Carstvo Božje je fizička dimenzija, ono je realno. Ne postoji duhovna dimenzija carstva. On ide kroz svemir. Vi ste svaku istinu izvrnuli.
Eto sta vi verujete, vama Bog ima "ruke i noge"! A andjeli nose krune, i lete uz pomoc krila, pisu grehe u knjugu, a jerusalim je sav u dijamantima , safirima i zlatu"!
Nebo "fizicka dimenzija"!? Hahaha...
Nije ni cudo sto covek sa vama ne moze razgovarati, vi ste telesni i tako sve i shvatate "telesnim umom", a telesni covek ne razume sta je od Duha Bozjeg!
Ti si zaboravio da tvoj sagovornik ima razum, ako si ga ti isključio to je tvoj problem. Nešto reći bez razumnih dokaza i objašnjenja je isto kao i ne reći.
Necu ti nista reci, evo tvoj razum je vidljiv svima
Opet lupetanje bezveze. Pa 80 učenja PC je učenje Nju ejdža. Reinakarnacija, besmrtna duša itd.
Nas nisu osnovali masoni , vas jesu.
Skreces temu...
Ti ne možeš da nađeš dodirne tačke u učenjima NA i HAC.
Orion vam je dodirna tacka, i masonska nauka u sredistu jer i vi nas kao oni optuzujete za paganizam, a vas su osnovali pagani! I sad ste kao bolji!
Vole masoni i svinjetinu pa to niko ne spominje..
U ala ti je argumenat, najbolje je napasti
Naravno da negirate, to što ćete reći da priznajete tj. vjerujete ne znači ništa jer bi vi to negirate učenjem o besmrtnoj duši tj. zagorbnom životu.
Prelazis u napad, jel mislis da je napad najbolja odbrana, a nisi odgovorio! Ne mozes se odbraniti samo lupetas!
Pa i homoseks. kažu da nije grijeh ono što oni rade. Već sam ti 1000 puta rekao da nečije mišljenje samo po sebi ne znači ništa.
Ajde ne lupaj tu, sve sto si ti ovde do sada napisao je tvoje misljenje!
Ma objasnio nema sta, skreces temu!
Necu da se bavim tvojim glupostima!
NLO i ne postoji nego demoni, koji mogu fizički da putuju. Tu je samo bitno vrijeme, Zemlja je u vremenskoj dimenziji, dok nebo i gdje Bog nema vremenske dimenzije. Ali postoji fizički prostor.
Da a Bog ima i ruke i noge, a andjeli krila!
Ti baš lupaš gluposti, ti ćeš početi vjerovati da ne postoji fizički nebo gdje je Bog. U stvari već vjeruješ.
Biblija kaze da Bog ne obitava u "fizickim kucama" niti ima telo, niti je materijalan!
Ti ko da nisi citao bibliju!
Naravno jer ne samo da nemaš dokaza, nego znaš i sam da nisi upravu i to te jede. Samo ti je cilj da se inatiš.
U ala si u pravu, ucis Bog ima i ruke i noge i zivi u kucama na nebu, verovatno ne brije bradu
I jednom prestani pisati JEL, a pravilno je JER sve tendenciozno.
Ma nemoj! Ja cu da pisem kako ja hocu, a ti ne cepidlaci tu!
Ti dokaži da manipulišemo. Jadno je da nešto kažeš, a da zato nemaš dokaza.
Ma imate vi dokaza , sve prsti od dokaza, EGW vam je medij istine a poruke stizu sa Oriona!