Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Imaš li instaliran Windows Mobile Device Centar, imaš link na prvoj strani.

Učlanjen(a)
01.07.2014
Poruka
4
Nemam,sad cu da instaliram.
Instalirao sam,samo se ovo pojavi i posle nekog vremena nestane.Ja koristim win10 ,da to nepravi problem posto u prvom postu je link za vistu
9e67cb245c7211b512db54e832b64145.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Učlanjen(a)
11.12.2013
Poruka
36
Pravi problem win 10 i treba da se popravi za device mobile centar šaljem ti uputstvo sa Jutjubu meni je pomoglo i proradio mi device centar.

Probaj po ovom uputstvu meni je proradio.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.06.2010
Poruka
74
Zna li neko kako i da li je moguce da se poveca ona strelica na iGO Primo za WinCE gore levo koja pokazuje na koju razdaljinu se nalazi sledece skretanje?
Na uredjaju je default skin i mislim da je bese honda civic verzija iGO-a.
Verovatno negde u rar fajlovima postoji neki fajl koji sadrzi informacije o velicini dugmica na skinu i koordinate istih.

Hvala

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Next maneuver. iGO Primo wince? Malo si omašio temu, jeste pitanje skina :) Nisu rar fajlovi, nego zip.
Može sigurno, Treba pročačkati data.zip fajl, ili moguće je da postoji zaseban ux. Pogledaću kad stignem ako se ne javi već neko u međuvremenu.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2011
Poruka
134
Mala pomoć......
Navigacija mi često traži satelite,šta da ubacim u sys tekst....da li mogu da se fiksiraju

Hvala:gl_sigh:

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
[gps]
port="auto"
baud="auto"
source=nmea
set_messages=0

Umesto "auto", upiši vrednosti koje su kod tvog uređaja (bez navodnika). Detektuj ih iGO8 izdanjem ili proveri u fajlu:
\save\profiles\01\system.ini

Učlanjen(a)
20.01.2015
Poruka
8
Pozdrav svima , uzeo sam Navigaciju Becker B60 Active 5 ,ima neke mape iz 2016. Pokusao bi da ubacim novije mape ali samo da vidim ovde sta bi to bilo najbolje. Ne znam da li postoji mogucnost da ostene njegov sofver , zbog back dugmeta ili mora ceo drugi program da se instalira?

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Pogledaj ovaj post:
A da bi ti funkcionisao TMC, moraš zadržati originalne *.CON i *.dll fajlove iz tvog uređaja.

Natrag