu o tri mesto jednom Bogu. sto ako iza svega stoji sotona i smrt?
ako je sveti duh licnost,koji je i ciji duh lebdeo nad vodama pre nego je sazdana zemlja? da li je to bio sveti Duh. ko je stvorio svet? kaze se Bog zar ne? koji Bog? da li je izvestaj Boga da je on Duh tacan? jeste. sada da li u tom izvestaju verujes da je sadrzan da je taj Bog Duh i sveti? sveti Bog koji je Duh? onda kojim svetim Duhom je Bog govorio u starom zavetu preko proroka? da li je to bio starozavetnio sveti duh,a onaj koji je nadahnjivao apostole,da li je to bio novozavetni sveti Duh onda? da li ti ne lici na jedan teski apsurd da se nesto sto je Bog duh samo sto je spusten u odredjeno prorokovano vreme,pedesetnicu,potom u nikeji nazvao svetim duhom tj. trecom osobom Jednog jedinog Bozanstva?!
da ne kazem,da nigde Biblija nije niti jednom spomenula rec trojedan!
niti jedan dosije se ne moze spoznati dok se u kompjuter ne ubaci ime licnosti,zar ne? moze se samo nagadjati. kako onda ti mozes znati dosije onoga sto si navodno izneo ovde(Isus sedi s desna) da je rec o trojednom,a da ne znas najpre da je Bog rekao licni dosije da je on jedan Bog?!