To nije odgovor na moje pitanje, ti mislis da je tebi sredio finansijsku situaciju, cak ti je sredio vise para nego sto ti treba, racionalnoj osobi to zvuci presmesno jer znam da hiljade umiru svaki dan od gladi i zedji, njima ne sredi ni veknu hleba ni casu vode, to ti trazim da objasnis. Po cemu si ti poseban da si bitniji od hiljada dece koja su danas umrla a da im on nije pomogao.
Pitaj me o tome na tvojoj temi, nije sad da ovde pisemo o tome u nedogled..
Ja sam ti rekao, ti sve sagledavas racionalno ali na pogresan nacin, to i jeste tvoj problem. Tvoj racio je ''nemoj mi pricati o Bogu, on nepostoji'' , znaci nema mogucnosti cak ni filozofski da on postoji, za tebe.. Zato ja tebi mogu pricati ali ti neces prihvatiti..
Isus Hristos je rekao: ''Jer Bog pusta da njegovo sunce sija i na pravedne i na nepravedne, i kisu daje da pada i na zle i na dobre''. Znaci Bog je svima dao jednako, a to sto ljudi zloupotrebljavaju resurse, i trose u enormnim kolicinama, pa onda neki nemaju dovoljno, to je uglavnom zbog covekovog uticaja.
U drugim slucajevima, to je uticaj prirodnih uslova, ali opet uglavnom zato sto su ljudi svojim uticajem poremetili i unistili klimu. Bog zaista nema nista sa tim, on je sve stvorio savrseno...
Zasto on ne pomogne tim ljudima?.. Ja sam ti vec pricao o tome. Bog nije vladar ove planete, to je satana i njegovi demoni, i Bog mu je prepustio svu vlast(stvar politike), on vlada ovom planetom. Za Boga je planeta zemlja neprijateljska teritorija, i zato on pomaze samo svojim slugama koji mu se obrate.. Kao sto u stranoj zemlji, imas ambasadu tvoje drzave, i ona ce ti pomoci ako se suocis sa problemima u neprijateljskoj zoni, ti ces biti zasticen.. Ali ambasada u stranoj zemlji nece pomagati drzavljanima koji nisu njihovi.. Ista je situacija i ovde.. Bozja ambasada je da tako kazemo njegova ''crkva'' , njegov narod koji su na neprijateljskoj teritoriji, koja je pod upravom satane.. Nece on pomagati onima koji su pod uticajem neprijatelja i koji sluze neprijateljskim interesima. Nece pomagati onima koji nisu njegov narod. To je stvar politike..
Od nastanka planete zemlje, vlada ratni sukob..
U svakom takvom sukobu ima i neduznih zrtava, ali ce Bog te neduzne vaskrsnuti i nagraditi na novoj zemlji..
Zato sve te tvoje i slicne price da je Bog kriv, da je on tiranin, da muci i slicno, ne stoje po bibliji. Ti je mozes sagledavati pristrasno i vaditi reci iz konteksta, kao sto i cinis, ali to nije posteno..
Biblija je jedina logicna i racionalna knjiga u objasnjavanju ovih stvari, znaci ako Bog postoji, onda je to Bog biblije, i to je tvoj problem i ahilova peta..
Drugo, danas ima na stotine ljudi koji se bave spiritizmom - posebno na zapadu, tako da to nista nije cudno, s razlikom da postoje razliciti nivoi komunikacije.
Preporucio bih jedno licno iskustvo koje govori o tome, i moze se naci na Joutube u obliku video materijala pod naslovom MOJ PUT U SVET NATPRIRODNIH SILA - Roze Morno.
Inace moja licna iskustva sa Bogom - od pocetka upoznavanja sa istinom do danas - sam opisao u temi koju sam pokrenuo na ovom forumu pod naslovom ISKUSTVA SA BOGOM.
Hvala Bogu na svim iskustvima koja nam daje, i time pokazuje svoju ljubav prema nama ljudima..Amin.
Gledao sam taj video gde Roze Morno govori sta je sve doziveo baveci se okultnim, pa je onda presao u adventizam. Cak sam citao i jednu njegovu knjigu..
Mene samo zanima, da li se tom coveku moze verovati, sta mi mozes reci vise o njemu?