NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naravno, tvoja preokupacija je da napadas Adventiste, da nije ti bi imao isti odnos i prema drugima, ali prema drugima si glumacki fin, a Adventiste napadas na sva zvona.

Kao drugo, ja ne znam sta u mom komentaru koji si citirao vidis a sto se kosi sa biblijom i kontekstom velike borbe izmedju dobra i zla, i ucenjem o Bogu koji stvara zivot ne samo na planeti zemlji vec u celom kosmosu.
Naravno da se cudis sto pisem ovakve stvari, jer imas suvise ograniceno sagledavanje realnosti, jednom recju - zakljucao si sebe u bibliju pritom je pogresno interpretirajuci, i ne vidis nista drugo osim svojih licnih ogranicenih pogleda.

Sto se tice mog licnog kontakta sa duhovima, ja jesam imao takve kontakte, ali mnogo vremena pre mog upoznavanja sa istinom.
Danas se nasuprot toga bavim pisanjem i raztkrivanjem okultizma, mnogobostva, new age i tajnih drustava, kao i ciljeva novog svetskog poretka ka kome teze verski i svetovni autoriteti sjedinjeni u ekumenizmu koji pretstavlja duhovni vavilon.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Laodikeja zanimljivo da si imao kontakte sa duhovima, verujem da kada se covek susretne sa takvim necim moze da govori iz prve ruke, i tada nema vise sumnje da li Bog postoji ili ne.. Licno nikada nisam to doziveo i nadam se da necu..
Sto se tice teme, napisao sam veliki post o tome da bica koja se predstavljaju kao vanzemaljci nisu telesna bica. Ali je moj post zbog problema na sajtu nestao, pa cu ga ukratko ponoviti..

Iz mog istrazivanja bica koja se predstavljaju kao vanzemaljci su u stvari demoni. Sto se tice njihovog tela ono je samo na izgled materijalno, posto nisu u stanju da odrze fizicki oblik(jer ih je Bog ogranicio) uzimaju tela koja su prilicno u procesu raspadanja jer jedino taj oblik mogu ''koliko toliko'' da odrze a da ne dodje do deformacije.. Zbog toga su tela u koja se pretvaraju izuzetno ruzna i slicna su kosturima, kao sto je to i slucaj sa ''malim zelenim'', taj oblik mogu da odrze..
Kada se pretvaraju u ljudska tela pa vidjamo umrle osobe i sl.. , osobe koje su imale takva iskustva svedoce da se oseca nepodnosljiv miris raspadanja, i u tom slucaju se moze primetiti da ta tela spolja izgledaju lepo, ali se iznutra raspadaju, kada se nasmeju vide se kvarni zubi i sl.. Stvar nije u tome da oni hoce nas da uplase, vec koriste ta tela da komuniciraju, a ponekad prenose i Bogohulne poruke.. Osobe koje su te pojave videli svedoce da ceto ta bica nisu u stanju da odrze cak ni taj ruzan telesni oblik, pa dolazi do menjanja izgleda lica, a neke pojave uopste nemaju lice. Sve je to zato sto nisu u stanju da odrze oblik.. Dalje ta bica nekad mogu izgledati prelepo kada se pretvaraju u andjele i duhove, jel taj nematerijalni oblik mogu da odrze..
Covek koji je imao prilike da vidi ta bica(vanzemaljce), inace radio je za americku vojsku, svedoci da vlada amerike ima kontakte sa njima, a izvesni ''vanzemaljac'' radi vec stolecima za americku obavestajnu sluzbu. Prikazivao je cak i sliku tog bica, artefakte letelica koje se prave u saradnji sa njima, pricao o njihovim planovima i td, zbog toga je ubijen..
Inace on kaze da sa tim bicima nije dozvoljeno rukovati se, jer navodno na svom telu imaju bakterije koje su smrtonosne za coveka.. Naravno pravi razlog zasto nije dozvoljeno rukovanje i telesni kontakt je zato sto ta bica nisu materijalna vec se samo pretvaraju da jestu..
Sto se tice otmica ljudi od strane vanzemaljaca, interesantno je svedocenje jednog psihologa, koji se decenijama bavio ovim fenomenima, ljudima koji su otimani nije bilo pomoci, jer su se ta bica neprestano vracala bez obzira koliko se on trudio da im pomogne, togom godina on se uverio u stvarnost ovih dogadjaja te da ljudi koji su to dozivljavali nisu mentalno bolesni, vec da im se stvarno nesto desava.. Buduci da nikako nije pronalazio nacin da im pomogne, uspeh u oslobadjanju od fenomena je bio tek 1%. Na kraju bez uspeha i potpuno porazen, na um mu je pala ideja da sugerise osobama da zazivaju ime ''Isusa Hrista'' svaki put kada se dozivljaj otimice pocne desavati.. Sta se potom desavalo je zaista neverovanto, fenomen je istog trenutka prestajao. Nakon par ponovnih pokusaja dolaska, ova bica(vanzemaljci) su na kraju odustajali.. Osobe su bile potpuno izlecene. Danas zive srecnim i ispunjenim zivotom..
Eto to je ukratko ono sto sam pisao prosli put...

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Prema ovim postovima ne mogu da se otmem dojmu kako vanzemaljaca ima najviše u bibliji. Sad čekam kada će početi tanjiri da lete iz biblije.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire.
Naravno da za onoga ko je doziveo kontakt sa duhovima nema vise sumnje da li Bog postoji ili ne, ali samo za tog coveka koji je to iskustvo i doziveo.
U drugima uvek sumnja postoji.
Ja sam ova iskustva opisao u temi koju sam pokrenuo na ovom forumu pod naslovom "Da li je moguce uspostaviti dodir i komunikaciju sa duhovnim svetom"

Tu temu sam licno pokrenuo radi pojedinih ateista na forumu, ali ipak zadrzavam stav da nikada covek ne treba da ide tom linijom dokazivanja niti sebi niti drugima - putem prizivanja duhova - demona, jer je to pre svega vrlo opasno, a sa druge strane uvek treba svedociti istinu pa ce Bog iskrene osvedociti u svoje postojanje.

Sto se tice onoga sto si napisao u vezi materijalizacije navodnih vanzemaljskih bica, ja verujem da demoni mogu da se materijalizuju u razlicitim oblicima i da se prikazu ljudima, pa cak i da materijalizuju odredjene predmete i stvaraju iluzije, i slicno.
U svakom slucaju, navodni vanzemaljci su demonska bica.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Naravno, tvoja preokupacija je da napadas Adventiste, da nije ti bi imao isti odnos i prema drugima, ali prema drugima si glumacki fin, a Adventiste napadas na sva zvona.

Опет он. Моја је преокупација да нагласим када видим глупост и лаж. Ја тебе нисам напао, нити ми је битно што си адвентиста (твој проблем). Поставио сам ти питање на које дефинитивно нећеш одговорити, само се правиш блесав наглашавајући да ја прогоним адвентисте. Одакле ти информације да постоје нека бића на другим планетама која су слична нама?

То је типично Њу ејџ философирање и лагање, а овамо се наводно бориш против (заговарајући њихове глупости).

Naravno da se cudis sto pisem ovakve stvari, jer imas suvise ograniceno sagledavanje realnosti, jednom recju - zakljucao si sebe u bibliju pritom je pogresno interpretirajuci, i ne vidis nista drugo osim svojih licnih ogranicenih pogleda.

Могу ја да будем ограничен по твом суду, а по нечијем широк и свестран. То уопште није битно, ствар је субјективизма. Ако не прихватим твоје тврдње да постоје друге планете са људима, ја сам ограничен? Нека сам, бар нисам почео да умишљам. Зато сам и питао одакле ти та идеја, јер код адвентиста нисам чуо тако нешто. Или је то ново учење које имате или си ти почео дебело да умишљаш ствари.

Sto se tice mog licnog kontakta sa duhovima, ja jesam imao takve kontakte, ali mnogo vremena pre mog upoznavanja sa istinom.
Danas se nasuprot toga bavim pisanjem i raztkrivanjem okultizma, mnogobostva, new age i tajnih drustava, kao i ciljeva novog svetskog poretka ka kome teze verski i svetovni autoriteti sjedinjeni u ekumenizmu koji pretstavlja duhovni vavilon.

Не разоткриваш ти апсолутно ништа, само понављаш као папагај оно што су ти инсталирали. Причао си ти са ђаволима, само сутра мало. Исто као што имаш визије и све остало. Зато што ниси ограничен као ја, ти прелазиш границе. Само да ти не поверује неко. Јер ти не сведочиш за Господа, већ за своју секту, свог пророка и за самог себе. Јер твоје визије и оно што наводно теби Бог говори нама треба да буде потврда како си ти онај кога треба да слушамо.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Slusaj Gospoda i njegovu rec a ne mene, i moli se Bogu da ti on otkrije istinu.
To nema veze ni sa jednim covekom niti institucijom, vec sa licnom covekovom teznjom i iskrenoscu da istinu spozna.
Ako je covek iskren Bog ce mu tu istinu objaviti.
Za to mu ne trebamo ni ja, ni Mire, ni Mika, niti bilo koji drugi covek, vec samo Gospod i njegova rec.

Tvoja je licna stvar da li ces u ono sto iznosim verovati ili ne, i da li ces me nazvati lazovom ili bilo kojim drugim imenom, to je tvoja licna subjektivnost i sloboda da izrazis svoje misljenje o nekome i onome sto iznosi, i to ne utice na istinitost iznetog.
Sumnja u svakom slucaju uvek postoji, tako da nemam nikakve potrebe da se licno pravdam.

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Не правдаш се ти мени, ко сам ја? Нико битан. Има коме ћемо се сви правдати, било да смо ограничени или умишљени. Ако ти нешто тврдиш, ја проверим и ако си у праву ја те подржим - увек. Ако ниси, ја ћу ти рећи. Брига мене за Хелен Вајт, ти си сам бирао да преносиш ту науку.

А за друге људе на другим планетама се веома чудим. Зато те ко зна који пут питам одакле та тврдња јер хоћу да истражим. По ономе што сам прочитао из Библије - то је бесмислена тврдња. То сам нашао код Њу ејџ гуруа и философа (учитеља живота наводно).

Али није све сведено на гуруе, адвентисте или одређене НЛО секте, већ и званичне институције припремају сцену за велику обману. Ко зна да се спрема велика превара, њему ништа ово није чудно:

Свет
Извор: Политика

УН припремају дочек ванземаљцима

У светској организацији именован амбасадор за „свемирске принадлежности“, опуномоћен да успостави контакт са ванземаљцима – уколико слете на земљу

Како дочекати дошљаке из свемира

Њујорк, БечУједињене нације именовале су јуче новог шефа бироа за свемирска питања (УНООСА) са седиштем у Бечу, известиле су светске агенције: Мазлан Отман, педесетосмогодишња малезијска астрофизичарка, биће, као њени бројни претходници, надлежна за координацију активности земаља чланица у свемиру. Званично, подстицаће договоре о мирнодопској експлоатацији. На опште изненађење, међутим, Отманова је добила још једну функцију и титулу. Произведена је у ванредног и опуномоћеног амбасадора УН за свемир – наложено јој је да прва ступи у контакт са ванземаљцима уколико слете на земљу.

Опис и званично образложење функције свемирског амбасадора УН звучи као првоаприлска шала, испричана у погрешно време, поткрај септембра: „Откривањем стотина нових планета дошли смо до закључка да је вероватноћа постојања ванземаљског живота, можда и цивилизационих структура, врло извесна... УН морају бити спремне да у датом тренутку координишу активности својих чланица и ступе у контакт са дошљацима.

О шали, ипак, није реч. Водећи стручњаци, и они који по обичају релативишу могућност постојања интелигентних бића ван земљине сфере, не оспоравају вероватноћу да постоје облици живота, негде у бескрајном свемиру. Професор Ричард Краутер из Британске свемирске агенције недавно је указао на колоније микроба, откривене широм свемира: „...ако смо установили да постоје микроби, установићемо – сасвим је извесно – да постоје и виши облици живота“.

Који би облици живота могли да постоје у свемиру, са ким или чиме би житељи ове планете могли да се суоче у будућности, објасниће амбасадорка Отман у свом првом јавном наступу. Идуће недеље ће на научном скупу (британског) краљевског друштва одржати предавање у конгресном центру у Бакингхемпширу. Детаљи из њеног излагања још нису обелодањени. Очекује се, међутим, да ће наступом Отманове бити обележен нови званични приступ УН питању постојања ванземаљаца.

Која су научна сазнања подстакла УН на овакав иступ у јавности, није познато. Могло би се, међутим, претпоставити да постоје озбиљни узроци и поводи за овакво узбуњивање светске јавности.

Док су се холивудски режисери деценијама утркивали да представе што веродостојнији и узбудљивији научнофантастични филм о ванземаљцима, иза кулиса министарстава одбрана водећих светских сила грозничаво се трагало за облицима ванземаљског живота, стваране су одбрамбене стратегије. Први политичар који је наложио оснивање специјалног одељења на нивоу специјалне безбедносне агенције био је британски премијер Винстон Черчил. Следили су Американци, Руси...

profesor-mazlan-otman1.jpg

Професорка Мазлан Отман

Тек пре три године, уочи Божића по грегоријанском календару, јапански министар одбране Шикеру Ишиба најавио је, у пуној озбиљности, да намерава да оформи специјалну одбрамбену дивизију која би се суочила са ванземаљцима ако слете на тле Јапана... Није био једини министар војске који је упозорио на потенцијалну опасност која прети из свемира: бивши канадски министар одбране Пол Хелијер захтевао је од владе у Отави још шездесетих година да оформи антисвемирску дивизију...

Најзад, и метаморфоза широј јавности мало познатог „свемирског бироа“ светске организације указује на све виши ниво сазнања или претпоставки о могућности да ванземаљци посете земљу: основана 1958. године као агенција за координацију свемирских активности земаља чланица, УНООСА је 1992. преименована у биро за свемирска питања, а ових дана добија и трећу, званичну функцију: обавезу да се суочи са дошљацима и процени да ли је реч о посетиоцима или о освајачима.

М. Казимировић

објављено: 28.09.2010.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Velika prevara je na djelu. To su demoni koji će se predstaviti kao vanzemaljci. Tako su se paganima kroz cijelu istoriju i danas predstavljali kao bogovi, kao njihovi najmiliji umrli ili sveci koji im se navodno javljaju. Sve ista prevara kao i iz Edemskog vrta.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ako ti kazes da ja nesto iznosim a ti si proverio da to nije od Boga i to tvrdis 100% onda si ti autoritet istine a ne Bog.

Ja tvrdim suprotno, da ti svoje zakljucke donosis subjektivno, da se nisi stvarno molio Bogu da ti on otkrije istinu, vec zakljucujes na osnovu pogresne interpretacije biblijskog teksta, vadeci tekstove iz konteksta i prikazujuci ih u pogresnom svetlu, pritom i ne uporedjujuci razlicite prevode, a to si vec pokazao u jucerasnjim komentarima gde si na osnovu prevoda Danicic - Karadjic pokusao da dokazes kako u coveku postoji besmrtna dusa, i ako svi drugi prevodi govore da to nije dusa, vec duh zivotni koji daje zivot.

Ti si mene osudio da podrzavam new age time sto sam rekao da Bog stvara zivot u kosmosu, i da na drugim planetama postoji zivot, pritom ne misleci na navodne vanzemaljce koji se navodno pojavljuju u nlo - ima, jer sam prethodno napomenuo da su nlo-i proizvod demona.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Naravno, u kosmosu ima zivih bica slicnih nama, ali nas ona ne mogu posetiti, jer svemir je mesto Bozje vladavine i na drugim planetama na kojima zive ta bica nema greha.
Greh je prisutan jedino na planeti zemlji, i prema tome mi smo izolovani od ostatka svemira i drugim bicima nije dopusteno da nas posecuju, cak sta vise oni to ne zele, jer greh je zaraza i da se on ne bi prosirio u celom kosmosu ovaj deo kosmosa zajedno sa zemljom je u karantinu, sto znaci da nas oni ne mogu posetiti, mi ne mozemo otici k njima, ni sotona ni njegovim demonima nije dopusteno da odlaze na druge nastanjene planete.

Na jednom mestu u bibliji pise da smo mi - planeta zemlja, gledanje i Bogu i ljudima"

Pitanje - kojim ljudima ako u svemiru nema zivota.

Dakle, pretstavnici drugih planeta posmatraju veliku Borbu izmedju dobra i zla na planeti zemlji, i zeljno iscekuju dan kada ce zlo na zemlji biti iskorenjeno, i ljudi se pridruziti kosmickom bratstvu u slavu Boga tvorca jednom zauvek.

Опет вадим из контекста? Немој више, нема смисла. Ко има очи може сам да види шта ти овде говориш. Ево нећу рећи како ја видим, само ћу издвојити занимљиве делове. Ово је цео пост, а не делови.

Успео сам да нађем на интернету да ти ниси једини адвентиста који говори о "космичкој браћи", што значи да вас тако уче да говорите. Зато ми ниси одговорио да ли је то твоје размишљање или вам тако говоре да причате. Сада знам.

Тако ће и једни крстити ту "космичку браћу", а ја сам сигуран да је то масонско Њу ејџ лобирање на више фронтова. Битно је имплементирати идеју да има тих свемираца. Зато и имамо толики проценат људи који данас верују да "тамо има нешто", да је велика вероватноћа да "постоје друге планете са другим живим бићима" итд.

Као што рекох већ: само ви радите свој посао. Треба што више људи припремити за предстојеће догађаје.

Natrag