Novi svetski poredak sta mislite o tome i dali ima neke veze sa religijama?

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Polako, vec mozemo da regenerisemo cele organe iz par maticnih celija, gde zuris. Volim kako uvek vidis ono sta zelis da vidis, ovde ispade da ja branim sotonu :D on ne postoji, isto kao ni tvoj bog.

To je tvoja dogmatika a ne moja!ti govoris da si covek a razmisljas kao majmun!cak i majmun zna ko ga je stvorio i boji se njega zato i ne gresi,Zivotinje ne odgovaraju za svoja dela jer nisu razumna,njih niko ne sudi,one nemaju sud,samo covek razumni ima sud,Bog sto nam jasno govori da se razlikujemo od zivotinja.Procitaj 1 Mojsijevu gde Bog kaze Da je covek Bog nad zivotinjama io svega stvorenoga!zasto?jer je covek po oblicju Bozjem a ne po zivotinjskom.

Tu tvoju teoriju darvina mozes slobodno da obesis macku pod rep,jer necete jos dugo!vasa filozofija umire skoro ce doci vas ucitelj koji ce vladati svetom sedam godina a posle dolazi nas BOG koga vi tako mrzite i prezirete a onda cemo videti kako ces govoriti,i gde ces se sakriti od njega.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Za ljude znamo, vi ubacujete likove iz prica za koje nema nikakve dokaze da postoje, covek upuca coveka, svi vide coveka, vi izmislite nekog drugog.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Za ljude znamo, vi ubacujete likove iz prica za koje nema nikakve dokaze da postoje, covek upuca coveka, svi vide coveka, vi izmislite nekog drugog.
očekivalo se da u procesu evolucije kako se tvrdi sve ide na bolje,te da čovek ne upucava čoveka . ko mu je dao ideju da upuca čoveka,ako nije za ishranu? pošto se evolucija gradi na dokazima,gde je dokaz?ispada da ubice gori tipovi ostaju na površini,a ne bolji,onda sledi degradacija.

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702

Ko to upuca coveka?to moze samo bezboznik kao ti,mi se drzimo zapovesti (Ne ubij) a vi imateli takvu zapovest?darvin,marks,engels to su tvoji bogovi ubijaj,masakriraj,seci glave da se covek uiplasi i da ti sluzi !a malo morgen mi koji Bogu verujemo smrt nam nije strasna jer znamo da ce nas Bog vaskrsnuti imamo nadu,dok vi nemate nikakvu nadu zato tako i radite materijalizam,egoizam to je vas bog.

Sistem koji vi danas koristite je vec osudjen i mrtav,Isus rece ko izdrzi do kraja blago njemu!ali mislim da ti nebi smetalo da procitas Matvej 24 glavu,posto nisi razumeo Rimljanima prvu glavu sto ti gero postavio!samo potomak djavola ne razume poslanicu rimljanima koju ti Gero postavio.
Ali ko da te krivi ti si seme evolucije-zivotinje sam to priznajes mozda i neces odgovarati pred Bogom jer zivotinje nemaju razum a delaju sve instiktom.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
NIje se ocekivalo da u procesu evolucije sve ide na bolje ( kako ti mislis na bolje ), evolucija je adaptacija zivota na promene, ne ispunjenje zelja, bonobo majmuni na primer nikada ne ubijaju jedni druge, ko li je njima dao moralni kod ?

Helsing vi se drzite nekih delova biblije koji vam se svidjaju, kad pise ne ubij, ti prihvatis, kad pise drzi robove, ti preskocis, i nemoj molim te da mi pricas o egoizmu, nisam ja taj koji veruje da je ceo kosmos sa trilionima zvezda i planeta stvoren zbog samo za mene.
Ti sam nemas izlaza pred dokazima da si zivotinja ( sisar ), ali se izvuces sa pricom da je samo telo zivotinja, a duh ( ono sta ne mozes da dokazes da postoji uopste ) je od boga :D

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
NIje se ocekivalo da u procesu evolucije sve ide na bolje ( kako ti mislis na bolje ), evolucija je adaptacija zivota na promene, ne ispunjenje zelja, bonobo majmuni na primer nikada ne ubijaju jedni druge, ko li je njima dao moralni kod ?

Helsing vi se drzite nekih delova biblije koji vam se svidjaju, kad pise ne ubij, ti prihvatis, kad pise drzi robove, ti preskocis, i nemoj molim te da mi pricas o egoizmu, nisam ja taj koji veruje da je ceo kosmos sa trilionima zvezda i planeta stvoren zbog samo za mene.
Ti sam nemas izlaza pred dokazima da si zivotinja ( sisar ), ali se izvuces sa pricom da je samo telo zivotinja, a duh ( ono sta ne mozes da dokazes da postoji uopste ) je od boga :D
za sada u procesu evolucije konstantno sve ide na gore,baš sve. što je Biblijski prorečeno i tačno.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Gde je proreceno da ce se ljudi osvestiti i prestati da drze robove iako biblija zahteva to ?

Natrag