Član
- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poruka
- 1.901
pozdrav tebi brate geraklues
možeš ti mene pitati što god poželiš
krsti me u ime Oca i Sina i Duha svetoga brat, dijete Božje i Kristovo, kršćanin koji drži vjeru Kristovu i poštuje Božji Zakon
i ne samo da me krsti, nego i Duh Sveti primih njegovim rukopolaganjem i molitvom
nakon krštenja pristupih obredu ponizonosti a zatim većeri Gospodnjoj
tada me anđeli opečatili Božjim pečatom, primih onaj "tao" znak
za one koji neznaju svetim sakramentom krštenjem grešnik prima savez s Bogom svemogučim
Bog se zaklinje samim sobom pred Sinom i cijelim nebom da če svoje dijete koje mu dragovoljno pristupa izbaviti iz svake nemoguče bezizlazne situacije, pogibije
s druge strane kršćanin izjavjulje, svečano se zaklinje pred Bogom i Kristom i nebom da če Božji Zakon poštivati zauvijek, iako se možda često bude našao u velikoj nevolji radi toga, Zakon če poštivati i po cijenu života
jao, jao, ljudima koji se krste pa nakon nekog vremena padnu
bolje da se krstili nisu
razumiješ sada gerkaules ono što piše u Bibliji da troje svjedoči
tako troje svjedoči: Duh, voda i krv, i to se troje slaže.
Prva Ivanova poslanica 5:7-8
možeš ti mene pitati što god poželiš
krsti me u ime Oca i Sina i Duha svetoga brat, dijete Božje i Kristovo, kršćanin koji drži vjeru Kristovu i poštuje Božji Zakon
i ne samo da me krsti, nego i Duh Sveti primih njegovim rukopolaganjem i molitvom
nakon krštenja pristupih obredu ponizonosti a zatim većeri Gospodnjoj
tada me anđeli opečatili Božjim pečatom, primih onaj "tao" znak
za one koji neznaju svetim sakramentom krštenjem grešnik prima savez s Bogom svemogučim
Bog se zaklinje samim sobom pred Sinom i cijelim nebom da če svoje dijete koje mu dragovoljno pristupa izbaviti iz svake nemoguče bezizlazne situacije, pogibije
s druge strane kršćanin izjavjulje, svečano se zaklinje pred Bogom i Kristom i nebom da če Božji Zakon poštivati zauvijek, iako se možda često bude našao u velikoj nevolji radi toga, Zakon če poštivati i po cijenu života
jao, jao, ljudima koji se krste pa nakon nekog vremena padnu
bolje da se krstili nisu
razumiješ sada gerkaules ono što piše u Bibliji da troje svjedoči
tako troje svjedoči: Duh, voda i krv, i to se troje slaže.
Prva Ivanova poslanica 5:7-8