NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Опет вадим из контекста? Немој више, нема смисла. Ко има очи може сам да види шта ти овде говориш. Ево нећу рећи како ја видим, само ћу издвојити занимљиве делове. Ово је цео пост, а не делови.

Успео сам да нађем на интернету да ти ниси једини адвентиста који говори о "космичкој браћи", што значи да вас тако уче да говорите. Зато ми ниси одговорио да ли је то твоје размишљање или вам тако говоре да причате. Сада знам.

Тако ће и једни крстити ту "космичку браћу", а ја сам сигуран да је то масонско Њу ејџ лобирање на више фронтова. Битно је имплементирати идеју да има тих свемираца. Зато и имамо толики проценат људи који данас верују да "тамо има нешто", да је велика вероватноћа да "постоје друге планете са другим живим бићима" итд.

Као што рекох већ: само ви радите свој посао. Треба што више људи припремити за предстојеће догађаје.

Ono sto je meni poznato je da je u nekim knjigama Elen Wajt, receno da postoji zivot i na drugim planetama, mislim da je telesni, ne znam sigurno, ali sam takvo nesto procitao. Verovatno odatle i cela ta ideja i zato adventisti pricaju o tome.
Ja licno nisam nasao podrsku u bibliji da na drugim planetama postoji telesan zivot..
U svakom slucaju ne vidim ovde neki poseban problem u odnosu na prevaru koja se sprema.. Jer su adventisti dobro obavesteni o onome sto treba da se desi, a Laodikeja rece da su ''vanzemaljci'' demoni, kao sto i jeste..
Sto se tice njegovih susreta sa ''duhovima'', verujem mu, zasto ne bi? .. Ja sam sa druge strane imao odgovore na molitvu od strane Boga, i to bas neverovatne odgovore, kada smo se moji ukucani i ja molili za situaciju u kojoj smo se nalazili. Par dana kasnije stigao mi je novac i to jako velika suma od nepoznatog coveka, i vise nego sto nam je bilo potrebno.. Nije mogla postojati mogucnost za slucajnost.. Tako da znam da se takve stvari desavaju i da Bog postoji...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da, Ellen White govori o planetama na kojima postoje bica koja je Bog stvorio a koja nikada nisu pala u greh - to je istina.
Ta bica zive kao sto je Adam pre pada u greh.

Drugo, danas ima na stotine ljudi koji se bave spiritizmom - posebno na zapadu, tako da to nista nije cudno, s razlikom da postoje razliciti nivoi komunikacije.
Preporucio bih jedno licno iskustvo koje govori o tome, i moze se naci na Joutube u obliku video materijala pod naslovom MOJ PUT U SVET NATPRIRODNIH SILA - Roze Morno.

Inace moja licna iskustva sa Bogom - od pocetka upoznavanja sa istinom do danas - sam opisao u temi koju sam pokrenuo na ovom forumu pod naslovom ISKUSTVA SA BOGOM.

Hvala Bogu na svim iskustvima koja nam daje, i time pokazuje svoju ljubav prema nama ljudima..Amin.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Sto se tice njegovih susreta sa ''duhovima'', verujem mu, zasto ne bi? .. Ja sam sa druge strane imao odgovore na molitvu od strane Boga, i to bas neverovatne odgovore, kada smo se moji ukucani i ja molili za situaciju u kojoj smo se nalazili. Par dana kasnije stigao mi je novac i to jako velika suma od nepoznatog coveka, i vise nego sto nam je bilo potrebno.. Nije mogla postojati mogucnost za slucajnost.. Tako da znam da se takve stvari desavaju i da Bog postoji...

Vrlo zanimljivo, svakim danom hiljade dece umre zbog manjka obicne pijace vode al bitno da je tebi tvorac svemira sredio pare, i to vise nego sto ti je bilo potrebno, stvarno su mu cudni putevi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vrlo zanimljivo, svakim danom hiljade dece umre zbog manjka obicne pijace vode al bitno da je tebi tvorac svemira sredio pare, i to vise nego sto ti je bilo potrebno, stvarno su mu cudni putevi.

Pa jesu li ga oni molili da im da pijacu vodu?
A rekli smo da Bog ne uzrokuje takve ekoloske probleme..

I jos nesto, sigurno nije odgovorio zato sto sam ja ''toliko dobar'', nego zbog drugih koji su u toj molitvi ucestvovali, verovatno zato da bi im pokazao da Bog postoji, jel od nas 5. troje nije verovalo..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Jel si ozbiljan ?
Sta dete zna, mozda je i odraslo u drugoj religiji, a hiljade njih se i moli.
Ti priznajes bukvalno da tvoj bog gleda decu koja umiru u mukama i ne radi nista jer se nisu setili da ga zamole.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jel si ozbiljan ?
Sta dete zna, mozda je i odraslo u drugoj religiji, a hiljade njih se i moli.
Ti priznajes bukvalno da tvoj bog gleda decu koja umiru u mukama i ne radi nista jer se nisu setili da ga zamole.

Ne, ja sam tebi lepo objasnio na onoj temi(mislim da si je ti pokrenuo) zasto je to tako, zasto Bog dopusta sva ta zla na zemlji, prirodne katastrofe i sl.. sad ti hoces da ja ponavljam isto. Ne mogu ja tu nista sto ti ne razumes, ne mogu te ubediti..
Sto se tice molitve, nisam mislio bukvalno da se deca mole, molice se i roditelji, Bog nije uzrokovao nestasicu vode i sl.. A ti ne znas da li je Bog nekog od njih uslisio ili ne, o tome se ne prica... A da li je neko neke druge vere i sl. To nema nikakve veze, Bog je jedan i odgovorice svakom ko mu se obrati...

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Nema nikakve veze sa tim da li je uzrokvao nestasicu vode, nije uzrokovao ni tvoju finansijsku situaciju pa ti je sredio vise para nego sto ti treba, a SVAKI dan umre po par hiljada ljudi od gladi i zedji, njima ne moze ni pitku baru da sredi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nema nikakve veze sa tim da li je uzrokvao nestasicu vode, nije uzrokovao ni tvoju finansijsku situaciju pa ti je sredio vise para nego sto ti treba, a SVAKI dan umre po par hiljada ljudi od gladi i zedji, njima ne moze ni pitku baru da sredi.

Pa rekao sam ti biblijski odgovor na to pitanje, ali ti u Bibliju i duhovno ne verujes, pa je onda tvoj zakljucak ''nema Boga''. Ja i da ti izmislim logican odgovor tebi ne vredi, naravno zato sto sam ga izmislio ne bi prihvatio, ali i Bibliju smatras ''izmisljenom''. Tako da tebi nijedan odgovor koji zeli da odbrani postojanje Boga i koji se suproti tvom stavu ''da Boga nema'' , nece biti zadovoljavajuci. Onda slobodno veruj u to sto zelis.. ali necemo o tome, posto ovde nije tema..

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Na tako nesto ne moze da postoji logican odgovor, jer nije logicno razmisljati tako.
Koji si mi biblijski odgovor dao, ne pomaze im jer se ne mole ?

Natrag