NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da dignem malo temu iz mrtvih.. Najnovija saznanja u ovoj oblasti(ono sto se krije) je da NLO uopste ne postoji, radi se o tome da NASA, vrsi projekciju zvezdanog neba, da bi prikrila svoje svemirske letove i eksperimente u orbiti zemlje. Zbog toga se desava da vidimo razne fenomene, ukljucujuci i spirale, vrtloge, dva sunca, izlazak sunca kada mu vreme nije, ili sa pogresne strane, neposojece planete itd..
Sta mislite o tome?

do danas sa svih strana pristižu izveštaji o viđenjima zvezde. Deo ovih izveštaja možete naći i pogledati i na ovom web sajtu. Autentničnost svih slučajeva potvrdio je Majstor Bendžamina Krema.
Pogledajte video zapise..

Laodikeja mozes li mi poslati link od web sajta i video zapise o kojima si govorio?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Наравно. Све је то прожето Њу ејџ вегетаријанско-окултном припремом људи. Ти "ванземаљци" су наводно наши творци (!) или спасиоци јер виде деструктивну страну људске цивилизације. Кроз многе филмове нам се приближава змијолики и пагански изглед тих наводних твораца и спаситеља, а све је, наравно, усмерено на удаљавање човека од јединог стварног Спаситеља.

Чак су и некакве поруке усмерене на Исусово јеванђеље. Баш занимљиво. Мене чуди да поједине цркве не само да прихватају некекве ванземаљце, већ шире ту обману и говоре како ће крстити та бића која треба да нам наводно објасне и приближе Бога. Не говорим о неким малим култовима, већ о неким који имају милионе и чак преко милијарду следбеника.

Џорџ Лукас, творац Звезданих ратова (Star Wars), је веома добро раширио хиндуистички Њу ејџ концепт и оживео хиндуистичка божанства и некакве гуруе (учитеље живота, тајни, мудрости...). Као мрзитељ хришћанства (наравно), веома лукаво је кроз причу увео лик Исуса Христа и од Њега направио велико зло. Тога многи нису свесни.

Не мора човек много да тражи, свакако је засут многим мултимилионским манипулативним причама из света филма и књижевности, где се уједињује напредна свемирска технологија и обичан окултизам. Ми и нисмо свесни за окултну позадину и концепт. Да бисмо то открили, морамо прво да упознамо древне окултне науке које су никад јаче и никад овако успешно распрострањене широм планете.

Неко би рекао: Какве то везе има са летелицама које су далеко напредније од наших? Целу причу прати низ дезинформација, обмана, лажних вести, мистичних дешавања итд., што сигурно није случајност већ давно замишљен концепт залуђивања људи. Да подсетим како је почело са идејом уједињења у једно (стварањем заједничког непријатеља, наравно):

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Laodikeja mozes li mi poslati link od web sajta i video zapise o kojima si govorio?

Jedini web sajt koji sam pomenuo je bio sajt new age pokreta koji putem nlo fenomena promovise vodju novog svetskog poretka poznatijeg kao Hristos maitreja.

Posto je na forumu zabranjeno postavljanje zivih linkova, idi na pocetak ove teme - na prvu stranicu, i na kraju posta broj #2 sam postavio link sa tim sajtom.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Ja poznajem mnogo svemiraca. Previše. Za neke čak i žalim što ih poznajem. (nekoliko pojedinaca, zbog njihove prgave naravi, uglavnom...) I ja lično sam svemirac. Stanovnik sam svemira, a poreklo mi je iz biblije, od Adama i Eve, i ko zna od koga sve. A nlo je skraćenica za nepoznati leteći objekat. Nadležna kontrola letenja svaku nepoznatu pojavu ili sl., zabeleženu radarskim i drugim sistemima, smatra da je nlo sve dok ne utvrde o čemu se ,zapravo, radi.
Ako ja, u svojoj garaži, potajno napravim nekakvu, bilo kakvu, uspešnu letjelicu, ne registrujem je kod savezne uprave kontrole letenja, a pre poletanja ne kotaktujem nadležnu kontrolu letenja,i poletim sa svojom "uradi sam" napravom, biti ću pravi pravcati svemirac u nlo-u, tako dugo dok me sa nadležne kontrole letenja ne identifikuju i prisilno prizemlje.
Svatko od nas je stanovnik svemira i poreklom iz biblije (svi smo mi biblijski svemirci), i ako neko, neprijavljeno, kršeći zakone i stroge vazduhoplovne propise, nekako i nekuda poleti, bit će biblijski svemirac u nlo-u, barem nakratko.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Da dignem malo temu iz mrtvih.. Najnovija saznanja u ovoj oblasti(ono sto se krije) je da NLO uopste ne postoji, radi se o tome da NASA, vrsi projekciju zvezdanog neba, da bi prikrila svoje svemirske letove i eksperimente u orbiti zemlje. Zbog toga se desava da vidimo razne fenomene, ukljucujuci i spirale, vrtloge, dva sunca, izlazak sunca kada mu vreme nije, ili sa pogresne strane, neposojece planete itd..
Sta mislite o tome?

Zakoni fizike se mogu promeniti usled dejstva nepoznatih cinioca.Kad se neki zakon definise,uzmu se u obzir samo opsti uslovi.
Naravno,sigurno je da nismo sami u svemiru.Bilo bi smesno verovati da zivot postoji samo na zemlji,a o tome cak i sama Biblija ne govori.Biblija govori naprimer o dve vrste tela...zemaljska tela i nebeska tela....

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Da li je u bibliji navedeno da je Bog stvorio ljude od zemlje koja je baš tačno sa planeta zemlje? Ja se nadam da nas je stvorio baš od zemljine zemlje, jer ako nas je, slučajno, napravio od zemlje sa nekog drugog planeta, npr., merkura, onda se mi nebi zvali zemljani nego merkurci.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zasto su moje poslednje poruke nevidljive?

Danas su na jednom racunaru registrovane, ac sada se na drugom ne vide, kao da su izbrisane.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
NLO je ljudska izmišljotina. To su demoni.

U potpunosti si u pravu.
Nlo jeste stvarna vidljiva pojava koju je videlo mnostvo ljudi sirom sveta, ali oni nemaju nikakve veze sa vanzemaljskim bicima koji dolaze sa neke planete u kosmosu i koja navodno posecuju zemlju u svojim kosmickim brodovima, vec su to demonska bica koja stvaraju iluzije u podnebesju u vidu fenomena nlo-a, u cilju duhovne indoktrinacije, a danas komuniciraju sa modernim prorocima i guruima new age pokreta, spremajuci covecanstvo za pojavu antihrista.

Svoje licno iskustvo, kao i sustinu ovog problema sam opisao u jednom tekstu pod naslovom ISTINA O SUSRETIMA SA VANZEMALJCIMA a koji sam prilozio na nekim od ovdasnjih foruma koji se bave ovim i slicnim fenoomenima.

Natrag