Član
- Učlanjen(a)
- 02.11.2012
- Poruka
- 1.746
laodikeja je dobro odgovorio,a i sardy savim po meri,problem je sto ti nameces odgovor kako te usi svrbe.lep[o ti se kaze kaze li kaoloncaru sto si me takog sacinio.
na kraju ja sam pristao na tvoje zamajavanje ,ali ti ne kanis da dajes odgovore vec volis da se okrecemo ovde u krug. kada tebe neko pita ko je poceo tvoju pricu,ti prebacis loptu da pitas Boga ko je poceo tu pricu,kad ti se da Bozji odgovor,ti bi voleo da se krijes u tvojoj prici bes naslovabez pocetka i kraja. za taku pricu se dobija cista jedinicacak i u srpskom jeziku,ne zaboravi. ako si konstruktivan ovde daj ti odgovor nama koji navodno ne znamo?
bolje da se bavite onim sto vam je laodikeja rekao,da budete originalno Bozje seme da bi videli Boga u casu kad budete opozvani iz tela. to sto vi i mi nosimo samo je jedan sator koji ce mo kad tad napustiti i onda pocinje tek vidjenje ,tako da se tu vara ovde i urednik foruma.u prici koja prikazuje glasnika koji javlja vuku karadzicu da mu je otac umro,onglasnik ovako vice" vuceee,otac ti je progledao" (tj. umro) dobro receno,kad umre tad progleda do kraja. ali mnogi kasno progledaju,osimd a vide svoju propast.
Odgovori su vam u namanju ruku tanki. To nije slucajno jer kad covek ne zna odgovore ima obicaj da ubacuje natprirodne sile. Grmljavina, to mora da je Zevs, duga, to mora da je Jahue. Na neka pitanja mozda nikad necemo imate odgovore ali ni na jedno jedino za koje nismo a danas imamo, odgovor nije bio bog. Ostalo vam je jos malo mesta da krijete tog boga u ljudskom neznanju, ali taj bog se smanjuje svakog dana, danas je manji nego juce, sutra ce biti jos manji. Pre par vekova bi pricao za svakodnevne prirodne pojave koje nisi razumeo ( sva je prilika da ih i sada ne razumes) da su posledica boga. Posto sada to vise ne mozes, krijes boga u drugim rupama neznanja. U izvesnom smislu mislim da ce bog neznanja uvek postojati ali bice sve manji. Za neznanje se dobija jedinica propovednice, za neznanje.