Član
- Učlanjen(a)
- 02.11.2012
- Poruka
- 1.746
ja to isto ovde postavih tebi da se malo zaustavimo,cofek je sacinjen navodno evolucijom,ali to je prizemno kao slika delokoje negira tvorca samo sto ne moze dase sagne da vidi donji deo i potpis ko ju je sazdao kao umetnicko delo. dakle slika vidi milione gledalaca kako joj se divepa se ponela ,sama sebe je sazdala,sama ona prima naklone itd.
tako je sa nama ljidima,pali smo,poneli se,mnogo znanja a malo mudrosti i sad u krug dinosaurusi ,tiranosaurusi itd,a niko da stane u logici sovjim misli i da kaze doista a ko je sve to stvorio,jer svedocimo sami sebi postojimo,jesmo,da smo stvoreni.pa kad smo stvoreni,jer sve govori oko nas da sve ima majstora,a samo covek umetnicko delo najveceg dometa oholo kaze ,ne ja ne zelim tu pricu o tvorcu!!! to nije bas o.k. moras priznati. ako je sve neko stvorio mora i nas da neko je stvorio. ko? posejani smo? od koga? ko je one sto nas je posejao stvorio,sami sebe? logicno dali ti sto su nas posejali i njih neko posejao i tako u nazad ja o tome govorim,mora biti neko ko je poceo a taj opet mora imati ono sto nas plafon u mozgu sad nema moc da uzme,ali mora logikom taj prvi pocetni sejac da nikad nije stvoren,inace logika masa ocito,zar ne.sad ako je neko prvi sejac zasto ne bi bio stvoritelj ,kad se vec objavio u nasoj sveri preko svete knjige i objavio sebe. a dokaz da jeste sveta Knjiga objava je jasan jer zasto smo sujeverni? ocito da smo se iz nekog razloga jedan cas izgubili od oca i tragamo za njime.pitao sam teske ateiste zasto vi kad tvrdite da ni u sta ne verujete idete cakj i slavite vracate kucate u drvo da ne cuje zlo,koje zlo kad kazu ni u sta ne veruju? onda pokusaju to nekako izfilozofirati jer su zateceni,pa ovo,pa onmo,u stvari nece da priznaju sebi i drugima da jesu sujeverni ili nesto i sami traze. samo to zbog pobune nece da kazu u svom odmetnistvu da jeste Tvorac Bog.
Propovednice, opet ponavaljas istu pricu. Pitao sam ko je naslikao slikara?