Sad si presao na sport i sportsko sudjenje. Semafori, kancer, losi sinovi...
Igram za tim realnost sa sto manje epske fantastike. Osim na tv.
Sa druge strane ti igras za vrlo loseg saobracajca. Ne znam koliko postova unazad pokusavas da opravdas genocid, ropstvo, ksenofobiju, sovinizam i cedomorstvo (stvarno mi je dosadilo da ponavljam ove stvari).
Odakle bese ovaj stih?
"Blago onome koji uzme i razbije decu tvoju o kamen"
Deca o kojoj se prica, jel su ona prosla na crveno, jel su neposlusni sinovi, jel su kancer, igraju li na pogresnom delu terena?
"Zato idi i pobij Amalika, i zatri kao prokleto sve što god ima; ne žali ga, nego pobij i ljude i žene i decu i šta je na sisi i volove i ovce i kamile i magarce."
E sad nije mi jasno ovo za zivotinje. Navikao sam da u bibliji bog ubija zene i decu i male bebe, ali sto volove, ovce, kamile i magarce? Jel su prosli na crveno?
ja sam do kraja realistican. problem je da smo mi ljudi sa ruzicastim naocarama. pre dva dana u varosi u blizu ovde deca su napala(DECA OD 12 GOD SAMO) drugog decaka,kada je ovog pokusao da zastiti jedan covek srednjih godina,bio je i sam napadnut! neverovatno. kada sam ja bio dete ucen sam da se javim starijima, da ustanem u autobusu,da se pristojno javim i to sam ozbiljno shvatao ,ucen kuci,u skoli. to je bilo skoro juce. danas ce te deca presresti i u mesto postovanja zabosti hladno noz u ledja! znas da je to 98% posto istina danas. dakle to su deca samo zar ne? sada ako Bog bude to pustao jos samo malo bez amputacije,mislim da ce mo imati opste bezakonje,ljudi ce besno ujedati jedni druge,deca prozdirati se medjusob i uzivati cak u tome. sami sebi ce najposle oduzimati ritualno i "muski " zivot. jedan duh dolazi na njih,verovao ti to ili ne. on je prorecen u Bibliji. sada imamo pedofile vadjenje organa nazivo.homoseksualce,kaze se pa to je sasvim normalno i u redu. pre 20-tak godina to je bilo uzasavanje za 99% posto ljudi. samo jos malo imacemo normalno presretanje dece koja ce biti ziva secena ,komadana zbog skupih zdravih ekstremiteta,bez da se zastite,pedofili ce ih uzimati kao kolace za dorucak,homoseksualci ce kao u vreme unistenja sodome napadati sve cak i poslate "andjele"
meni kao normalnom coveku preostaje samo da kazem ili tebi da viknem,prijatelju spasi sto je jos zdravo ili da to kazem Bogu? kako ces ti resiti tu stvar,molim te reci mi ,posto vidim mudriji si od Boga.
kako mozes imati oci i usi a ne videti niti cuti,imati um a ne uvideti?! zasto i zivotinje i sto uza zid mokri? pa Bog je gledao da jevrejsku decu seku misirci cim se rode nemilice toliko vremena cekajuc na nesretnike opsednute amoreje koji su kasapili rodjenu decu kao danas sto se vidi i to SA UZIVANJEM,PEDOFILSKI INCESTOIDNO do kraja! i sada ti oces ovde reci nesto mudro,zasto,zasto,zasto? genocid? kakav apsurd. ne dao Bog da ti budes moj zastitnik! iskren sam. daj,probudi se malo.
kada je bacena bomba na hirosimu sve tamo je bilo dekontaminirano,sve. je li bilo nerazumno ako je neko profilaktivno morao zabraniti i zivotinje otuda za hranu zbog zdravlja drugih.svakako da je bilo tesko gledati kako se neko odlucuje da baci bombu na gradove.
sad znas li zasto su to amerikanci uradili? oni su svakako za osudu ali pogledaj sad ljudsku mudrost da ni ona nema drugi izlaz. to je logika prijatelju. japanski avijaticari,kamikaze samoubice zarad viseg cilja su rasturile na taj nacin (ludom demonskom nadahnutom hrabroscu preko svojih alalaljenih zivota) perlharburg luku sa avionima i pretilo je da se amerika urusi i izgubi sve u ratu. cak sta vise,take samoubice ne mozes zaustaviti licno.jedini nacin mislilo se jeste baciti dve bombe uzasne! pazi sad,tu je bila teska odluka. ali problem je napravljen u glavama japanaca,u njihovoj fantaziji da je njihov car u sustini bog! i oni su rekli,posto je on bog oni ne mogu izgubiti rat. u takom jednom duhu vi ne mozete dobiti njih oni ce do jednog postati samoubice i amerika je mogla da bira ili oni u totlanu propast ili dva grada samo za pocetak. oni su bacili uzasne bombe i postigli cilj,efekat,japanski car je shvatio,ako nastavi da napumpava svoju naciju da je bog i da su nepobedivi bombe ce ici redom dok ih potpuno ne uniste. i on je isti cas kapitulirao. spasena je americka nacija a i japanska. ali neko je morao platiti cenu.prvi krivac je japanska religija i to kriva religija,laz religija.
kada Bog amputira jedno podrucje za nauk unistava se sve. kada se recimo javi idol u izraelu,Bog je zapovedio da se unise zivoti idolopoklonika(koji tako slave satanu) da se sve unisti i da se sav grad cak srusi a na kraju stavi natpis da ako neko slucajno prodje i vidi vec sredjenu uzvisicu od srusenog grada da ne bi pomislio u neznanju da ponovo dize naselje da se stavi natpis da je mesto prokleto,dekontaminirano! sta mi znamo bolje od Boga sta je sto. idolstvo je uzasna stvar. donosi sve ovo sto sad imamo od naroda pedofile,homoseksualnost ubice,tako pise u rimljanima posl. sad vidi. meri. ukljuci malo Bozji um. inace masaces do beskraja. i na kraju odgovarati na sudu Bozjem za svaku rec.
naravno da ne brani niko, danas mozes da radis sta god hoces xD znaci imas svoje sledbenike koji dolaze da te slusaju? a jesu li oni mladji ili stariji?
ne niko ne dolazi da me slusa,osim preko you tube,naravno uz redovnu napomenu da se sve proveri.cemu sledbenici. hriscansstvo je umorno od novih i novih sledbenika. kote se na sve strane. svak bi da ima slusaoce,da bude propovednik ucitelj sa bar 1000 onih koji dodju pristojno da ga cuju,a ide se ako je moguce da postanu bili grem i slicni sapubnim stadionom. i onda se skupljaju ljudi kako ih svrbe usi. a Rec Bozja trpi. to nije cilj Bozji. nikako. Bogu je potrebna jednostavnost. njemu ne treba milion zabavljaca i zabavljanih vec jedan koji ljubi nebo i vecnost.mir svima.