Odakle nedelja u kršćanstvu ?

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246

izabela znam tvoja djela i odmah da ti kažem, nemoraš pisati u internet pretražnik:
ellen g white proročanstva, pa zatim klik da se otvori web site i gledati jesam li nešto preuzeo sa njene stranice
jer ovo govorim iz čista srca
;)

Meni se čini da ti proganjaš ovu Isabeletu (Isabelu) ako grešim izvinjavam se. Samo sam rekao ono što mislim.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
E peko, ovaj puta nisi pogrešio. Čak ni ti ne može stalno da grešiš. I ćorava kokoš ponekada neko zrno žita pronađe da kljucne ...

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
a vidiš meni se čini da ona ide iza mene i sipa laži o meni
javno me lažno optužuje
več nekoliko puta sam je ulovio
dakle krivo ti se čini, ali nema veze

mislim da neki i dalje očekuju njezinu potvrdu o kršćanskoj Biblijskoj nedelji
jer jedino tim dokazom se može i opravdati, mene raskrinkati kao ja sam neki vuk
ali izgleda da što više čekaju to su im nade sve manje i manje

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Jeste, da bome. Napada ona tebe a ti si tako nežan i obziran prema njoj da čovek stvarno ne razume zašto te Isabeleta napada. Ona tebe ne napada nego te napastvuje. Oće to, oće svašta, nebi bilo prvi puta da mlade i zgodne cure napastvuju takve ko što si ti. Stalno se to događa i to na svakom ćošku . Svi govore da je zemlja okrugla a Isabeleta napastvuje Spidija na svakom ćošku. Pa jeli zemlja, onda, okrugla ili je ćoškasta ...

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
"Ово је Исус Христос што дође водом и крвљу и Духом, не само водом него водом и крвљу; и Дух је који свједочи, јер је Дух истина,
Јер је троје што свједочи на небу: Отац, Ријеч, и свети Дух; и ово је троје једно.

И троје је што свједочи на земљи: дух, и вода, и крв; и троје је заједно.

Кад примамо свједочанство човјечије, свједочанство је Божије веће; јер је ово свједочанство Божије што свједочи за сина својега.

Који вјерује сина Божијега има свједочанство у себи; који не вјерује Богу начинио га је лажом, јер не вјерова свједочанству које свједочи Бог за сина својега.

И ово је свједочанство да нам је Бог дао живот вјечни; и овај живот вјечни у сину је његовом.
Ко има сина Божијега има живот; ко нема сина Божијега нема живота.

Ово писах вама који вјерујете у име сина Божијега, да знате да имате живот вјечни и да вјерујете у име сина Божијега"

Da li si licno doziveo ovo iskustvo u svom zivotu, odnosno kakva je tvoja duhovna autobiografija.
Ovo sam pitao jos pojedine na ovom forumu i nisu mi odgovorili.
Ako nisi licno osvedocen od Gospoda da su ti gresi oprosteni, i ako nisi doziveo iskustvo licnog obracenja, onda je svo pisanje na forumu uzaludno jer predstavlja lazno svedocanstvo.

Ja sam svoja licna iskustva u tom pogledu opisao u temi ISKUSTVA SA BOGOM, i znam sta mi Duh Svedoci, a svako za sebe treba da dozivi svoju licnu zajednicu sa Bogom pa da vidi na kom je putu.

Pozdrav

Pa zato i pitam zasto adventi narusavaju prvu zapovest a postuju cetvrtu???u prvoj zapovedi u dekalogu jasno pise :Nemoj imati druge bogove osim Mene!!!sto znaci da je Bog jedan!!!Ja i Otac smo Jedno!!!za pametnog dosta(Isaija 9:6,Zaharija 12:10)

O kakvih to tri Boga govori Laodikeja ja neznam,Bog je trojstvo u smislu (OBLIKA) u kom se predstavlja ljudima kao (ELOHIM) no nikako da je jedan Bog postao tri Boga,posebne tri licnosti sto neodgovara reci (IPOSTAS)

NEZNAM ODAKLE LAODIKEJA CRPE TAKVE NAUKE !PA CAK I PRAVOSLAVCE STAVLJA U SLEPU ULICU.

Pa nije ni cudo sto podrzavaju JS-ke,Islam kad je u pitanju Arhangel MIhail!!!

POZDRAV OD GERE

Matej 16:27

Jer ce doci Sin coveciji u slavi Oca svog s andelima svojim, i tada ce se vratiti svakome po delima njegovim.

Mislim da ovi stihovi govore jasnije!

U mom stihu pise Delom zakona!! a u tvom samo delom!! nemoj to gubiti iz vida,tvoja pozicija mi je vec davno jasna na ovomn forumu neutralac koji uvek zastupa adventizam!lukavo nema sta.

Upravo si ti taj koji ces po delima svojim biti sudjen,ja sam prvi gresnik,amozda i najveci,ponizan sam pred ljudima,Gospodom,ne uzdizem sebe pred drugima a samo diskutujem jer me zanima Istina,kao sto sam i obecao forumu onog dana kad budem saznao pravu istinu ja cu otici s foruma! jer ko ima Istinu njemu forum vise nije potreban.

Pozdrav od Gere.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
U mom stihu pise Delom zakona!! a u tvom samo delom!! nemoj to gubiti iz vida,tvoja pozicija mi je vec davno jasna na ovomn forumu neutralac koji uvek zastupa adventizam!lukavo nema sta.

Upravo si ti taj koji ces po delima svojim biti sudjen,ja sam prvi gresnik,amozda i najveci,ponizan sam pred ljudima,Gospodom,ne uzdizem sebe pred drugima a samo diskutujem jer me zanima Istina,kao sto sam i obecao forumu onog dana kad budem saznao pravu istinu ja cu otici s foruma! jer ko ima Istinu njemu forum vise nije potreban.

Pozdrav od Gere.

Ti imas svoje stihove?

For the Son of man shall come in the glory of his Father with his angels; and then he shall reward every man according to his works.

Biblija kralja Dzejmsa

Stih sam kopirao iz
Kod:
http://wwwyu.com/biblija/

Drago mi je da si primetio da sam neutralan.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Ti imas svoje stihove?

For the Son of man shall come in the glory of his Father with his angels; and then he shall reward every man according to his works.

Biblija kralja Dzejmsa

Stih sam kopirao iz
Kod:
http://wwwyu.com/biblija/

Drago mi je da si primetio da sam neutralan.

A ovo je jos orginalnije:
27
μελλει γαρ ο υιος του ανθρωπου ερχεσθαι εν τη δοξη του πατρος αυτου μετα των αγγελων αυτου και τοτε αποδωσει εκαστω κατα την πραξιν αυτου

Јер ће доћи син човјечиј у слави оца својега с анђелима својијем, и тада ће се вратити свакоме по дјелима његовијем.

Nisi bio jasan sa stihom koji si postavio u odnosu na stih koji sam ja postavio,naravno da stih nije moj a Biblijski.

Pozdrav od Gere.

P.S

Da te pitam ko je bio Jovan krstitelj??kad si mi toliko pametan!

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
A ovo je jos orginalnije:
27
μελλει γαρ ο υιος του ανθρωπου ερχεσθαι εν τη δοξη του πατρος αυτου μετα των αγγελων αυτου και τοτε αποδωσει εκαστω κατα την πραξιν αυτου

Јер ће доћи син човјечиј у слави оца својега с анђелима својијем, и тада ће се вратити свакоме по дјелима његовијем.

Nisi bio jasan sa stihom koji si postavio u odnosu na stih koji sam ja postavio,naravno da stih nije moj a Biblijski.

Pozdrav od Gere.

P.S

Da te pitam ko je bio Jovan krstitelj??kad si mi toliko pametan!

Kakve veze ima moja pamet sa Jovanom krstiteljom i zasto bi mene pitao ko je Jovan krstitelj?
Jel naplatio nesto Isusu za krstenje ili?

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
a vidiš meni se čini da ona ide iza mene i sipa laži o meni
javno me lažno optužuje
več nekoliko puta sam je ulovio
dakle krivo ti se čini, ali nema veze

A gdje je pečat? :lol:

0904007.48.jpg

mislim da neki i dalje očekuju njezinu potvrdu o kršćanskoj Biblijskoj nedelji
jer jedino tim dokazom se može i opravdati, mene raskrinkati kao ja sam neki vuk
ali izgleda da što više čekaju to su im nade sve manje i manje

Što je tebi? Tko to čeka, osim tebe, da ja dam neku potvrdu o nedjelji?! wacko2 Ne pada mi na pamet da trošim rijeme na takve gluposti. Mi svi slavimo nedjelju 2000 g i slavit ćemo je i dalje, a ti i adventisti radite što hoćete.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
Što je tebi? Tko to čeka, osim tebe, da ja dam neku potvrdu o nedjelji?!

hm, mislim da miljardu vjernika to čeka, polako, žalosno da
nemaš ti potvrde o nedelji, niti češ je ikada imati
vama jedino lucifer uskače u pomoć da obrani nedelju, prežalosno ali preistinito
Biblija jasno otkriva laži koje servira pontifex maximus iz vatikana
ni ti ni cijeli rimokatolički svijet nemožete obraniti nedelju,
a slavite je skoro 2000.g
pitaj u crkvi svojoj možda marija ima neki dokaz da je nedelja u Bibliji negdje zapisana
:???:

Ne pada mi na pamet da trošim rijeme na takve gluposti.

poprilično interesantno da je obrana nedelje za tebe glupost,
da li to jasno pokazuje da
ste nemoćni dokazati nedelju ili još uvijek tražite neki pismeni dokaz

inetersantno kako javno ovdje na forumu tvrdiš da je nedelja dan odmora,
a nemaš argument, ako ga ne pronađeš osramotičeš se, strašno
jer ljudi če pitati
: pa gdje piše da je nedelja dan odmora

zapetljala si se u svoje laži, skroz-naskroz i neka si, da svi vide tko priča kroz tebe

Poslednja izmena:
Natrag