Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dakle kako ti možeš biti kršćanka a vjeruješ i naučavaš sve suprotno Biblijskoj istini
braniš rimoaktoličku crkvu, zvijer koja ratuje protiv Boga i Krista.
Kod:spedy12 Poštovani meni nebi nikad palo napamet da vrjeđam nečiju vjeru i crkvu i daje nazivam zvjerijom koja ratuje protiv boga,paću i ja moliti ISUSA dati pprosti. Na pitanje da li slaviti subotu ili nedejlju .Razlog je štoje ISUS uskrnuo u nedelju.Katolička, Pravoslavna i neke crkve koje su proizašle iz Reformacije drže da obdržavanjem nedjelje kao dana Gospodnjega, obdržavaju Božju zapovijed o počinku u dan subotnji. Katolička crkva vjeruje da je Isus Krist svojim uskrsnućem posvetio »osmi dan«, to jest prvi dan u tjednu, a to je nedjelja. Isto tako, u njegova su se ukazanja učenicima nakon uskrsnuća dogodila »osmoga dana«, to jest u nedjelju. Potaknuti takvim Isusovim postupanjem, prva se Crkva nastavila sastajati »osmoga dana« ili »prvog dana u tjednu.« U Djelima apostolskim naveden je »prvi dan u tjednu«, ili nedjelja, kao dan kad su se kršćani sabirali »lomiti kruh«, a i sva kasnija tradicija smješta tjedni sastanak kršćana u nedjelju, o čemu svjedoče i najraniji kršćanski pisci.Adventisti sedmog dana su skeptični prema toj tvrdnji jer smatraju da se svih Deset Božjih zapovijedi koje je Bog dao Mojsiju trebaju slijediti, jer bi se u protivnom moglo zaobići i bilo koja druga zapovijed, kao npr. "Ne ubij!" Uz njih se, zbog svetkovanja subote, veže nekad pogrdan naziv "subotari".
A dali si ti spedy primetio koliko ti ratujes protiv Hrista,kad ubedjujes ljude da treba postovati samo deset zapovedi ko je su na kamenu!dok je sam bog rekao da ce napisati zakone u srcu svakog coveka!ako ostajes pod toru,ti moras postovati i ostalih 313 zakona ili ni jedan,jer ako nepostujes i najmanji zakon dan u tori iz njih kriv si za sve.draga naša sestro
ne vrijeđam ja rimokatoličku kuriju kada govorim da je ona zvijer
nego iznosim Biblijsku istinu
zvijer ratuje protiv Božjeg naroda
hoče li ta zvijer uskoro donijeti zakone suprotne Božjem Zakonu?
hoče li se cijeli svijet prisiljavati da svetkuje dijete bluda-čedo papstva tu nedjelju idolopokloničku?
vidječemo, zar ne?
ako se to proročanstvo ispuni
onda sam bio u pravu
naravno da zvijer ovaj puta neče iči direktnim putem jer se na taj način več gadno osramitila
ovaj put imaju isntitucije za to predviđene,. gdje jezuiti spremno čekaju na mig iz vatikana
skini te crkvene naočale teologije made in vatikan
nemoj pričati napamet i biti sigurna u vjeronauk koji si upučena
provjeri u Svetom Pismu
@gerakules
pozdrav tebi i svako dobro
kada????????
češ napokon shvatiti
da je Židovski civilni zakon propao sa propašču židovske države
a obredni zakon je ispunjen u Kristu
kada?????
brate mili
ponavljaš se, mlatiš praznu slamu
Zakon Božji 10.zapovijedi je na kamenim pločama ponovljen ljudima (kamen je simbol vječnosti)
a gledajuči u te kamene ploče i križ Kristov,
taj isti Zakon trebao se utisnuti ljudima u srce
zašto nije?
zato jer ljudi sa nevjerom gledaju u kamene ploče Zakona i Krista na križu
kada češ shvatiti da je ukidanje bilo koje od 10.zapovijedi sporazum sa grijehom
kada brate gero??????
nadam se ne prekasno
po jednoj strani, tajnim kanalima se potiču ratovi
napisaoSpeddy12 da, to je ta druga strana vatikana
onda vidljiva
po jednoj strani, tajnim kanalima se potiču ratovi