Novi Papa

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
vidje li ti laodikeja
kako je lija rep svoj podvila
u temi da li slaviti subotu ili nedejlju ni da primiriše
hm*??

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
dakle kako ti možeš biti kršćanka a vjeruješ i naučavaš sve suprotno Biblijskoj istini
braniš rimoaktoličku crkvu, zvijer koja ratuje protiv Boga i Krista.
Kod:spedy12 Poštovani meni nebi nikad palo napamet da vrjeđam nečiju vjeru i crkvu i daje nazivam zvjerijom koja ratuje protiv boga,paću i ja moliti ISUSA dati pprosti. Na pitanje da li slaviti subotu ili nedejlju .Razlog je štoje ISUS uskrnuo u nedelju.Katolička, Pravoslavna i neke crkve koje su proizašle iz Reformacije drže da obdržavanjem nedjelje kao dana Gospodnjega, obdržavaju Božju zapovijed o počinku u dan subotnji. Katolička crkva vjeruje da je Isus Krist svojim uskrsnućem posvetio »osmi dan«, to jest prvi dan u tjednu, a to je nedjelja. Isto tako, u njegova su se ukazanja učenicima nakon uskrsnuća dogodila »osmoga dana«, to jest u nedjelju. Potaknuti takvim Isusovim postupanjem, prva se Crkva nastavila sastajati »osmoga dana« ili »prvog dana u tjednu.« U Djelima apostolskim naveden je »prvi dan u tjednu«, ili nedjelja, kao dan kad su se kršćani sabirali »lomiti kruh«, a i sva kasnija tradicija smješta tjedni sastanak kršćana u nedjelju, o čemu svjedoče i najraniji kršćanski pisci.Adventisti sedmog dana su skeptični prema toj tvrdnji jer smatraju da se svih Deset Božjih zapovijedi koje je Bog dao Mojsiju trebaju slijediti, jer bi se u protivnom moglo zaobići i bilo koja druga zapovijed, kao npr. "Ne ubij!" Uz njih se, zbog svetkovanja subote, veže nekad pogrdan naziv "subotari".

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
draga naša sestro
ne vrijeđam ja rimokatoličku kuriju kada govorim da je ona zvijer
nego iznosim Biblijsku istinu
zvijer ratuje protiv Božjeg naroda
hoče li ta zvijer uskoro donijeti zakone suprotne Božjem Zakonu?
hoče li se cijeli svijet prisiljavati da svetkuje dijete bluda-čedo papstva tu nedjelju idolopokloničku?
vidječemo, zar ne?

ako se to proročanstvo ispuni
onda sam bio u pravu

naravno da zvijer ovaj puta neče iči direktnim putem jer se na taj način več gadno osramitila
ovaj put imaju isntitucije za to predviđene,. gdje jezuiti spremno čekaju na mig iz vatikana

skini te crkvene naočale teologije made in vatikan
nemoj pričati napamet i biti sigurna u vjeronauk koji si upučena
provjeri u Svetom Pismu

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
draga naša sestro
ne vrijeđam ja rimokatoličku kuriju kada govorim da je ona zvijer
nego iznosim Biblijsku istinu
zvijer ratuje protiv Božjeg naroda
hoče li ta zvijer uskoro donijeti zakone suprotne Božjem Zakonu?
hoče li se cijeli svijet prisiljavati da svetkuje dijete bluda-čedo papstva tu nedjelju idolopokloničku?
vidječemo, zar ne?

ako se to proročanstvo ispuni
onda sam bio u pravu

naravno da zvijer ovaj puta neče iči direktnim putem jer se na taj način več gadno osramitila
ovaj put imaju isntitucije za to predviđene,. gdje jezuiti spremno čekaju na mig iz vatikana

skini te crkvene naočale teologije made in vatikan
nemoj pričati napamet i biti sigurna u vjeronauk koji si upučena
provjeri u Svetom Pismu
A dali si ti spedy primetio koliko ti ratujes protiv Hrista,kad ubedjujes ljude da treba postovati samo deset zapovedi ko je su na kamenu!dok je sam bog rekao da ce napisati zakone u srcu svakog coveka!ako ostajes pod toru,ti moras postovati i ostalih 313 zakona ili ni jedan,jer ako nepostujes i najmanji zakon dan u tori iz njih kriv si za sve.

Za
antonijadz! Zlim da ispravim od apostola pa do sada je bila jedna jedina crkva ORTODOXNA-pravoslavna 1054g je doslo do razdela rimokatolicke crkve od ortodoxije!od rimo katolika su proizisli protestanti pa onda od protestanata sve ostale dominacije koje danas imamo u sveto preko2000 sekti.A pravoslavna-ortodoxna crkva kao je primila Hriscanstvo od apostola i dan danas je ostala ista zato se i govori da je ortodoxna crkva naslednica apostolske crkve.
Ja licno nemam nista protiv katolika, ali protiv dogme vatikana imam,jer ima mnogo jeresi .

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
@gerakules
pozdrav tebi i svako dobro

kada????????
češ napokon shvatiti
da je Židovski civilni zakon propao sa propašču židovske države
a obredni zakon je ispunjen u Kristu

kada?????
brate mili
ponavljaš se, mlatiš praznu slamu

Zakon Božji 10.zapovijedi je na kamenim pločama ponovljen ljudima (kamen je simbol vječnosti)
a gledajuči u te kamene ploče i križ Kristov,
taj isti Zakon trebao se utisnuti ljudima u srce

zašto nije?
zato jer ljudi sa nevjerom gledaju u kamene ploče Zakona i Krista na križu

kada češ shvatiti da je ukidanje bilo koje od 10.zapovijedi sporazum sa grijehom
kada brate gero??????
nadam se ne prekasno

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
@gerakules
pozdrav tebi i svako dobro

kada????????
češ napokon shvatiti
da je Židovski civilni zakon propao sa propašču židovske države
a obredni zakon je ispunjen u Kristu

kada?????
brate mili
ponavljaš se, mlatiš praznu slamu

Zakon Božji 10.zapovijedi je na kamenim pločama ponovljen ljudima (kamen je simbol vječnosti)
a gledajuči u te kamene ploče i križ Kristov,
taj isti Zakon trebao se utisnuti ljudima u srce

zašto nije?
zato jer ljudi sa nevjerom gledaju u kamene ploče Zakona i Krista na križu

kada češ shvatiti da je ukidanje bilo koje od 10.zapovijedi sporazum sa grijehom
kada brate gero??????
nadam se ne prekasno

Tema:
[h=1]Da li slaviti subotu ili nedelju Strana 20#192![/h]
Tamo sam ti sve rekao ali ti nisi imao petlju! da ne to sto da procitas post a nisi imao petlju da odgovoris barem sa jednom recju.

Tamo te cekam!naziv teme si dobio,broj stranice,posta, CEKAM.

A tvoja lupetanja me savrseno vise nezanimaju.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Papa Franjo okupio 100 tisuća ljudi u molitvi za mir u Siriji

• sirija652_598908S1.jpg

Desecitisuća vjernika sinoć su na Trgu sv. Petra u Rimu sudjelovali u četverosatnoj molitvi za mir u Siriji koju je predvodio papa Franjo.

VATIKAN - Papa Franjo u subotu je uputio snažan apel za "mir i pomirbu" i na zaustavljanje rata koji je prema njegovim riječima "uvijek poraz čovječnosti", na molitvenom bdjenju za Siriju koje je dobilo potporu diljem svijeta.
"Rat je uvijek poraz čovječnosti", istaknuo je papa pred 70 000 ljudi okupljenih na Trgu svetog Petra, pozivajući da se "pođe drugim putem" a ne putem rata.
Par7652024_598911S0.jpg

"U ljubljenom sirijskom narodu, na Bliskom istoku, posvuda molimo za pomirbu i za mir, radimo na pomirbi i na miru", pozvao je Papa.

"Kada čovjek misli samo na sebe i na svoje vlastite probitke, kada dopusti da ga zavedu idoli gospodstva i vlasti, kada se stavi na mjesto Boga, onda upropaštava sve odnose, sve uništava. I otvara vrata nasilju", rekao je u dugom razmatranju o "dobroti" Božjeg stvorenja i o kaosu koji je posljedica sukoba među braćom. Podsjetio je na temu svoje prve mise u pontifikatu, na čovjeka koji je pozvan da bude "čuvar svog brata i stvorenja".

Par7652043_598910S0.jpg

"Nasilje i rat govore jezikom smrti! Pitam se: Je li moguće poći drugim putem? Možemo li ponovo naučiti hodati putevima mira?"

Par7652078_598909S0.jpg

"Htio bih da večeras iz svih dijelova svijeta uzviknemo: Da, svima je to moguće! Ili još bolje, htio bih da svatko od vas, od najmanjeg do najvećeg, sve do onih koji su pozvani vladati narodima, odgovore: da, mi to želimo!", rekao je papa Franjo u apelu državnim čelnicima.

Vezano uz ovo...Poglavar SPC, Patrijarh Irinej je u sjedištu UN-a također apelirao za mir u Siriji.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
da, to je ta druga strana vatikana
onda vidljiva
po jednoj strani, tajnim kanalima se potiču ratovi
a s druge strane augur izlazi pred stotine hiljada vjernika, moli za mir
tako da ustvari izgleda kako je ta crkva jako zabrinuta za mir u svijetu

to je ta lukavština, odavno poznata

u Bibliji stoji napisano da se anđeo tame "pretvara" u anđela svjetla ,Druga poslanica Korinćanima 11:14

e pa upravo to je samo jedan dio mreže da se ulove ljudske duše, u vječnu propast

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380

Po jednoj strani imaš pravo.:???: U mozgu imaju neke vijuge, kao neki tajni kanali u kojima se svašta krije.
Tebi je pomisao na Papu izvrtila mozak. Mislim ono, svi kanali prohodni, a u svima Papa.
:)

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
napisaoSpeddy12 da, to je ta druga strana vatikana
onda vidljiva

Nisam razumila kakva je to druga strana Vatikana.

Za Crkvu je važno pružiti prihvat i promicati pravdu. To trebaju činiti svi svećenici i redovnice, to je normalno zauzimanje u svim župama i crkvenim pokretima, kazao je papa Franjo i onda uputio konkretan prijedlog, odnosno da se u praznim samostanima ugosti izbjeglice.
- Predragi redovnici i redovnice, prazni samostani ne služe Crkvi da bi ih pretvorila u hotele i zarađivala novce. Prazni samostani nisu naši, već za Kristovo meso sto su izbjeglice.

Pa po čemu onda Vatikan ne valja?

Natrag