VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Muslimani pametnjakovću negiraju raspeće, negiraju smrt Isusovu na Krstu, negiraju njegovo Božanstvo
Nisam ni napisao da Muslimani u to veruju, niti da kuran to uci, vec da pominje Isusa, Mariju..itd, a za njegovu smrt kuran kaze da ga oni koji su hteli da ga razapnu to nisu ucinili vec im se pricinilo, i da su razapeli nekog drugog coveka, a da je Bog Isusa uzeo k sebi.
Evo teksta iz kurana gde je to zapisano:
Sura IV, 155 - 159
155. Ali zato {to su zavjet prekr{ili i {to u Allahove dokaze nisu povjerovali, {to su ni krive ni du`ne vjerovjesnike ubijali i {to su govorili: "Na{a su srca okorjela" – Allah im je, zbog nevjerovanja, njihova srca zape~atio, pa ih je samo malo vjerovalo –
156. i zbog nevjerovanja njihova i zbog izno{enja te{kih kleveta protiv Merjeme
157. i zbog rije~i njihovih: "Mi smo ubili Mesiha, Isaa, sina Merjemina, Allahova poslanika:... A nisu ga ni ubili ni raspeli, ve} im se pri~inilo. Oni koji su se o njemu u mi{ljenju razilazili, oni su sami o tome u sumnji bili; o tome nisu ni{ta pouzdano znali, samo su naga|ali; a sigurno je da ga nisu ubili,
158. ve} ga je Allah uzdigao Sebi. – a Allah je silan i mudar.
159. I nema nijednog sljedbenika Knjige koji, kada bude umirao, ne}e u njega onako kako treba povjerovati, a na Sudnjem danu on }e protiv njih svjedo~iti.
A ja se ne samo odričem alaha đavola i lažova, nego i njegovog proroka pedofila, secikese, lopova i krvoloka Muhameda, kao i njegove knjige laži kurana.
Slazem se da je Islam djavolska prevara, i da je kuran njegovo delo.
To je i stav Adventisticke crkve.
Adventisti kao i svi sinovi laži o korektnosti znaju tek toliko da se treba biti korektan prema njihovoj lažnoj proročici, njenim rečima i djelima. Citirao sam u odgovoru ovom "pamentjakoviću" kako njegovi miljenici, klanjaoci crnog kamena, sledbenici secikese i pedofila i možda najvažnije počinioci prvog holokausta negiraju božanstvo Isusa, raspeće i uskrsnuće.
A na to samozvani Ilija i tebe i mene, svakog ko dakle smatra da je islam lažna religija i da nije od Boga, naziva sinovima đavola.
Pricas kojestarije obucene u ruho meznje i verske iskljucivosti.
Kao Hriscaninu tvoja duznost treba da bude da SVIM ljudima propovedas jevandjelje iz ljubavi, pa i muslimanima, i tu ljubav pokazae na delu, a ne da pljujes po drugima i ispoljavas duh netrpeljivosti i mrznje, sto cinis sve vreme na forumu.
To je sotonski duh a ne Bozji.
Nikad nikome nisam rekao da je "Kurvin sin", kao što činite vi Adventisti sedmog dana najkasnije pri drugom susretu.
Evo jos jedne lazi.
Nikada Adventisti nisu nikoga nazvali "kurvin sin"
Istina, Adventisti uce da je zena bludnica iz otkrivenja 13 poglavlja koja progoni Bozi narod Rimokatolicka crkva, ali nikada Adventisti tako nesto sto si ti napisao ne govore, niti bilo koga tako oslovljavaju niti deklarisu.