Član
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poruka
- 2.380
Mrsavkicu..Ne možeš da dokažeš svoju tvrdnju koja je bila razlog da reaguješ na moje mišljenje da od Isabelete možemo naučiti kako se komunikacija među ljudima može odvijati, bez obzira na njihove svjetonazore. Svi razlozi koje si pokušao da nađeš i navedeš, samo su tvoje projekcije, koje, kao što sam rekao, nemaju nikakvo utemeljenju u realnoj stvarnosti.
adrijane,ti si nema sumnje revnostan pravoslavac,takog sebe pamtim dok sam bio u tome ili na tom brežuljku a kad sam se popeo na brdo onda sam video nedostatke sa tog brežuljka nevidljive.
Jure, on je na brdu ....osim kad se spusti među svoje ovce. Ali, u principu, on vidi i on zna. A znaš i sam da je to brdo iznad oblaka i da na njemu neki ljudi žive i nema teorije da ih netko uvjeri da siđu.
mrsavkic: tema "zablude tradicionalnog hrišćanstva" post 218. mislim prilog na you tube od adrijana. mislio sam da ti si mogue to video oko priloga za papu. isabelita nije baš bila zadovoljna postom i priologom jer nije očekivala od adrijana pravoslavca taku stvar izgleda.
Ne očekujem ja ništa od pravoslavaca, (pa ni od Adriana) ni jednu lijepu riječ za Papu. Vjerojatno se ne bi osjećali kao pravoslavci da učine tako što. Ali, za taj video o Papi sam priložila komentare drugih pravoslavca koji također kažu da je lažan. I što ja sad imam više govoriti o laži? Ti češ imati, pa samo izvoli...
nije očekivala njegovu budnost i realnost.
E, vidiš jesam, očekivala sam i to sam mu rekla, neka drugi put provjeri. Od svih mi se najviše svidio Šarrdy. On je napisao da je papa za njega brat u Kristu. Pošteno! Nisi ti razumio Adriana, ili to ne želiš.
Adrian je dosta realan i kad napiše "da papa nije centar sveta" - to je istina, jer nije. Kao što znaš on ne piše bljuvotine u tvom/vašem stilu: Papa-antikrist, Papa -zvijer, nego je s tim videom htio pokazati da smo heretici, naravno, sasvim krivo i bez veze...Ah, čuj, ne može ni on sve znati. Ali, to ću ja s njim riješiti.
Nego, jesi li snimio koji novi video za Youtube? Pa, što čekaš?