Besherat, hvala, od sinoć pokušavam da se setim kako se zvala emisija, u pitanju je "Ozon". Izašla je svojevremeno i knjiga sa zanimljivim porukama iz emisije, izdao upravo Dača Kocijan a zvala se "Epruveto, srećan ti 8. mart". U principu, za današnju decu koja ovo eventualno čitaju, Ozon je u naše vreme bio nešto kao Fejsbuk danas. ;-)
Ono za moderne tehologije si u pravu, mada vrlo rado izvučem i pustim ploču, pa uživam u krckanju. ;-)
A što se onih meni najbitnijih tiče, potrudila sam se da ih prebacim u digitalni format, tako da sad pustim disk, a čujem svoju ploču. Tačno znam gde će da preskoči, gde krcka više ili manje, divota!
Uvek sam govorila da je Beograd jedno veliko selo... ko zna koliko su nam se puta ukrstili putevi. Mada, izgleda da je ceo svet takav.
U ono srećno vreme se putovalo slobodno kako si i gde hteo, pa se recimo jednom mom drugu desilo da je popodne krenuo da kupi cigarete a završio u Atini i u 2h ujutro sreo drugaricu koja živi dve ulice dalje od njega, a nije je video godinama.
Eto još jednog razloga zašto sam totalno nostalgična. Sad smo učaureni, za sve su potrebne vize, sve se radi sa komplikacijama. :-(