Član
- Učlanjen(a)
- 02.11.2012
- Poruka
- 1.746
ne,to je savšena ljubav Božja.
Kakva crna ljubav ako si uslovljen da volis pod pretnjom vecnog mucenja. Ljubav psiohopate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne,to je savšena ljubav Božja.
bez ljutnje,psihopata obično kaže ja sam u redu i misli da su svi okolo psihopate.Kakva crna ljubav ako si uslovljen da volis pod pretnjom vecnog mucenja. Ljubav psiohopate.
bez ljutnje,psihopata obično kaže ja sam u redu i misli da su svi okolo psihopate.
Božja ljubav je upravo u tome savršena ako opominje i upozorava,kao malom detetu kome se kaže da akos e tače vatre opeće se. u čemu je ta profilaksa loša?
đavola gledaš kao dete?Losa ti je analogija. Pravo poredjenje bi bilo da kazes detetu ako me ne volis, stavicu te u vatru i peci cu te zauvek.
da ne kopiram ceo text
uciteljice te misije o kojim ti pricas, vise nisu bas takve kako ih ti vidis. te misije i misionari to je sad postao rat zapadnohriscanskih crkvava, ko ce da otme najvise vernika i navodno da ih spase
.. ti misionari imaju velike plate, nemoj da se zavaravas ako mislis da oni to nesto kao dobrovoljno rade, kao hoce nekom da pomognu ili nesto.
to je udarac za druge zapadnohiscanske crkve, znaci ista prica je vidim i u katolockoj crkvi znaci vi uplacujete novac za decu koji niti poznajete niti ste ih nekad videli (niti su oni ikad dobili te vase pare) to je klasicna manipulacija
druga je stvar da ti das toj deci pare i da si ih upoznala nekad, pa da im pomazes na taj nacin, a sasvim druga stvar davati crkvi pare koje navodno idu za tu decu.
to sto si rekla za spaniju, to je nesto drugo, spanija ima njene kolonije po latino americi,..
uvciteljice zivis u velikoj zabludi, zato sto si dobra osoba, to upravo oni i koristeVidi, infa, dobro je što iskreno kažeš što misliš, ali moram ti reći da ne možeš nikako imati pravu predodžbu, niti poznavati pravo stanje stvari jer ti to ne živiš. Mi katolici to živimo.
Počeli smo raspravu zašto Papa i Katolička crkva ne učine nešto za siromahe? Odgovorila sam: čine i to jako
mislim da bi ti trebao promeniti naočare i voditi računa. ti si ljuide koji služe svesno đavolu nazvao decom nevinom itd. čovek koji je skoro pobio 13 ljidi zatebe je čovek samo? ja o tome pričam. zašto se ne izvineš u ime tvoje empatije koja je zatajila u nesrećniku,između ostalog ubijeno je i dete od 2.god kako sam načuo.Psihoptasko ponasanje vidis kao ljubav?
P.S. Intersantno je kako si dete doziveo kao djavola. Vodi racuna, izgleda da je necastivi usao u tebe.
mislim da bi ti trebao promeniti naočare i voditi računa. ti si ljuide koji služe svesno đavolu nazvao decom nevinom itd. čovek koji je skoro pobio 13 ljidi zatebe je čovek samo? ja o tome pričam. zašto se ne izvineš u ime tvoje empatije koja je zatajila u nesrećniku,između ostalog ubijeno je i dete od 2.god kako sam načuo.