originalno Bozje seme

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
ja to isto ovde postavih tebi da se malo zaustavimo,cofek je sacinjen navodno evolucijom,ali to je prizemno kao slika delokoje negira tvorca samo sto ne moze dase sagne da vidi donji deo i potpis ko ju je sazdao kao umetnicko delo. dakle slika vidi milione gledalaca kako joj se divepa se ponela ,sama sebe je sazdala,sama ona prima naklone itd.
tako je sa nama ljidima,pali smo,poneli se,mnogo znanja a malo mudrosti i sad u krug dinosaurusi ,tiranosaurusi itd,a niko da stane u logici sovjim misli i da kaze doista a ko je sve to stvorio,jer svedocimo sami sebi postojimo,jesmo,da smo stvoreni.pa kad smo stvoreni,jer sve govori oko nas da sve ima majstora,a samo covek umetnicko delo najveceg dometa oholo kaze ,ne ja ne zelim tu pricu o tvorcu!!! to nije bas o.k. moras priznati. ako je sve neko stvorio mora i nas da neko je stvorio. ko? posejani smo? od koga? ko je one sto nas je posejao stvorio,sami sebe? logicno dali ti sto su nas posejali i njih neko posejao i tako u nazad ja o tome govorim,mora biti neko ko je poceo a taj opet mora imati ono sto nas plafon u mozgu sad nema moc da uzme,ali mora logikom taj prvi pocetni sejac da nikad nije stvoren,inace logika masa ocito,zar ne.sad ako je neko prvi sejac zasto ne bi bio stvoritelj ,kad se vec objavio u nasoj sveri preko svete knjige i objavio sebe. a dokaz da jeste sveta Knjiga objava je jasan jer zasto smo sujeverni? ocito da smo se iz nekog razloga jedan cas izgubili od oca i tragamo za njime.pitao sam teske ateiste zasto vi kad tvrdite da ni u sta ne verujete idete cakj i slavite vracate kucate u drvo da ne cuje zlo,koje zlo kad kazu ni u sta ne veruju? onda pokusaju to nekako izfilozofirati jer su zateceni,pa ovo,pa onmo,u stvari nece da priznaju sebi i drugima da jesu sujeverni ili nesto i sami traze. samo to zbog pobune nece da kazu u svom odmetnistvu da jeste Tvorac Bog.

Propovednice, opet ponavaljas istu pricu. Pitao sam ko je naslikao slikara?

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Propovednice, opet ponavaljas istu pricu. Pitao sam ko je naslikao slikara?
izvini ja ne ponavljam pricu,ja sam je poceo sa jasnim odgovorom izmedju ostalog da je slikara "naslikao Bog Tvorac svega. mislim da ti prepostavljas neku drugu pricu koja je prizemna kao u kokosarniku punom kokosaka koje kokoadacu ko je car kokosarnika i ko je kokosarnik pokrio sasom,a ne postavljaju pitanje posto je trenutno kokosetina na pijaci i kolko jos imaju do klanja!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Opet izbegavas odgovor. Ostavi se basni. Ko je stvorio tvorca?
Biblija na svako normalno i naučno pitanje ima odgovor:

Римљанима 9:20,21 А ко си ти, о човече! Да противно одговараш Богу? Еда ли рукотворина говори мастору свом: Зашто си ме тако начинио? Или зар лончар нема власти над калом да од једне гуке начини један суд за част а други за срамоту?

Исаија 29,16 Наопаке мисли ваше нису ли као као лончарски? Говори ли дело за оног који га је начинио: Није ме начинио? И лонац говори ли за оног који га је начинио: Не разуме?

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ima odgovor na svako nuacno pitanje? objasni mi onda molim te kako je sunce zaustavljeno da bi dzosua zavrsio svoju bitku kada se mi okrecemo oko njega a ne ono oko nas ?

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Biblija na svako normalno i naučno pitanje ima odgovor:

Римљанима 9:20,21 А ко си ти, о човече! Да противно одговараш Богу? Еда ли рукотворина говори мастору свом: Зашто си ме тако начинио? Или зар лончар нема власти над калом да од једне гуке начини један суд за част а други за срамоту?

Исаија 29,16 Наопаке мисли ваше нису ли као као лончарски? Говори ли дело за оног који га је начинио: Није ме начинио? И лонац говори ли за оног који га је начинио: Не разуме?

Petrova 3:15

"Nego Gospoda Boga svetite u srcima svojim. A budite svagda gotovi na odgovor svakome koji vas zapita za vaše nadanje."

Petru se ne bi svidelo da izbegavate odgovore.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
to pitanje kako je bog nastao sam i ja ranije postavljao sam sebi, pa kad sam video da se zaludjujem nekim pitanjima na koje nemas odgovor, onda sam prestao da se pitam niti me interesuje nesto mnogo, pa sam odlucio da sacekam taj sudnji dan kad mumrem da cu onda verovatno saznati sve sto me interesuje

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
to pitanje kako je bog nastao sam i ja ranije postavljao sam sebi, pa kad sam video da se zaludjujem nekim pitanjima na koje nemas odgovor, onda sam prestao da se pitam niti me interesuje nesto mnogo, pa sam odlucio da sacekam taj sudnji dan kad mumrem da cu onda verovatno saznati sve sto me interesuje
Infamous, ako šta ne saznaš dok si živ, mrtav nećeš sigurno!:D

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Saznaces da Bog postoji ili ne, ali ako se nisi pripremio za susret sa njim onda to saznanje u tom casu nece imati nekog velikog smisla.

"JER AKO NEZNAMO GDE IDEMO STICI CE MO TAMO GDE SE NISMO NADALI" kaze jedna poslovica.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Petrova 3:15

"Nego Gospoda Boga svetite u srcima svojim. A budite svagda gotovi na odgovor svakome koji vas zapita za vaše nadanje."

Petru se ne bi svidelo da izbegavate odgovore.
laodikeja je dobro odgovorio,a i sardy savim po meri,problem je sto ti nameces odgovor kako te usi svrbe.lep[o ti se kaze kaze li kaoloncaru sto si me takog sacinio.
na kraju ja sam pristao na tvoje zamajavanje ,ali ti ne kanis da dajes odgovore vec volis da se okrecemo ovde u krug. kada tebe neko pita ko je poceo tvoju pricu,ti prebacis loptu da pitas Boga ko je poceo tu pricu,kad ti se da Bozji odgovor,ti bi voleo da se krijes u tvojoj prici bes naslovabez pocetka i kraja. za taku pricu se dobija cista jedinicacak i u srpskom jeziku,ne zaboravi. ako si konstruktivan ovde daj ti odgovor nama koji navodno ne znamo?
bolje da se bavite onim sto vam je laodikeja rekao,da budete originalno Bozje seme da bi videli Boga u casu kad budete opozvani iz tela. to sto vi i mi nosimo samo je jedan sator koji ce mo kad tad napustiti i onda pocinje tek vidjenje ,tako da se tu vara ovde i urednik foruma.u prici koja prikazuje glasnika koji javlja vuku karadzicu da mu je otac umro,onglasnik ovako vice" vuceee,otac ti je progledao" (tj. umro) dobro receno,kad umre tad progleda do kraja. ali mnogi kasno progledaju,osimd a vide svoju propast.

Natrag