NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Imas neke dokaze da su to demonska bica koja spremaju covecanstvo za dolazak jos jednog hipotetickog bica ?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja licni vidljivi dokaz za postojanje demonskih bica imam u vidu mog licnog kontakta sa demonskim bicima, koje sam i opisao na ovom forumu u temi koju sam pokrenuo pod naslovom "DA LI JE MOGUCE OSTVARITI DODIR I KOMUNIKACIJU SA DUHOVNIM SVETOM"
Biblijske dokaze da fenomen Nlo nije vanzemaljskog porekla i da nas bica sa drugih svetova u kosmosu ne mogu i ne zele posetiti, sam formulisao u temi koju sam takodje pokrenuo na nekim od ovdasnjih foruma pod naslovom "ISTINA O SUSRETIMA SA VANZEMALJCIMA"

Osim toga, svako ko prati ove fenomene i one koji se pretstavljaju kao emisari vanzemaljskih bica, moze razumski da zakljuci da su oni okultnog karaktera, jer poruke koje upucuju ovi moderni proroci i gurui za koje tvrde da primaju od malih zelenih, vode covecanstvo u okultizam, sto je moderna religija New Age-a, a sve sto je okultnog karaktera je proizvod delovanja demonskih bica.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Svako ko prati to a koristi razum sigurno nece doci na zaklucaj da su to demoni ili slicne gluposti. Niko ne zna sta je tacan odgovor , ali svemir je toliki da uopste ne bi bilo iskljuceno da ima drugih oblika zivota sirom nase galaksije ( cak je vrlo verovatno ).

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naravno, u kosmosu ima zivih bica slicnih nama, ali nas ona ne mogu posetiti, jer svemir je mesto Bozje vladavine i na drugim planetama na kojima zive ta bica nema greha.
Greh je prisutan jedino na planeti zemlji, i prema tome mi smo izolovani od ostatka svemira i drugim bicima nije dopusteno da nas posecuju, cak sta vise oni to ne zele, jer greh je zaraza i da se on ne bi prosirio u celom kosmosu ovaj deo kosmosa zajedno sa zemljom je u karantinu, sto znaci da nas oni ne mogu posetiti, mi ne mozemo otici k njima, ni sotona ni njegovim demonima nije dopusteno da odlaze na druge nastanjene planete.

Na jednom mestu u bibliji pise da smo mi - planeta zemlja, gledanje i Bogu i ljudima"

Pitanje - kojim ljudima ako u svemiru nema zivota.

Dakle, pretstavnici drugih planeta posmatraju veliku Borbu izmedju dobra i zla na planeti zemlji, i zeljno iscekuju dan kada ce zlo na zemlji biti iskorenjeno, i ljudi se pridruziti kosmickom bratstvu u slavu Boga tvorca jednom zauvek.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
To sto kucas apsolutno nema smisla, presmesno , a nemas ni mrvicu necega sto bi moglo da potseca na dokaz.
Jadno je kad mislis da su glavno desavanje u svemiru, i da svi ostali gledaju tebe.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Problem zla i greha na zemlji je globalni problem, i za njega je zainteresovano celo nebo, Bog, andjeoska bica i svi stanovnici kosmosa.

To se moze prikazati bolescu koja recimo zadesi jednog clana neke porodice, tada se svi clanovi te porodice brinu i zalazu ta taj njihov clan sto pre ozdravi.
Svi stanovnici kosmosa su jedna velika porodica - telo jednog tela, i svi imaju jednog stvoritelja i Oca, i kada oboli jedan deo tog tela svo telo pati i uzdise.

Ovo je u bibliji primenjeno na zajednicu vernih unutar Bozje crkve, ali se moze preneti i na sva stvorenja u kosmosu i sve stvoreno.
Sila greha je razorna sila koja ne treba da postoji u kosmosu kao Bozjoj tvorevini, i ona je poremetila savrsene odnose medju stanovnicima svemira i dovela u opasnost bozji poredak.
Zato su greh i njegov zacetnik izolovani, kao i planeta zemlja do dana kada ce Bog iskoreniti zlo jednom zauvek, i vratiti cistotu i savrsen poredak i u ovom delu kosmosa i na planeti zemlji.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
U svemiru postoji vise od 100 milijardi galaksija, svaka ima stotine milijardi zvezda, o planetama da ne pricam, i zivot koji postoji u drugi galaksijama ceka da se resi situacija oko jedne vrste na ovoj planeti ?
Stvarno ako verujes u ovo onda ne znam sta da ti kazem.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da bi ovo shvatio - moras prvo imati svest o pogubnosti greha, a nasuprot tome o ljubavi i svetosti Bozjoj.
Takodje, da je ljubav i svetost univerzalni princip koji povezuje sve svetove i regulise odnose medju bicima u kosmosu.
I na kraju, da kosmos ima moralnu strukturu, i da greh razara elemente, kosmicki poredak i sam zivot koji je prisutan u kosmosu a ciji je izvor sam Bog.

U tome se sagledava sva ozbiljnost stanja u kome se planeta zemlja nalazi, i kosmosa - odnosno stanovnika koji u njemu zive a koji to sve posmatraju i u tome ucestvuju saosecajuci sa nama.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Ni jedan covek ne moze da bude siguran u postojanje zivota van nase planete, jer iako je verovatno, ne postoje trenutno dokazi za to, covek koji govori da ne samo da zna da zivot postoji, nego daje detalje o tom zivotu i ostalim tajnama svemira ili laze, ili ni sam ne zna koje nebuloze govori. Bez uvrede.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Naravno, u kosmosu ima zivih bica slicnih nama, ali nas ona ne mogu posetiti, jer svemir je mesto Bozje vladavine i na drugim planetama na kojima zive ta bica nema greha.

Dakle, pretstavnici drugih planeta posmatraju veliku Borbu izmedju dobra i zla na planeti zemlji, i zeljno iscekuju dan kada ce zlo na zemlji biti iskorenjeno, i ljudi se pridruziti kosmickom bratstvu u slavu Boga tvorca jednom zauvek.

Има ли каквих доказа да постоје још неки "људи" на другим планетама, тј. одакле долази та информација?

Poslednja izmena:
Natrag