Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Опет вадим из контекста? Немој више, нема смисла. Ко има очи може сам да види шта ти овде говориш. Ево нећу рећи како ја видим, само ћу издвојити занимљиве делове. Ово је цео пост, а не делови.
Успео сам да нађем на интернету да ти ниси једини адвентиста који говори о "космичкој браћи", што значи да вас тако уче да говорите. Зато ми ниси одговорио да ли је то твоје размишљање или вам тако говоре да причате. Сада знам.
Тако ће и једни крстити ту "космичку браћу", а ја сам сигуран да је то масонско Њу ејџ лобирање на више фронтова. Битно је имплементирати идеју да има тих свемираца. Зато и имамо толики проценат људи који данас верују да "тамо има нешто", да је велика вероватноћа да "постоје друге планете са другим живим бићима" итд.
Као што рекох већ: само ви радите свој посао. Треба што више људи припремити за предстојеће догађаје.
Ono sto je meni poznato je da je u nekim knjigama Elen Wajt, receno da postoji zivot i na drugim planetama, mislim da je telesni, ne znam sigurno, ali sam takvo nesto procitao. Verovatno odatle i cela ta ideja i zato adventisti pricaju o tome.
Ja licno nisam nasao podrsku u bibliji da na drugim planetama postoji telesan zivot..
U svakom slucaju ne vidim ovde neki poseban problem u odnosu na prevaru koja se sprema.. Jer su adventisti dobro obavesteni o onome sto treba da se desi, a Laodikeja rece da su ''vanzemaljci'' demoni, kao sto i jeste..
Sto se tice njegovih susreta sa ''duhovima'', verujem mu, zasto ne bi? .. Ja sam sa druge strane imao odgovore na molitvu od strane Boga, i to bas neverovatne odgovore, kada smo se moji ukucani i ja molili za situaciju u kojoj smo se nalazili. Par dana kasnije stigao mi je novac i to jako velika suma od nepoznatog coveka, i vise nego sto nam je bilo potrebno.. Nije mogla postojati mogucnost za slucajnost.. Tako da znam da se takve stvari desavaju i da Bog postoji...