UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Bilo bi lepo da se drzimo temo o NLO ,pa kad smo kod toga,
verujes li ti u NLO?,jesi li ih nekada video?
Baš tako trebase držat teme baš je zanimljivo.
Nikad nisam imala čast nešto vidjet ,ali to neznači da nevjerujem da život postoji i drugdje.
Evo jedan zanimljiv članak iz Jutarnjeg lista.
Jutarnji list|IskonInternet/ net.hr
Pa kaže:
Mnogi vjeruju da život u svemiru ne postoji samo na Zemlji. Po novome, to vjeruje i Crkva. Naravno da su i izvanzemaljci kršćani, a dokaz o njihovom postojanju se može naći i u Bibliji.
U knjizi koju je objavilo Katoličko društvo istine, inače službeni izdavač Vatikana, papinski astronom pretpostavlja da će "prije ili kasnije ljudska rasa otkriti da u svemiru postoje i druga inteligentna bića".
Jezuit Guy Consolmagno, iako jedan od vodećih vatikanskih astronoma, ostavlja mogućnost da nije u pravu i sam naposljetku priznaje: "Jednostavno ne znamo."
Međutim, u ovoj knjizi, koja za cilj ima objasniti katolička učenja u lako razumljivom jeziku, govori da je dio njegovog predosjećaja baziran na znanosti.
Naime, u svemiru postoje milijarde planeta, zvijezda i galaksija, pa Guy Consolmagno smatra da "zasigurno negdje u tom velikom prostranstvu moraju postojati druga civilizirana i racionalna bića".
Kako bi potvrdio svoje mišljenje da su i izvanzemaljci kršćani koje je spasio Isus Krist, navodi stihove iz Ivanovog evanđelja: "Ja sam dobar pastir… Imam druge ovce koje ne pripadaju ovom stadu. Moram i njih prikupiti, i one će slušati Moj glas. Postojat će samo jedno stado i jedan pastir."
The Times|Net.hr
Što ako im fizionomija ne dozvoli da budu ispravni kršćani?
Ako nemaju ruke da se prekriže ili ako su alergični na nešto iz hostije?
Što ako oni imaju svog spastelja..ili su na takvom stupnju da im spasitelj ne treba?
Hmmh