Ne mogu da se odlučim za jedan omiljeni omot. Recimo volim ovaj strip sa albuma Mentalna higijena "Atomskog skloništa".
Bilo ih je još mnogo, ali ovo mi trenutno pada na pamet.
A bio je i jedan fenomenalan omot za duplu singl ploču grupe "Smak" koja se zvala Satelit, a kad se otvori, izlazio je satelit, onako, kao starinska varijanta 3D.
Ovo je samo prva strana, nisam uspela da nađem unutrašnju, al' možda se neko seća.
Već sam rekla, ali vidim da ti je to promaklo i da se preslišavaš, Hit meseca jeste vodila Dubravka-Duca Marković.
Nego, čega sam se upravo setila. Sećate li se da je na 202-ojci nedeljom uveče išla emisija Dragstor? Ne mislim na Dragstor ozbiljne muzike koji opstaje i danas i ima čak i TV izdanje (svaka čast Dejanu Đuroviću). Ovo je bila emisija "za mladež". Bilo mnogo slatko sve to, a završavala se uvek isto, uz:
Ali koncerti iz tog vremena... velika država i puno dobrih bendova, divota!
Zaprepastila sam se kad sam ovde postavila temu "idete li na koncerte", pa čula da postoji mnogo mladih ljudi koji imaju već preko 20 godina a NIKADA nisu bili na koncertu. Ja sam dotle imala popriličan "staž" od deset godina slušanja svih redom uživo.
Kud postavi ovakvu temu, ovako mogu do prekosutra?! :-D
Još nešto, pa prestajem da gušim, mesta za izlaske iz tog vremena. Ono što sam najviše volela, i od čega sam bila "zavisna" bilo je hippy veče na Mašincu utorkom. Bilo je tu i blues večeri u KST-u i na brodu Split, ali Mašinac utorkom nisam propuštala...