NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
U bibliji pise da su prilikom stvaranja planete zemlje klikovali "SVI SINOVI BOZJI I SVE JUTARNJE ZVEZDE" odnosno pretstavnici drugih planeta i drugih zvezdanih sistema.

Takodje, u knjizi o Jovu pise da su "SINOVI BOZJI DOSLI DA SE POKLONE PRED GOSPODOM"

Dalje kaze "DA SMO MI ( ljudi na zemlji ) GLEDANJE BOGU I LJUDIMA.

I na kraju, kaze se da na nebu postoji DVORANA ZBORNA, gde dolaze pretstavnici drugih svetova da se poklone pred Gopspodom.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
To nisu nikakvi dokazi. Cak i kad bi verovao da su price iz biblije istinite ovo sta si ti citirao se moze subjektivno protumaciti na hiljadu nacina ( kao i skoro sve ostalo u bibliji ).

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Cinjenica je da biblija govori o tome da u kosmosu postoje druga bica, koja dolaze pred Boga da se poklone, a to nisu andjeli jer oni su stalno pred Bogom i obavljaju sluzbu namenjenu od Boga u korist coveka, vec su to pretstavnici drugih svetova, ljudi slicni nama.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
U bibliji pise da su prilikom stvaranja planete zemlje klikovali "SVI SINOVI BOZJI I SVE JUTARNJE ZVEZDE" odnosno pretstavnici drugih planeta i drugih zvezdanih sistema.

Takodje, u knjizi o Jovu piseda su "DINOVI BOZJI DOSLI DA SE OKLONE PRED GOSPODOM"

Dalje kaze "DA SMO MI ( ljudi na zemlji ) GLEDANJE BOGU I LJUDIMA.

I na kraju, kaze se da na nebu postoji DVORANA ZBORNA, gde dolaze pretstavnici drugih svetova da se poklone pred Gopspodom.

"Синови Божији" су анђели: херувими, серафими и остали старешински редови, за сваки ред постоји помињање у Старом завету, а и у Новом. Све су то кнезови (војводе) Божије војске. Сам Господ и апостоли спомињу анђеле, а не некакве друге људе са других планета. Цела библијска порука је духовни свет, а не материјални. И пали анђели (ђаволи) делују на духовном плану, а Бог делује Својим Духом Светим. Ко је којим духом вођен види се по конкретним делима и речима. Никакви ванземаљци нису у причи, сем великих обмана које је Господ најавио.

Ја лично немам проблем што људи купују те обмане о некаквим "људима са других планета" јер сам потпуно сигуран у речи Господа да ће се велике преваре дешавати, разна чудеса и лажи. Искерено, веома сам зачуђен да пишеш такве ствари и шириш ту Њу ејџ глупост.

Причом о некаквим напредним технологијама и реалним визуелним контактима, чак и у ударним терминима ТВ Дневника, рецимо, мења се свест људи и потпуно се на тај начин одаљавају од Бога и упозорења да ће се многа таква чуда догађати. Најбољи пример је да људи који су били "отети", чим призову име Господа Исуса Христа - отмица се прекида. Много је тих случајева, а нико не спомиње баш тај детаљ.

За људе који не знају Библијски текст, који одбацују могућност да се ту макар информишу, а камоли поверују, остаје тужна истина да ће бити изманипулисани, обманути, да ће се окренути мистицизму, окултизму, апсолутном поверењу у та бића која ће "променити свест човека", упознати га са тајнама свемира и "свемирском браћом" на другим планетама и сл. Неки тврде да ће крстити те ванземаљце и ширити јеванђеље по свемиру, што довољно говори колико је та обмана велика још у овој фази припреме и "загревања".

Зато ће визуелна чуда завести многе, јер људи ће веровати својим очима баш као фарисеји. Зато им Господ и рече да ће остати слепи.

Bez obzira na krajnje objašnjenje, NLO-i predstavljaju međunarodni kulturni ‎fenomen poslednjih 50-ak godina. Od sredine 1990ih, NLO-i su bili predmet ‎interesovanja velikog broja knjiga, igranih filmova, ‎‎pesama, dokumentaraca i drugih medija. NLO teme su ‎bile među najpopularnijim na ranim kompjuterskim ‎‎biltenskim sistemima, i milioni ljudi imaju nekakav nivo ‎interesovanja za temu. Takođe je bilo i poznatih obmana u vezi sa izveštajima o ‎NLO-ima, od kojih su neke dobile značajnu pažnju masovnih ‎medija. NLO-i su odigrali ulogu u razvoju turizma, kao npr. u ‎‎ Rozvelu, u Novom Meksiku, mestu navodnog pada NLO-a. ‎‎(vidi Rozvelski NLO incident) ‎

Prema Galupovom istraživanju iz 1996. 71% stanovnika Sjedinjenih ‎Država je verovalo da je vlada Sjedinjenih Država prikrivala informacije o ‎NLO-ima, a prema istraživanju iz 2001. 33% stanovnika veruje da su ‎vanzemaljci posećivali Zemlju u prošlosti. ‎‎ Ova dva istarživanja mogu izgledati ‎zbunjujuće, ako se razmatra samo hipoteza o vanzemaljcima kao jedino ‎objašnjenje za NLO. Rezultati istraživanja mogu takođe samo da sugerišu da veći ‎procenat intervjuisanih veruje da je američka vlada vrlo malo uzimala u obzir ‎postojanje NLO-a. ‎

Roperovo istraživanje iz 2002. za Naučno-fantastični kanal (Sci Fi ‎Channel) je pokazalo slične rezultate, ali sa većim procentom onih koji veruju da ‎su NLO-i vanzemaljske letelice. Ponovo je oko 70% verovalo da vlada nije ‎otkrila sve poznate činjenice u vezi sa NLO-ima ili vanzemaljskim životom. Ali, ‎‎56% je verovalo da su NLO-i stvarne letelice i 48% da su NLO-i posetili Zemlju. ‎Što su ispitanici bili mlađi sve veći procenat ih je verovao u ovo.

Special Articles — The Skeptics UFO Newsletter

The Klass Files, by journalist and UFO researcher Philip Klass

http://
www. scifi.com

http://
www. mufon.com

среда, 19. сеп 2012, 19:05 -> 10:31
Ванземаљци помогли Регану да постане председник?!
http://www.
rts.rs/ page/magazine/ci/story/461/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82+%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%85/1176858/%D0%92%D0%B0%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%99%D1%86%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B8+%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%83+%D0%B4%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%3F!.html

Четрдесети председник САД, Роналд Реган, треба да захвали ванземаљцима што је дошао на чело своје земље! Када је на њих „налетео“ педесетих година прошлог века, возећи ка Лос Анђелесу, рекли су му да батали глуму и уђе у политику. Тако бар тврди чувена глумица Ширли Меклејн.

Филмска легенда Ширли Меклејн тврди да су ванземаљци помогли Роналду Регану да постане председник САД!

S.Meklejn.jpg

Ширли Меклејн, шездесетих година прошлог века и данас
Regan-nekada.jpg

А онда је срео ванземаљце: Роналд Реган као глумац
Наиме, Реган је педесетих година имао блиски сусрет треће врсте док је још увек био глумац, а ванземаљци су га посаветовали да батали Холивуд и уђе у политику, каже 78-годишња глумица, иначе старија сестра Ворена Битија.

Такође, Меклејнова истиче да је, седећи на трему своје куће у Новом Мексику, видела много НЛО-ова током живота и да је 40. председник, баш као и она, веровао да постоји живот ван наше планете.

Према њеним речима, Реган се о језивом сусрету поверио колегиници Лусил Бол на снимању ТВ серије I Love Lucy, а на ванземаљце је „налетео" педесетих година прошлог века, док је са супругом Ненси ишао на једну забаву у Лос Анђелесу.

Како јој је Болова препричала, летећи тањир је слетео и из њега је изашао ванземаљац и рекао му да промени професију.

Leteci-tanjir.jpg

Sirli-nekada.jpg

На почетку каријере
Но, Реган није био једини председник који је веровао у ванземаљце.

У интервјуу за Дејли мирор, Меклејнова је испричала и да је Двајт Ајзенхауер имао три тајна састанка са ванземаљцима у ваздухопловној бази у Новом Мексику 1954. године.

Што се тиче њених многобројних сусрета са летећим тањирима, глумица је издвојила онај док је њен пријатељ седео у врућој купки испред њене куће, а три НЛО-а су кружила изнад њих око 10 минута.

Холивудска звезда, која тренутно глуми у британској хит-серији Downtown Abbey, додала је да своја сазнања жели да подели са државном секретарком Хилари Клинтон.

„Много је важно да зна да је неко одозго гледа", уз објашњење да је навикла да људи мисле да је луда што верује у ванземаљске облике живота.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Znaci sad mozemo i da komuniciramo s njima, ne samo da su putovali kroz medjustelarni prostor nego znaju i nase jezike i profesije :D :D :D

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Adrian, nisi u toku, vec vadis moje izjave iz konteksta.

Ja ne govorim u prilog nlo-a ili vanzemaljskih bica, vec o postojanju zivota u kosmosu.

Ali naravno, ti si spreman sve da kritikujes samo da su to Adventisti..

Sinovi Bozji se u bibliji ne pominje SAMO kada su u pitanju andjeli, vec se taj izraz koristi i za ljude, sto znaci da su sva stvorena bica SINOVI BOZJI, pa prema tome i sva bica u kosmosu.

"Jer ste vi svi sinovi Božji verom Hrista Isusa" ( Galatima poslanica 3. 26 )
Jovan. 1:12, Rimljanima. 8:14, Filibljanima. 2:15, Jevrejima. 2:10

Tekst je sa referencama tekstova koji takodje to potvrdjuju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Sta je onda specijalno kod nas ako ljudi ima svuda po svemiru, i ako smo mi nastali od adama i eve ( po tvom verovanju ) od koga su oni ?

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Пази, говоримо о председницима једне нуклеарне силе. Поред Ајзенхауера, и Џими Картер је био "у послу" са ванземаљцима. Ако су ти људи суманути и полудели, сама помисао да имају нуклеарни арсенал на дохвату руке може да буде у најмању руку занимљив. Једино што ја говорим је да ни једна њихова изјава или чин није случајност. Мене чуде изјаве хришћана. Јер је речено:

8. Па ће се онда јавити безаконик, ког ће Господ Исус убити духом уста својих, и искоренити светлошћу доласка свог;
9. Ког је долазак по чињењу сотонином са сваком силом, и знацима и лажним чудесима,

Ja ne govorim u prilog nlo-a ili vanzemaljskih bica, vec o postojanju zivota u kosmosu.

Sinovi Bozji se u bibliji ne pominje SAMO kada su u pitanju andjeli, vec se taj izraz koristi i za ljude, sto znaci da su sva stvorena bica SINOVI BOZJI, pa prema tome i sva bica u kosmosu.

"Jer ste vi svi sinovi Božji verom Hrista Isusa" ( Galatima poslanica 3. 26 )
Jovan. 1:12, Rimljanima. 8:14, Filibljanima. 2:15, Jevrejima. 2:10

Tekst je sa referencama tekstova koji takodje to potvrdjuju.

Брига мене што си ти адвентиста, уопште се не ради о вама. Чуди ме само да ти причаш о "свемирској браћи". Нисам ја вадио из контекста и ниједна твоја реченица коју сам навео није променила смисао твојих речи: ти верујеш да постоје некакви "свемирски људи" на другим планетама. Ја кажем да је то чудно да хришћански верник и теолог говори. Какав адвентизам.

Ми постајемо синови Божији родивши се Духом, као нови људи по Христосовом узору. Термин који ти вадиш из Старог завета се односи на анђеле, то сви живи знају. Шта сад хоћеш да кажеш: да су људи стали пред Господа када је и сотона дошао? Јасно је да су у питању анђеоске старешине.

6. А један дан дођоше синови Божји да стану пред Господом, а међу њих дође и Сотона.
7. И Господ рече Сотони: Од куда идеш? А Сотона одговори Господу и рече: Проходих земљу и обилазих. (Јов 1)

Има још примера:

20. Тада изиђе један дух, и ставши пред Господа рече: ...

---------
1. Опет један дан дођоше синови Божји да стану пред Господом, а дође и Сотона међу њих да стане пред Господом.

Ти говориш о некаквим свемирцима, да ли си свестан?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919

"

Naravno, u kosmosu ima zivih bica slicnih nama, ali nas ona ne mogu posetiti, jer svemir je mesto Bozje vladavine i na drugim planetama na kojima zive ta bica nema greha.
Greh je prisutan jedino na planeti zemlji, i prema tome mi smo izolovani od ostatka svemira i drugim bicima nije dopusteno da nas posecuju, cak sta vise oni to ne zele, jer greh je zaraza i da se on ne bi prosirio u celom kosmosu ovaj deo kosmosa zajedno sa zemljom je u karantinu, sto znaci da nas oni ne mogu posetiti, mi ne mozemo otici k njima, ni sotona ni njegovim demonima nije dopusteno da odlaze na druge nastanjene planete.

Na jednom mestu u bibliji pise da smo mi - planeta zemlja, gledanje i Bogu i ljudima"

Pitanje - kojim ljudima ako u svemiru nema zivota.

Dakle, pretstavnici drugih planeta posmatraju veliku Borbu izmedju dobra i zla na planeti zemlji, i zeljno iscekuju dan kada ce zlo na zemlji biti iskorenjeno, i ljudi se pridruziti kosmickom bratstvu u slavu Boga tvorca jednom zauvek.

Ево комплетног поста, да не буде да "извлачим из контекста". Волиш ти да правиш људе лудима. Као ја тебе нападам јер си адвентиста. Следи ти и Далај Ламу ако ти воља. Прво, не нападам те већ се чудим да пишеш овакве ствари. Чак и не говорим да пишеш глупости, да си "флипнуо", да си застранио са хришћанске науке и сл. (ето сад рекох, изгледа).

Ја те само питам одакле ти то знаш, одакле ти те информације? Видим и да си комуницирао са ђаволима.

Natrag