- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Pa recimo poslednju koju si napisao izvrnuvsi moje izjave i pridodavsi nesto sto ja nisam napisao "DA ADVENTISTI SMATRAJU ISLAM I KURAN IZVOROM ISTINE"
Citiraj tu moju izjavu pa da provjerimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa recimo poslednju koju si napisao izvrnuvsi moje izjave i pridodavsi nesto sto ja nisam napisao "DA ADVENTISTI SMATRAJU ISLAM I KURAN IZVOROM ISTINE"
Kuran je u pravu kada kaze.
U njoj se na jedan progresivan nacin objasnjava Biblijski izvestaj o Avramu i njegovom sinu Isaku koga je po Andjelovoj zapovesti hteo da prinese na zrtvu, kao i ovnu koga je prineo u zamenu za svoga sina, i sibmbolika ove price koja se ispunila u Hristu i njegovoj zrtvi na krstu koju je prineo kao nevino Bozje jagnje...
Imam cak informaciju, da je sam Muhamed davao neke izjave u vezi drugog Hristovog dolaska, od kojih jedna otprilike glasi [B]Isus sin Marije, uskoro ce se vratiti kao pravedni sudija dan kada ce puhnuti u Sur, i tada ce se prestraviti svako ko je na zemlji, svi ce njemu doci ponizeni..
Inace slazem se da su muslimani danas po moralu daleko od onih koji sebe nazivaju Hriscanima, a koji se u svakom pogledu izjednacavaju sa svetom, kako u oblacenju, tako i u ponasanju, i odnosu prema sebi i svetu oko sebe..
Neko bi rekao `To je samo forma, da to je samo forma, ali i odelo i ponasanje mnogo govore o jednom coveku ili zeni, sta je usrcu to se pokazuje i u praksi, i u nacinu odevanja..
Evo ljudi, procjenjujte. Tko laže? Darth, koji kaže da Adventisti cijene i Kuran i Muhameda, ili Laodikeja koji zbog toga Dartha naziva lažovom? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Dakle Stvarnoslap. lazes i to debelo.
I Bog ti se smilovao za laganje protiv drugih.
Evo ljudi, procjenjujte. Tko laže? Darth, koji kaže da Adventisti cijene i Kuran i Muhameda, ili Laodikeja koji zbog toga Dartha naziva lažovom?
U tvom tekstu o Kuranu i Muhamedu jasno se vidi da poprilično afirmativno, rekao bih sa simpatijama, govoriš i o Kuranu i o Muhamedu. Prema tome, Darthova konstatacija da "Adventisti cijene i Kuran i Muhameda" posve je korektna. Međutim, nipošto nije korektno da ti njega, za korektnu izjavu, nazoveš lažovom.
Pa vi ste prave neznalice, i neznate nista o Islamu.
Ceo svet zna da muslimani priznaju Isusa, u Kuranu nazvanog Isa, i da pominju raspece i da ga je Bog uzeo k sebi, da pominje i Jovana Krstitelja, i Mariju - Merjimu, i dogadjaje vezane za njeno zacece, Isusovo rodjenje, itd..."
U tvom tekstu o Kuranu i Muhamedu jasno se vidi da poprilično afirmativno, rekao bih sa simpatijama, govoriš i o Kuranu i o Muhamedu. Prema tome, Darthova konstatacija da "Adventisti cijene i Kuran i Muhameda" posve je korektna. Međutim, nipošto nije korektno da ti njega, za korektnu izjavu, nazoveš lažovom.
Pitam se kako okolina reaguje u vasem drustvu, ali destruktivnost, pakost, i vasa zloca su ocigledni.
Nikad nikome nisam rekao da je "Kurvin sin", kao što činite vi Adventisti sedmog dana najkasnije pri drugom susretu.