Član
- Učlanjen(a)
- 02.11.2012
- Poruka
- 1.746
PROBLEM JE STO TI SVE STAVLJAS U SVOJ KONTEKST SA ADRESOM KA BOGU. ja ti dajem samo primere da se ti suocis sa cinjenicama na svom terenu,pa kad njih uspes da recis mudrije od Boga i njegovih zahvata u Bibliji onda ces valjda razumeti i Boga . nisam ja odobrio nbista oko bombi i ubijanja vec ti samo kazem,ajde to su stvari zemne pa ih ti mudriji pravicniji od boga navodno resi. mesto resenja ti samo udaras po Bogu.
nije lot bio hepi sto se to desilo niti se napio da bi se to desilo.one su zapile lukavo oca a ne on dase zapio. malo konkretniji budi,u mrznji postajes slepi pisac .nije fer ipak. neznanje ne opravdava ovliki izliv nedoslednosti.unistices one koji te citaju. osim ako i taki sami sebe ne preziru.u sta sumnjam.
iz takog casa sa lotom Bog daje nauk .danasnji moderni lotovci kriju to od sveta kroz medijske ljude,ali Bog ne krije nista,to je znak originalnosti,bez sminke,jer je Rec istina.tim dogadjajem dosli su kasnije deca moav i moavci te amonci koji su toliko stete naneli izraelu. zar ne primecujes neke cinjenice prece da je to upliv satane koji se syalno ubrizgava u negativne dogadjaje i da je to jedan rat u kojem covek staje na stranu zla. po tebi takodje danas kao zagovorniku tog zla treba prepustiti sve haosu,ne trebaju ti vidim ni zakon,ni kazna u jednoj drzavi,ni zatvorti ni sudovi,ti kao da zagovaras potajno globalnu destrukciju. mislis li da doista ljudi treba da te slede u ovom cinua najgore iza svega toga navodno se ubijas za nepravdu Bozju i stradalu decu,samo dali su i bila deca,kao ovi danas ljudozderi? voleo bi do malo ovde napokon okusim tvoje"bozanske pravednosti" u nekom normalnijem obliku i realisticnijem,ako je moguce bez takih nadri zahvata sa primesom totalne destrukcije pod plastem pravednosti i dusebriznistva!
One su lukavo zapile jadnog oca i onda ga seksualno iskoriscavale. Samo u bibliji.
Evo resenja. Vrati se u stvarnost i prestani da zivis u fantaziji morbidne fanatstike. Ne insinuiniraj da sam zagovornik zla, ti si stao u odbranu najgoreg masovnog ubice i zlostavljaca u istoriji knjizevnosti. Sve "argumente" sam ti razbio i sad kad nemas nijedan vise da branis nebeskog psihopatu, poceo si licno mene da napadas i da me indirektno nazivas licemerom. Ne diskutuje se o meni nego o zlodelima iz biblije ali mozemo i tako da se igramo. Kao i svi koji propovedaju glupu knjigu, tako i ti ne volis previse pitanja i kad se stigne do granice kada vise ne mozes da recikliras jeftine i glupe argumente onda se okreces licnim napadima i pokusajem diskreditacije. Ja ne radim samopromociju i ne snimam i ne postavljam klipove na internetu i nemam potrebu da budem lazno skroman i tvrdim da radim to zbog drugih. Kada nemas vise argumente barem budi posten i ne napadaj druge sto ti postavljaju pitanja koja ti ne odgovaraju. Izgleda da biblija ne moze da ti da odgovore na sva pitanja.