originalno Bozje seme

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Istrazi malo prije nego tvrdis, a opste je poznata istorijska cinjenica da je Hitler bio okultista (citaj satanista) i pripadnik tajne organizacje "Tula", kao sto je cijela ideologija nacional-fasizma bila okultisticka, od simbolike do ideja pa izvrsenja, a isti je slucaj sa vatikanskim papom, Pijo XII, koji je podrzavao fasizam iz istih razloga i bio saucesnik-organizator.

Takodje su malo poznate cinjenice da su Cionisti jevreji, intezivno saradjivali sa Hitlerom, kao i sa Vatikanom, ali se arhive sve vise otvaraju, pa istoricari ukazuju na stvarne dogadjaje koji objasnjavaju jedan dublji i siri plan razlicitih interesa, koji se preplicu i tako sprovode.

Upoznaj se i sa ovim, pa jos malo istrazuj, ako zelis da otkrijes i razumijes istinu.
Kod:
http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Analize/2009/latinica/005.html

Da bi znao, trebas da saznas !

Ne zanima me da li je bio i marsovac, bio je katolik sa podrskom katolicke crkve, sa prekopiranim programom Martina Lutera za odnos prema jevrejima i delovao je u duhu u kome su vekovima katolicke i protestanske crkve propovedale, Hristove ubice.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Konstantno pokusavas medicinskom ili nekom drugom analogijom da opravdas zverske postupke biblijskih aktera. To sto ti pricas mogao bi Hitler da prica u svoju odbranu. Eto jevreji su bezumni sinovi, kancer, sta biste vi uradili? Naravno morali bi da ih odstranite. Nema nikakve razlike, pogotovu primer Hitlera koji je imao blagoslov raznih crkvenih organizacija i vidjenijih verskih vodja.
ne,samo pokusavam da loptu ubacim na tvoj teren,jer ti si tu loptu ubacio na pogresan teren gde je utakmica fer i rezultat potpuno korektan.
moze i Biblijnski kompetentnije: BOG JE REKAO KAJINU DA JE UBIO BRATA ALI NAKON GA IZGONI SA JOS UVEK MIRNOG PODRUCJA OBELEZAVA GA DA GA NE BI KO OSVETIO TJ.SMRT AVELJA. NO NALAZIMO DA LJUDI NE MISLE KAO BOG I LAMEH VECZA MASNICU SEDAMDESDET PUTA VISE CE DA UBIJE! DANAS IMAMO NE SEDAMDESET PUTA UZASNIJU OSVETU (RATOVI ,NASILJE ITD) VEC SEDAMDESET MILIONA PUTA VISE ZLA. SADA DA JE BOG OTKLONIO KAJINA TI BI SE LJUTIO NA BOZJU PRAVDU. ONDA OVO STO SADA COVEK RADI,POCELI SMO SA KRITIKOM ONOG KO JE SEMAFOR POSTAVIO SA NORMALNIM CILJEM ZA NORMALNE GRADJANE JESTE PROIZVOD PROLASKA NA CRVENO! TI SI ZA SADA ZAGOVORNIK NEPRAVEDNIH IGRACA,A NAVODNO NAVIJAS ZA PRAVDU. ONDA MORAS DA SE ODLUCIS ZA KOJI TIM DA IGRAS I DA IGRAS FER-PLEJ. NE OVAKO IGRAS NA POGRSNOJ STRANI UTAKMICE,SAM SI SUDIJA U NJOJ I OCES BITI U PRAVU. TO JE MALO PREKOVISE. RAZMISLI.
HITLER JE BIO KAO STO JE NAVEDENO I SATANISTA A TAKODJE SE DRUZIO I SA SVOJIM DRUGARIMA SATANISTIMA TOGA DOBA PAPOM I KLEROM. TU SI U PRAVU. SAMO GRESIS STO RACUN POSLE SVEGA ISKAS OD BOGA!

nemoj tako proglasice te za vesticu i spalice te xd axaxaxaxa
pitanje za mrsavkic-a kakvom plju si govorio sluzbu? Jel to i ti imas sledbenike ili sam ja pogresno razumeo?
propoved u polju uz ovce i koze,sto da ne? Slusaju oni koji hoce.imas ih i ti na you tube ko ti brani... Mir tebi.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
ne,samo pokusavam da loptu ubacim na tvoj teren,jer ti si tu loptu ubacio na pogresan teren gde je utakmica fer i rezultat potpuno korektan.
moze i Biblijnski kompetentnije: BOG JE REKAO KAJINU DA JE UBIO BRATA ALI NAKON GA IZGONI SA JOS UVEK MIRNOG PODRUCJA OBELEZAVA GA DA GA NE BI KO OSVETIO TJ.SMRT AVELJA. NO NALAZIMO DA LJUDI NE MISLE KAO BOG I LAMEH VECZA MASNICU SEDAMDESDET PUTA VISE CE DA UBIJE! DANAS IMAMO NE SEDAMDESET PUTA UZASNIJU OSVETU (RATOVI ,NASILJE ITD) VEC SEDAMDESET MILIONA PUTA VISE ZLA. SADA DA JE BOG OTKLONIO KAJINA TI BI SE LJUTIO NA BOZJU PRAVDU. ONDA OVO STO SADA COVEK RADI,POCELI SMO SA KRITIKOM ONOG KO JE SEMAFOR POSTAVIO SA NORMALNIM CILJEM ZA NORMALNE GRADJANE JESTE PROIZVOD PROLASKA NA CRVENO! TI SI ZA SADA ZAGOVORNIK NEPRAVEDNIH IGRACA,A NAVODNO NAVIJAS ZA PRAVDU. ONDA MORAS DA SE ODLUCIS ZA KOJI TIM DA IGRAS I DA IGRAS FER-PLEJ. NE OVAKO IGRAS NA POGRSNOJ STRANI UTAKMICE,SAM SI SUDIJA U NJOJ I OCES BITI U PRAVU. TO JE MALO PREKOVISE. RAZMISLI.
HITLER JE BIO KAO STO JE NAVEDENO I SATANISTA A TAKODJE SE DRUZIO I SA SVOJIM DRUGARIMA SATANISTIMA TOGA DOBA PAPOM I KLEROM. TU SI U PRAVU. SAMO GRESIS STO RACUN POSLE SVEGA ISKAS OD BOGA!

propoved u polju uz ovce i koze,sto da ne? Slusaju oni koji hoce.imas ih i ti na you tube ko ti brani... Mir tebi.

Sad si presao na sport i sportsko sudjenje. Semafori, kancer, losi sinovi...
Igram za tim realnost sa sto manje epske fantastike. Osim na tv.
Sa druge strane ti igras za vrlo loseg saobracajca. Ne znam koliko postova unazad pokusavas da opravdas genocid, ropstvo, ksenofobiju, sovinizam i cedomorstvo (stvarno mi je dosadilo da ponavljam ove stvari).
Odakle bese ovaj stih?

"Blago onome koji uzme i razbije decu tvoju o kamen"

Deca o kojoj se prica, jel su ona prosla na crveno, jel su neposlusni sinovi, jel su kancer, igraju li na pogresnom delu terena?

"Zato idi i pobij Amalika, i zatri kao prokleto sve što god ima; ne žali ga, nego pobij i ljude i žene i decu i šta je na sisi i volove i ovce i kamile i magarce."

E sad nije mi jasno ovo za zivotinje. Navikao sam da u bibliji bog ubija zene i decu i male bebe, ali sto volove, ovce, kamile i magarce? Jel su prosli na crveno?

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Sad si presao na sport i sportsko sudjenje. Semafori, kancer, losi sinovi...
Igram za tim realnost sa sto manje epske fantastike. Osim na tv.
Sa druge strane ti igras za vrlo loseg saobracajca. Ne znam koliko postova unazad pokusavas da opravdas genocid, ropstvo, ksenofobiju, sovinizam i cedomorstvo (stvarno mi je dosadilo da ponavljam ove stvari).
Odakle bese ovaj stih?

"Blago onome koji uzme i razbije decu tvoju o kamen"

Deca o kojoj se prica, jel su ona prosla na crveno, jel su neposlusni sinovi, jel su kancer, igraju li na pogresnom delu terena?

"Zato idi i pobij Amalika, i zatri kao prokleto sve što god ima; ne žali ga, nego pobij i ljude i žene i decu i šta je na sisi i volove i ovce i kamile i magarce."

E sad nije mi jasno ovo za zivotinje. Navikao sam da u bibliji bog ubija zene i decu i male bebe, ali sto volove, ovce, kamile i magarce? Jel su prosli na crveno?
ja sam do kraja realistican. problem je da smo mi ljudi sa ruzicastim naocarama. pre dva dana u varosi u blizu ovde deca su napala(DECA OD 12 GOD SAMO) drugog decaka,kada je ovog pokusao da zastiti jedan covek srednjih godina,bio je i sam napadnut! neverovatno. kada sam ja bio dete ucen sam da se javim starijima, da ustanem u autobusu,da se pristojno javim i to sam ozbiljno shvatao ,ucen kuci,u skoli. to je bilo skoro juce. danas ce te deca presresti i u mesto postovanja zabosti hladno noz u ledja! znas da je to 98% posto istina danas. dakle to su deca samo zar ne? sada ako Bog bude to pustao jos samo malo bez amputacije,mislim da ce mo imati opste bezakonje,ljudi ce besno ujedati jedni druge,deca prozdirati se medjusob i uzivati cak u tome. sami sebi ce najposle oduzimati ritualno i "muski " zivot. jedan duh dolazi na njih,verovao ti to ili ne. on je prorecen u Bibliji. sada imamo pedofile vadjenje organa nazivo.homoseksualce,kaze se pa to je sasvim normalno i u redu. pre 20-tak godina to je bilo uzasavanje za 99% posto ljudi. samo jos malo imacemo normalno presretanje dece koja ce biti ziva secena ,komadana zbog skupih zdravih ekstremiteta,bez da se zastite,pedofili ce ih uzimati kao kolace za dorucak,homoseksualci ce kao u vreme unistenja sodome napadati sve cak i poslate "andjele"
meni kao normalnom coveku preostaje samo da kazem ili tebi da viknem,prijatelju spasi sto je jos zdravo ili da to kazem Bogu? kako ces ti resiti tu stvar,molim te reci mi ,posto vidim mudriji si od Boga.
kako mozes imati oci i usi a ne videti niti cuti,imati um a ne uvideti?! zasto i zivotinje i sto uza zid mokri? pa Bog je gledao da jevrejsku decu seku misirci cim se rode nemilice toliko vremena cekajuc na nesretnike opsednute amoreje koji su kasapili rodjenu decu kao danas sto se vidi i to SA UZIVANJEM,PEDOFILSKI INCESTOIDNO do kraja! i sada ti oces ovde reci nesto mudro,zasto,zasto,zasto? genocid? kakav apsurd. ne dao Bog da ti budes moj zastitnik! iskren sam. daj,probudi se malo.
kada je bacena bomba na hirosimu sve tamo je bilo dekontaminirano,sve. je li bilo nerazumno ako je neko profilaktivno morao zabraniti i zivotinje otuda za hranu zbog zdravlja drugih.svakako da je bilo tesko gledati kako se neko odlucuje da baci bombu na gradove.
sad znas li zasto su to amerikanci uradili? oni su svakako za osudu ali pogledaj sad ljudsku mudrost da ni ona nema drugi izlaz. to je logika prijatelju. japanski avijaticari,kamikaze samoubice zarad viseg cilja su rasturile na taj nacin (ludom demonskom nadahnutom hrabroscu preko svojih alalaljenih zivota) perlharburg luku sa avionima i pretilo je da se amerika urusi i izgubi sve u ratu. cak sta vise,take samoubice ne mozes zaustaviti licno.jedini nacin mislilo se jeste baciti dve bombe uzasne! pazi sad,tu je bila teska odluka. ali problem je napravljen u glavama japanaca,u njihovoj fantaziji da je njihov car u sustini bog! i oni su rekli,posto je on bog oni ne mogu izgubiti rat. u takom jednom duhu vi ne mozete dobiti njih oni ce do jednog postati samoubice i amerika je mogla da bira ili oni u totlanu propast ili dva grada samo za pocetak. oni su bacili uzasne bombe i postigli cilj,efekat,japanski car je shvatio,ako nastavi da napumpava svoju naciju da je bog i da su nepobedivi bombe ce ici redom dok ih potpuno ne uniste. i on je isti cas kapitulirao. spasena je americka nacija a i japanska. ali neko je morao platiti cenu.prvi krivac je japanska religija i to kriva religija,laz religija.
kada Bog amputira jedno podrucje za nauk unistava se sve. kada se recimo javi idol u izraelu,Bog je zapovedio da se unise zivoti idolopoklonika(koji tako slave satanu) da se sve unisti i da se sav grad cak srusi a na kraju stavi natpis da ako neko slucajno prodje i vidi vec sredjenu uzvisicu od srusenog grada da ne bi pomislio u neznanju da ponovo dize naselje da se stavi natpis da je mesto prokleto,dekontaminirano! sta mi znamo bolje od Boga sta je sto. idolstvo je uzasna stvar. donosi sve ovo sto sad imamo od naroda pedofile,homoseksualnost ubice,tako pise u rimljanima posl. sad vidi. meri. ukljuci malo Bozji um. inace masaces do beskraja. i na kraju odgovarati na sudu Bozjem za svaku rec.

naravno da ne brani niko, danas mozes da radis sta god hoces xD znaci imas svoje sledbenike koji dolaze da te slusaju? a jesu li oni mladji ili stariji?
ne niko ne dolazi da me slusa,osim preko you tube,naravno uz redovnu napomenu da se sve proveri.cemu sledbenici. hriscansstvo je umorno od novih i novih sledbenika. kote se na sve strane. svak bi da ima slusaoce,da bude propovednik ucitelj sa bar 1000 onih koji dodju pristojno da ga cuju,a ide se ako je moguce da postanu bili grem i slicni sapubnim stadionom. i onda se skupljaju ljudi kako ih svrbe usi. a Rec Bozja trpi. to nije cilj Bozji. nikako. Bogu je potrebna jednostavnost. njemu ne treba milion zabavljaca i zabavljanih vec jedan koji ljubi nebo i vecnost.mir svima.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
@mrsavkic
Od varosi pa do Hirosime a najbolje od svega sto si mogao da kazes je da bog preferira da odstrani sve. Drugim recima bog voli konacno resenje. I Hitler ga je voleo. Tako reci, ne moras onoliko da duzis. Usput si zakljucio da je kriva japanska religija za nuklearne napade. Fantasticno. Da su bili hriscani kao Nemci i Italijani ili da su bili jevreji, nista lose im se ne bi desilo. Jel si to hteo da kazes? Moram da priznam da si dobro primetio cime moze da rezultira posvecenost bogu (japanci su barem znali da njihov bog postoji), ali ta posvecenost je imala i kulturne samurajske korene. Svaki put kad covek preda svoje kriticke sposobnosti, bilo da je klasicna religija u pitanju ili drzavna religija odnsosno neka politicka ideja (komunizam, nacizam, fasizam, kapitalizam, demokratija...) i svaki put kad prihvata autoritet bez razmisljanja, kada dodje do masovne zablude, lose stvari se desavaju. U poredjenju sa najgorim tiranima u istoriji, bog je nahveci zlocinac, bez dileme. I od svih literalnih likova on je najgadniji.

Sto se tice pedofilije i incesta obrati se pravednom i bogougodnom Lotu, koji nudi rulji da mu siluju cerke, pa posle sam opsti sa njima. Da ne pricamo sta se desavalo sa akterima Nojeve barke. Biblija nije za mladje od 18 godina.

Na pitanja koja sam ti postavio o onim biblijskim stihovima, odgovorio si tako sto si poredio decju tucu u varosi i atomske bombe u Japanu i pricao o seksualnim aktivnostima koja su normalna u bibliji a cesto ih praktikuje i svestenstvo. Jel su ti suvise teska ta pitanja? Kako odbraniti sadisticko zadovoljstvo u stihu koji opisuje razbijanje dece o kamen? Kao pravdu na raskrsnici ili lecenje od kancera?

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
@mrsavkic
od varosi pa do hirosime a najbolje od svega sto si mogao da kazes je da bog preferira da odstrani sve. Drugim recima bog voli konacno resenje. I hitler ga je voleo. Tako reci, ne moras onoliko da duzis. Usput si zakljucio da je kriva japanska religija za nuklearne napade. Fantasticno. Da su bili hriscani kao nemci i italijani ili da su bili jevreji, nista lose im se ne bi desilo. Jel si to hteo da kazes? Moram da priznam da si dobro primetio cime moze da rezultira posvecenost bogu (japanci su barem znali da njihov bog postoji), ali ta posvecenost je imala i kulturne samurajske korene. Svaki put kad covek preda svoje kriticke sposobnosti, bilo da je klasicna religija u pitanju ili drzavna religija odnsosno neka politicka ideja (komunizam, nacizam, fasizam, kapitalizam, demokratija...) i svaki put kad prihvata autoritet bez razmisljanja, kada dodje do masovne zablude, lose stvari se desavaju. U poredjenju sa najgorim tiranima u istoriji, bog je nahveci zlocinac, bez dileme. I od svih literalnih likova on je najgadniji.

Sto se tice pedofilije i incesta obrati se pravednom i bogougodnom lotu, koji nudi rulji da mu siluju cerke, pa posle sam opsti sa njima. Da ne pricamo sta se desavalo sa akterima nojeve barke. Biblija nije za mladje od 18 godina.

Na pitanja koja sam ti postavio o onim biblijskim stihovima, odgovorio si tako sto si poredio decju tucu u varosi i atomske bombe u japanu i pricao o seksualnim aktivnostima koja su normalna u bibliji a cesto ih praktikuje i svestenstvo. Jel su ti suvise teska ta pitanja? Kako odbraniti sadisticko zadovoljstvo u stihu koji opisuje razbijanje dece o kamen? Kao pravdu na raskrsnici ili lecenje od kancera?
ne zatvaras oci od sustine. Sta bi ti pitao sam te odlucio da si bio kljucni covek amerike,ili amerika ili sav japan ili dva grada kao amputacija? Malo kraci rezime. Mozda bi ti to bolje izveo od gospoda samog/ tako da skratimo pa ce mo dalje kad vidimo tvoje resenje i tvoju mudrost,jel posteno? Inace ovde nista nije van konteksta ni razblazeno niti sakrivena bozja sustina,samo ti se donosi upliv bozji na dogadjaje i njegovo pravedno resenje.
Inace lot nije spavao sa cerima vec one sa njima,kao nus produkt sodomske religije. A lotova zrtva je stvar uzvisenosti i morala i zrtve,ali to je daleko od tebe,svet je od toga danas operisan davno.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
ne zatvaras oci od sustine. Sta bi ti pitao sam te odlucio da si bio kljucni covek amerike,ili amerika ili sav japan ili dva grada kao amputacija? Malo kraci rezime. Mozda bi ti to bolje izveo od gospoda samog/ tako da skratimo pa ce mo dalje kad vidimo tvoje resenje i tvoju mudrost,jel posteno? Inace ovde nista nije van konteksta ni razblazeno niti sakrivena bozja sustina,samo ti se donosi upliv bozji na dogadjaje i njegovo pravedno resenje.
Inace lot nije spavao sa cerima vec one sa njima,kao nus produkt sodomske religije. A lotova zrtva je stvar uzvisenosti i morala i zrtve,ali to je daleko od tebe,svet je od toga danas operisan davno.

Ah uzviseni i moralni Lot i njegove nemoralne kcreke. Moralno je i uzviseno da nudis cerke za silovanje. Moralno je i uzvisenu da spavas sa sopstvenim cerkama i posle njih da krivis zato sto si se napio. Biblija je stvarno najbolesnija knjiga ikad napisana.
Znaci odluka o atomskom napadu na Japan je bila jednako teska i nuzna bogu kad je trebalo da ubija decu. Dobar pokusaj da skrenes razgovor o ubijanju nemocnih i neduznih na moju hipoteticku odluku kada bih bio u poziciji lidera saveznika pre 70 godina. Poredis decu sa japanskim vojnicima, sa kamikazama, poredis decu sa nesavesnim vozacima, poredis decu sa kancerom. Ubijanje nevinih stavljas u istu ravan sa vojnim akcijama iz drugog svetskog rata, medicinskim intervencijama i saobracajnim kaznama. Zato je religija mentalni visrus koji otupljuje osecaj za druge, odgovornost i osecaj za stvarnost.
I dalje nisi odgovorio na sadizam u gore navedenim biblijskim stihovima nego se drzis jeftine analogije. Ako hoces mogu da ti navedem jos bolesnih stihova iz biblije, ima ih mnogo.
Usput da napomenem da u avgustu 1945 nije postojao izbor Amerika ili Japan, amerikanci vise nisu bili ugrozeni od Japana. Japanci vise nisu imali resorse i nisu mogli nikako da ugroze amerikance. Izbor je pao na atomske bombe da bi se izbegla jos jedna ili vise Normandija i prosto su hteli da ceo svet a pogotovu Rusi, znaju da imaju efikasno nuklearno naoruzanje. U svakom slucaju nisu morali da upotrebe atomske bombe. Bila je to demonstracija sile.
Iz tvog ugla epske fantastike bog je zeleo da se otkljuca Pandorina kutija sa oruzjem za masovno unistenje a Openhajmer i ekipa su bili vodjeni bozjom rukom. Pretpostavljam da je i akcija milosrdni andjeo bila bozanski inspirisana i da su tone osiromasenog uranijuma u Srbiji bogodugne. Izgleda da bog voli kad mala deca umiru od leukemije.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
najjace da bog ima nesto sa nuklearnom bombom bacenom na japan, amerikanci nisu imali drugi izbor, posto je japan ostrvo on je bio bukvalno ne pokoriv kao britanija nemcima, oni drugacije nisu mogli da pokore japan ciji vojnici su bili spremni da svesno poginu za cara i drzavu, ja verujem da se amerikancima ukazala prilika da oni isprobaju tu nuklearnu bombu u praksi i da vide rezultate, to je jedan kukavicki cin pobiti savtaj neduzan narod i cak i dan danas imaju posledice od toga, to samo moze osoba koja nema grama savesti i koja sigurno nije vojnik neko neka nebulozna bolesna budala, znaci od onih sto su je napravili pa do onih sto su odlucili da je bace pa do onih sto su je bacili, to su jedni bolesnici koji treba da se lece koji nemaju ni grama vojnicke casti i obraza

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Ah uzviseni i moralni Lot i njegove nemoralne kcreke. Moralno je i uzviseno da nudis cerke za silovanje. Moralno je i uzvisenu da spavas sa sopstvenim cerkama i posle njih da krivis zato sto si se napio. Biblija je stvarno najbolesnija knjiga ikad napisana.
Znaci odluka o atomskom napadu na Japan je bila jednako teska i nuzna bogu kad je trebalo da ubija decu. Dobar pokusaj da skrenes razgovor o ubijanju nemocnih i neduznih na moju hipoteticku odluku kada bih bio u poziciji lidera saveznika pre 70 godina. Poredis decu sa japanskim vojnicima, sa kamikazama, poredis decu sa nesavesnim vozacima, poredis decu sa kancerom. Ubijanje nevinih stavljas u istu ravan sa vojnim akcijama iz drugog svetskog rata, medicinskim intervencijama i saobracajnim kaznama. Zato je religija mentalni visrus koji otupljuje osecaj za druge, odgovornost i osecaj za stvarnost.
I dalje nisi odgovorio na sadizam u gore navedenim biblijskim stihovima nego se drzis jeftine analogije. Ako hoces mogu da ti navedem jos bolesnih stihova iz biblije, ima ih mnogo.
Usput da napomenem da u avgustu 1945 nije postojao izbor Amerika ili Japan, amerikanci vise nisu bili ugrozeni od Japana. Japanci vise nisu imali resorse i nisu mogli nikako da ugroze amerikance. Izbor je pao na atomske bombe da bi se izbegla jos jedna ili vise Normandija i prosto su hteli da ceo svet a pogotovu Rusi, znaju da imaju efikasno nuklearno naoruzanje. U svakom slucaju nisu morali da upotrebe atomske bombe. Bila je to demonstracija sile.
Iz tvog ugla epske fantastike bog je zeleo da se otkljuca Pandorina kutija sa oruzjem za masovno unistenje a Openhajmer i ekipa su bili vodjeni bozjom rukom. Pretpostavljam da je i akcija milosrdni andjeo bila bozanski inspirisana i da su tone osiromasenog uranijuma u Srbiji bogodugne. Izgleda da bog voli kad mala deca umiru od leukemije.
PROBLEM JE STO TI SVE STAVLJAS U SVOJ KONTEKST SA ADRESOM KA BOGU. ja ti dajem samo primere da se ti suocis sa cinjenicama na svom terenu,pa kad njih uspes da recis mudrije od Boga i njegovih zahvata u Bibliji onda ces valjda razumeti i Boga . nisam ja odobrio nbista oko bombi i ubijanja vec ti samo kazem,ajde to su stvari zemne pa ih ti mudriji pravicniji od boga navodno resi. mesto resenja ti samo udaras po Bogu.
nije lot bio hepi sto se to desilo niti se napio da bi se to desilo.one su zapile lukavo oca a ne on dase zapio. malo konkretniji budi,u mrznji postajes slepi pisac .nije fer ipak. neznanje ne opravdava ovliki izliv nedoslednosti.unistices one koji te citaju. osim ako i taki sami sebe ne preziru.u sta sumnjam.
iz takog casa sa lotom Bog daje nauk .danasnji moderni lotovci kriju to od sveta kroz medijske ljude,ali Bog ne krije nista,to je znak originalnosti,bez sminke,jer je Rec istina.tim dogadjajem dosli su kasnije deca moav i moavci te amonci koji su toliko stete naneli izraelu. zar ne primecujes neke cinjenice prece da je to upliv satane koji se syalno ubrizgava u negativne dogadjaje i da je to jedan rat u kojem covek staje na stranu zla. po tebi takodje danas kao zagovorniku tog zla treba prepustiti sve haosu,ne trebaju ti vidim ni zakon,ni kazna u jednoj drzavi,ni zatvorti ni sudovi,ti kao da zagovaras potajno globalnu destrukciju. mislis li da doista ljudi treba da te slede u ovom cinua najgore iza svega toga navodno se ubijas za nepravdu Bozju i stradalu decu,samo dali su i bila deca,kao ovi danas ljudozderi? voleo bi do malo ovde napokon okusim tvoje"bozanske pravednosti" u nekom normalnijem obliku i realisticnijem,ako je moguce bez takih nadri zahvata sa primesom totalne destrukcije pod plastem pravednosti i dusebriznistva!

Natrag