Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mislimd a se na tebi vidi sotona kao sušta stvarnost a ti kažeš mit!Opet ubacujes u pricu nedokazane mitske figure, i mislis da cu da shvatim ozbiljno ?
ne treba da se misli u pravu si,samo d a se pročita i vidi.Mislim da ne bi trebao toliko da mislis
NWO i religija. Idu jedno s drugim. Kad pogledate Vatikan i njenog poglavara papu. Sve vam se govori. Papa je poglavavar jedne svjetske religijske i ujedno politicke struje. Posto je Vatikan takodjer i drzavna institucija koja namece svoja pravila i zakone. S time obmanjivala svijet i stavila ga pod kontrolu. I kako da onda nema veze jedno s druгim.
informisan? odakle informisan iz medija? od kad obamina reč znači više od Hristove proročke o jagnjetu u vučjoj koži. delovaće kao jagnje,"nikad više rata". ali kad kažu upravo ,mir je i nema se čega bojati,doćiće od Boga iznenada pogibao kao bol na trudnu ženu i neće ni jedan uteći!Ono što neme veze jedno s drugim je tvoj mozak i istina.
Ti si samo jedan u nizu običnih provokatora koji svojih pet minuta slave traži u lažnim optužbama protiv Vatikana. To je u modi, a neki i zarađuju na tome.
Međutim, istina je sasvim drugačija. Njegove aktivnosti i riječi prate mnogi svjetski mediji. Prihvaćen je jako dobro jer ljudi vide šo on radi, naravno osim onih kao ti, koji neće da vide jer su im oči zasljepljene mržnjom, zavišću i predrasudama.
OBAMA IMPRESIONIRAN PAPOM FRANJOM 'On živi Kristov nauk'
Američki predsjednik Barack Obama impresioniran je papom Franjom, izjavio je u intervjuu što je emitiran u srijedu na večer na američkoj televizijskoj mreži CNBC.
"Papini govori su me se strahovito dojmili. Ne samo kad je riječ o pojedinim temama, nego prije svega on izgleda kao netko tko živi Kristov nauk", rekao je Obama na pitanje što misli o papinim nastupima.
Obama smatra da papu odlikuje "velika poniznost kao i suosjećanje sa siromašnima". Papa je "u prvom redu netko tko grli ljude umjesto da ih odbacuje", tvrdi Obama.
"Taj osjećaj ljubavi i zajedništva ne očituje se samo u onome što on govori, nego i u njegovim djelima. Inače, svaki vjerski vođa posjeduje kvalitete kojima se divim", zaključio je američki predsjednik.
I dok ti siješ mržnju po forumu, Papa radi na širenju mira i pravednosti u svijetu:
itd…itd... informiraj se malo i ne blebeći u prazno!
- Papa pozvao na molitvu za žrtve tragičnog brodoloma kod Lampeduse
- Papa Franjo: Ako izgubimo spomen na Boga, gubimo svoj ljudski identitet
- Papa: Znak Božje nazočnosti u Crkvi jesu mir i radost, a ne savršena organizacija i programiranost
- Treći dio razgovora pape Franje: Oni koji tvrde da imaju odgovor na sva pitanja lažni su proroci
- Papa: Kršćanski put nije osveta, nego poniznost i blagost
- Papa Franjo: 'Crkva nas usmjerava u životu, uči nas kročiti putem dobra, jer Crkva je Majka!'
- Papa: 'Nitko nije najvažniji u Crkvi, svi smo jednaki u Božjim očima'
- Papa Franjo: 'Bog nas ljubi kao pravi otac'
- Papa Franjo: 'Samo vjeran i snažan odnos s Bogom omogućuje nam izaći iz vlastitih zatvorenosti i ...
- Papa Franjo: ‘Sveta Misa nije društveni događaj’
- Nova knjiga o papi Franji otkriva: Spasio je na desetke ljudi od vojne hunte
- Papa Franjo ponovno pozvao na molitvu i post za mir u Siriji
- Papa na Twitteru: 'Nikada više rata! Nikada više rata!'
- Papa uputio brzojav sućuti povodom željezničke nesreće u Španjolskoj…
nervoza je prvi znak da si u promašci i dotaknuta istinom.niko od nas nije dobar osim Boga. niti sam ja prorok. ali ti mogu reći da često sebe slušam kad sustignem,jer stvari koje donosi Duh sveti nisu od mene. ne očekujem da ćeš ovo uzeti ,ali Bog očekuje da ti ovo kažem.Ma, idi više ti i tvoja videa! Ja da tebe slušam?
Takvih samozvanih proroka kao što si ti je na tisuće, više "proroka" nego slušaća.
Obama sigurno nije mjerodavan, ali je barem imao poštenja reći ono dobro što je vidio kod Pape za razliku od tebe koji zatvaraš oči.
Znaš što, najbolje bi blo da mi se ne obraćašviše. Možda si ti dobar čovjek, ja ne znam, nije me to briga, ali ja ne šljivim ni 5 posto samozvane proroke i propovjedače kao što si ti. Nitko ne stoji iza tebe, sam si, osamljen, samo praviš veliku buku i reklamiraš samog sebe.