NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
GRESKA,NETACNO!!!
Ni prvog ni cetvrtog.
Nije prvog dana Bog stvorio zemlju,tu ti je greska.
On je stvorio nebo i zemlju u pocetku.
Nebo u smislu svemira,a potom i zemlju.
Zemlju je prilagodio za zivot u toku 6 stvaralackih perioda oznacenih "Dan" sa Bozjeg stanovista racunanja vremena,a ne ljudskog racunanja vremena.
2 stih to potvrdjuje kad kaze da je zemlja bila pusta i bez oblicja sa vodom.
Oblikovanje zemlje za zivot ili "stvaranje" pocinje sa prvim stvaralackim danom koji pocinje sa 3 stihom itd....
Ako tako misliš - onda nemaš potpuno vjeru,
jer ne vjeruješ da je Bog Jahve Svemoguć,
pa po tvome - trebalo Mu je JAKO dugo vremena nešto stvoriti.
Čak i ono što piše - DAN - za tebe nije DAN od 24 sata,
nego kako ti drugi sugeriraju - 1.000 godina.
A piše - DAN!
Znači - Bog Jahve - Laže?!

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sinovovi Bozji su potomci Adamovog sina Enoha koji su bili u zavetnom odnosu sa Bogom, od kojeg potice i Noje i njegovi sinovi.

Kceri covecije su deo onih ljudi koji su stradali u potopu.

Ovo je pleme Adamovo. Kad Bog stvori čoveka po obličju svom stvori ga.
Muško i žensko stvori ih, i blagoslovi ih, i nazva ih čovek, kad biše stvoreni.
I požive Adam sto trideset godina, i rodi sina po obličju svom, kao što je on, i nadede mu ime Sit.
A rodiv Sita požive Adam osam stotina godina, rađajući sinove i kćeri;
Tako požive Adam svega devet stotina trideset godina; i umre.
A Sit požive sto pet godina, i rodi Enosa;
A rodiv Enosa požive Sit osam stotina sedam godina, rađajući sinove i kćeri;
Tako požive Sit svega devet stotina dvanaest godina; i umre.
A Enos požive devedeset godina, i rodi Kajinana" ( 1 Mojsijeva 6. 1 - 9 )

Pogledati celo sesto i sedmo poglavlje koje se nadovezuje.

Učlanjen(a)
13.03.2014
Poruka
5
naravno on je stvorio ali nije imenovao nista ali sako se pogleda u pocetku svetog pisam pored svega se surecu i imena. Bez obzira sto je tu sve kako bi se reklo telegrafski receno ima dosta nesuglastica i nelogicnosti u pogledu organizacije u svestenicima i u onom sto se naziva crkva, pored toga rec ljubav se primenjuje drugacije u praksi, dok u nasem Srbsko narodu i preovladavaju obicaji koji su stariji od tih svetih knjiga, Ali ono sto je evidentno sveto pismo je jednako za svo hriscanstvo pa ipak neko je je napravio u samom pocetku dva dela , gde se zapadni deo kasnije raspao na jos vise. Dok samu organizaciju cini piramidalno uredjenje. SAma ta slika odudara u odnosu na bogumile, i pred hriscansko nase nasledje. Jer je kao i danas u budizmu bilo kao i u nasoj staroj veri i kod bogumila i sledbenicima Djorjda sinaitapostajali su svestenici bezonoga popa popa pop. TAkva piramidalna organizacija podseca na sliku danasnjeg doalara gde i oko posmatra svet sa vrha . Sto zanci da su nasamu formu svetih knjiga uticali i kreatori koji sebe opisju ka oboga koji se ljuti na valik narod koji je htero dagradi kulu kako bi ga video ili nadvisio. Te proizilazi pitanje koji bi tvoraca se sklanjao od dela svojega il iga unistavao ili mu nametao nest osto bi na neki nacin povredilo to njegovo delo, znaci bila je potrebna misterija kako bi se vladalo masama-tj, te mase porobljavale i iskorscavale. Jer ima i jedan izaraz na koj isam naisao u mom kraju i on kaze ko ima boga u sebi bog je uve sa njima te moze ad mu se pomoli gde god to on zeli i oseca. NA kraju da li bi neko puaco i unistavao sopstevnu kucu? No te vise sile pomocu nekih predznak opominju decu svoju da ne cine lose stvari. Primer godinu dan pre neg osto je grom udario u skupstinu u Bg na sveti savu desio se taj isti dogajdaj i u grad stalacu gde je u naisti dan samo godinu dana ranije grom udario u kulu todora od stalaca.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
A piše - DAN!

Hahaha,
Ti ne verujes da je Jehova Bog Svemoguci.
Ti cak nisi ni Jehovin svedok,vec neko ko zeli da se predstavi drugima kao Jehovin svedok i da napravi zabunu.
Mozda si iz staba za dezinformacije?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Koliko mi je licno poznato - Jehowinim svedocima je zabranjeno od strane organizacije da ucestvuju na forumima i u diskusijama sa protivnicima koje nazivaju "Otpadnicima"

Jedan Jehovin svedok mi je rekao - da oni koji ucestvuju na internet forumima, nisu Jehovini svedoci, vec oni koji zele da osramote Jehovinu organizaciju, odnosno neki koji se pretstavljaju kao svedoci - a nisu.

Ja to licno ne verujem, vec smatram da pojedini Jehowini svedoci nisu potpuno lojalni Jehowi, jer ne slusaju njegovu organizaciju koja je po njihovom verovanju "glas jehowe" a koja zabranjuje da se ucestvuje na forumima i diskutuje sa otpadnicima.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Laodikejac ,ja za tu tvoju informaciju ne znam odakle ti je,ali je lazna.
Bilo bi lepo da se drzimo temo o NLO ,pa kad smo kod toga,
verujes li ti u NLO?,jesi li ih nekada video?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Evo jednog stavka o tome.

Subota, 1. ožujka/marta
Ugledajte se na Boga (Efež. 5:1)Na Jehovu se možemo ugledati tako da usvojimo njegov način razmišljanja. Jehova mrzi grijeh, pa ga i mi moramo mrziti. Trebamo se držati što je moguće dalje od neispravnog postupanja umjesto da iskušavamo koliko daleko možemo ići, a da ne sagriješimo. Naprimjer, moramo paziti da ne postanemo žrtve otpada jer je otpadništvo grijeh zbog kojeg više ne bismo mogli slaviti Boga (5. Mojs. 13:6-9). Stoga se klonimo otpadnika i svakoga tko tvrdi da je naš brat u vjeri, a sramoti Boga. Tako trebamo postupati čak i ako se radi o članu obitelji (1. Kor. 5:11). Nećemo ništa dobiti time da pokušavamo pobiti argumente otpadnika ili onih koji kritiziraju Jehovinu organizaciju. Zapravo, bilo bi neispravno istraživati otpadničke ideje, bilo tako da čitamo literaturu otpadnika ili da pretražujemo njihove internetske stranice jer bismo time ugrozili svoje duhovno zdravlje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O tome da li sam video nlo - vec sam pisao na forumu.

Da video sam ih, i u pocetku sam verovao u koncept vanzemaljskih bica, ali upoznavsi istinu - spoznao sam da su nlo-i proizvod sotonskog delovanja u vidu znaka i cuda na nebu, sa ciljem indoktrinacije covecanstva.
Nlo su po ucenju new age pokreta i njihovog idejnog vodje Bendjamina Krajma - znaci koji treba da pripreme svet za dolazak Antihrista i novi svetski poredak.

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
Hahaha,
Ti ne verujes da je Jehova Bog Svemoguci.
Ti cak nisi ni Jehovin svedok,vec neko ko zeli da se predstavi drugima kao Jehovin svedok i da napravi zabunu.
Mozda si iz staba za dezinformacije?

Ja nisam niti ću ikada biti JS.
---------------------------------
JS imaju neke točne nauke,
ali - imaju i neke lažne.
Baš kao i sve ostale C.
Svatko tko je UNUTAR neke C/S
ne može Objektivno sagledati situaciju,
jer je POD dogmom svoje C/S.
-------------------------------------------------
Ja vjerujem svemu što piše u Bibliji,
ali - ti ne vjeruješ riječima Jahvinim - nego -
VIŠE vjeruješ Dogmi svojih JS!

-------------------------------------------
Lijepo sam ti napisao:

A piše - DAN!

Na to si se samo - nasmijao,
ali - dokaza sa - hahahaha- nemaš!
-------------------------------------------

Na temu!
Ja sam 2 puta vidio na nebu - NEŠTO!?

Jednom vidim točkicu sjajnu kao avion,
ali - nema iza bijeloga traga.
Spustim pogled, podignem za koju sekundu -
ta točkica - STOJI na mjestu - prestala se kretati.
Tada mi je TO postalo sumnjivo, pa sam se mašio za 300 mm
da ufotografiram - ali - nestade!

Drugi puta - prošle godine - čujem zvuk klipnog aviona maloga,
pogledam gore - ne vidim taj aviončić,
ali - spazim objekt koji se je puno brže kretao od bilo kojeg aviona,
koji je bio - činilo mi se - jako visoko - kao gdje i mlažnjaci uobičajeno jesu,
ali -bio je 2- 3 puta veći od mlažnjaka,
ali - nije ostavljao trag kao mlažnjaci,
ali - nije se čuo nikakovi zvuk - kao od mlažnjaka.
Kako sam bio na vrhu jednoga brda, pratio sam ga pogledom 90%,
dok nije nestao iza obzora.
To je sve trajalo manje od 5 sekundi - jako brzo se kretao.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Slazemo se u jednom ,da postoji mnogo onih koji su videli neobicne pojave na nebu.I ja sam licno razgovarao sa jednom takvom osobom koja provereno ne laze.Ona je iz Satornje ,mesta u podnozju plaine Rudnik.Ona i mnogo drugih iz Satornje ,videli su svojim ocima neobicne kugle koje su se spustile blizu stadiona(igralista)Gornje Satornje ,na nekih 20 metara od zemlje,stajale nekih par minuta,a potom ogromnom brzinom odletele iz mesta,i imale su lepe boje.Bilo ih je nekoliko i ovo se ponavljalo nekoliko dana,a vreme desavanja je pre nekih 20 godina.

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
Očito je da ljudi nešto vide.
Pitanje je samo - ŠTO to vide?

Mi možemo samo nagađati,
ali - ne možemo sa 100% sigurnošću tvrditi - TO JE TO!

U posljednja vremena bit će mnogi znakovi na nebu!

Natrag