Član
- Učlanjen(a)
- 02.11.2012
- Poruka
- 1.746
JA NE RAZUMEM TEBE DA NE RAZUMEŠ! izvini....
ja dobro razumem tebe ovdeDA DOISTA NE RAZUMEŠ. zato moramo da razgovaramo kao sa malom bebomda je ozbiljne istine kao kosti ne zadave pre vremena,pa ide mleko,prispodobe zemaljske.
znaš li kako se crta krug.? zabode se tačka u središnu osu i okrene šestar okolo,vrlo prosto. dobijaš peticu.vidim da to razumeš. sad samo da to primeneš na suštinu na Boga.koga perfidno i slepo optužuješ,jer namerno ili nenamerno zabadaš vrh šestara u neki svoj "fiks ćošak svoje lične umnosti i ljudske pameti i to još uz cigaretu i pivo kako neko plus ti bestidno reče!"
ovde ti ne razumeš tu početnu centralnu tačku za savršeni krug,tj. za prepoznavanje savršenog Boga živoga da ja sve vreme tebi govorim(a navodno i ti meni nešto iz krivog ugla naravno) da Bog a prirori -početno slovo,nije postavio ništa drugo već harmoniju,ne ubij,ne kradi,ne laži ,ne mrzi. sad ako ti ne veruješ da je Pismo Božja inspiracija gde to je zadato,onda možeš da vidim ne na lažnoj religiji koji su koristili Bibliju u sotonskoj inspiraciji da ubiju u ime boga samo kojeg(?) ,već da vidiš danas na onima a priori ,koji doista veruju tu reč i žive da živeć po toj reči svet može biti u harmoniji. ko tu harmoniju uništava sigurno ne Bog i njegovi iskreni ljudi.onda ko? pa ljudi odmetnici od Reči. mi o tome govorimo.
sada kada postavljaš dalji smisao problema onda moraš biti do kraja iskren,a ne početi da listaš knjigu od onih stranicva islova koja ti daju bitni smisao za laž. jer čak i citat Pisma do kraja ispravan a da se ne slaže sa suštinskom mišlju cele knjige je od Zloga,znbaš li to?
(mislim da znaš ali ćeš lukavo da se narugaš i ovome)
dakle,kad počneš da šmurakaš sa cigaretom u ustima gdee će ti nepokajanom biti kraj po smeću koje je tu doneto ya konačno logično paljenje,onda prvo donesi iskreno rečene misli Božje .šta se desilo pre Božje amputacije u nekim delovima Pisma,koji činilac je došao i doneo neposluh i odmetništvo pa će mo onda zadati ti opet malu temicu da dadeš tvoje "božansko mudro rešenje" pa ako rešiš male zadatke za prvačiće možemo da ti verujemo da si fer sagovorni.
Propvednice ajde probaj samo malo artikulisanije i koheretnije da izrazavas misli. Mrzi me da stalno desifrujem. Za cigaretu sam te razumeo i u pravu si a pivo pijem jako retko a druge vrste alkohola jos redje. Ako te ne mrzi ponovi post samo malo sredi misli i bolje ih izrazi.
P.S. Ne smeta mi da li pises malim ili velikim slovima mada bi mogao da odvajas reci i recenice. Kao sto sam vec rekao i Prirodom po neki put ubode poentu.