"Ово је Исус Христос што дође водом и крвљу и Духом, не само водом него водом и крвљу; и Дух је који свједочи, јер је Дух истина,
Јер је троје што свједочи на небу: Отац, Ријеч, и свети Дух; и ово је троје једно.
И троје је што свједочи на земљи: дух, и вода, и крв; и троје је заједно.
Кад примамо свједочанство човјечије, свједочанство је Божије веће; јер је ово свједочанство Божије што свједочи за сина својега.
Који вјерује сина Божијега има свједочанство у себи; који не вјерује Богу начинио га је лажом, јер не вјерова свједочанству које свједочи Бог за сина својега.
И ово је свједочанство да нам је Бог дао живот вјечни; и овај живот вјечни у сину је његовом.
Ко има сина Божијега има живот; ко нема сина Божијега нема живота.
Ово писах вама који вјерујете у име сина Божијега, да знате да имате живот вјечни и да вјерујете у име сина Божијега"
Da li si licno doziveo ovo iskustvo u svom zivotu, odnosno kakva je tvoja duhovna autobiografija.
Ovo sam pitao jos pojedine na ovom forumu i nisu mi odgovorili.
Ako nisi licno osvedocen od Gospoda da su ti gresi oprosteni, i ako nisi doziveo iskustvo licnog obracenja, onda je svo pisanje na forumu uzaludno jer predstavlja lazno svedocanstvo.
Ja sam svoja licna iskustva u tom pogledu opisao u temi ISKUSTVA SA BOGOM, i znam sta mi Duh Svedoci, a svako za sebe treba da dozivi svoju licnu zajednicu sa Bogom pa da vidi na kom je putu.
Pozdrav