Novi svetski poredak sta mislite o tome i dali ima neke veze sa religijama?

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Nije stvar biranja, stvar je dokaza, a dokazi ukazuju na evoluciju, ja pratim dokaze, ti hiljadama godina staru knjigu.

Evolucija nije zvanicno nikad dokazana,tim bolje hiljadama godina dali postoji knjiga da je neko tamo bio pre 1000000-na godina tamo unazad?ne!to je samo besmislena fantazija darvina- masona da bi nas ponizili do nivoa zivotinje.

A biblija postoji,2000 godina kao knjiga,a kao monuskripti i do cetiri hiljde godina,a da je dokazana arheologijom to ceo svet zna.

Izadji na temu arheologija i biblija pa ces naci dokaze,tamo su momci ostavili dobre dokaze.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Evolucija je posmatran proces, i vecina hriscana naravno prihvata tu naucnu cinjenicu. Ljudi koji misle da smo ziveli zajedno sa dinosaurusima moraju da prestanu da uzimaju nauku iz kremenka i kamenka.

https://www.youtube.com/watch?v=Oju_lpqa6Ug

Premotajte na 44:40 Kako kreacionisti reaguju kada im evolucioni biolog pokaze dokaze.

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Evolucija je posmatran proces, i vecina hriscana naravno prihvata tu naucnu cinjenicu. Ljudi koji misle da smo ziveli zajedno sa dinosaurusima moraju da prestanu da uzimaju nauku iz kremenka i kamenka.

https://www.youtube.com/watch?v=Oju_lpqa6Ug

Premotajte na 44:40 Kako kreacionisti reaguju kada im evolucioni biolog pokaze dokaze.

Zar su to dokazi?ha,ha,ha,ha.ja cu iz tebe da napravim hriscanina kao sto su peku 71.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Vama covek kada pokaze korak po korak detaljnu evoluciju ljudi vi poricete :D
Mada nije ni cudo, jer onda bi morali da priznate da smo mi samo jos jedna zivotinja, lakse je lagati sebe.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Vama covek kada pokaze korak po korak detaljnu evoluciju ljudi vi poricete :D
Mada nije ni cudo, jer onda bi morali da priznate da smo mi samo jos jedna zivotinja, lakse je lagati sebe.
još lakše je lagati druge,čak je i nasušna potreba,zbog lične savesti ugrožene da bi slagali sebe i mirno spavali,u svesnom odmetništvu zdravog uma ,od Boga tvorca svega. evolucija je sa teologijom dva jarca koji se bore protiv istine Božje. oba izvora inspiriše sotona protivnik Boga i ljudi.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Za sve sto lose ljudi rade, krivi su ljudi, ne neki izmisljeni demoni.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Jeste, za sve je sotona kriv :)

A sta po tvome nije?zasto sotonu branis ako verujes u evoluciju onda ni sotona ne postoji zar ne?

Mutan si ti covek jer neznas ni ko te stvorio,ti mislis tata keco kevu i ja sam rodjen,e da bi to bilo tako da za pola sata covek moze napraviti coveka bez ikakve inzinjerije?U jednom spermatozoidu ima toliko informacija-GENA da ti nikad neces razumeti to!kako se covek s takvom anatomijom radja za 9 meseci a covek nemoze za pet hiljada godina da napravi sam nesto slicno svojim rukama!mada pokusavaju da nacine robota ali samo kroz program,nikako kao dusu zivu.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Polako, vec mozemo da regenerisemo cele organe iz par maticnih celija, gde zuris. Volim kako uvek vidis ono sta zelis da vidis, ovde ispade da ja branim sotonu :D on ne postoji, isto kao ni tvoj bog.

Natrag