NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ala ga lupaš, odmah da te oborim Biblijom.

Adam, a time i sav ljudski rod su nazvani "sinovi Bozji":

Luka 3:38 Sina Enosova, sina Sitova, sina Adamova, sina Božijega.

Ovde se ne radi o "Adamu Sinu Bozjem", vec o "Isusu Sinu Bozjem", jel do njega ide geneologija!

"... sina Adamova, Sina Bozjeg (Isusa Hrista)"

Izvrces tekst!
Prema tome, svi ljudi su imali taj naziv.

Pa oni se mogu tako nazvati tek nakon iskupljenja, jel Pavle kaze:

"Vidite kakvu nam je ljubav dao Otac, DA SE DECA BOZJA NAZOVEMO I BUDEMO"!

Dakle pre toga nisu bili!

Medjutim, nakon pada u greh, to pravo da se nazovu "sinovi Bozji" imaju samo oni koji slede Boga. Sam Isus je u svojoj propovedi to potvrdio:

Matej 5:9 Blago onima koji mir grade, jer će se sinovi Božiji nazvati;

Kao sto si i sam rekao - "izgubili su pravo da se tako zovu" i zato se nisu ni zvali u Atarom Zavetu, vec po iskupljenju, odnosno po Novom Zavetu, kad ih je Isus usvojio!

Dakle ispravno sam napisao da se u Bibliji taj naziv uvek koristio samo za andjele u Starom Zavetu!

Dakle ono sto je Laodikeja citirao se odnosi direktno na andjele, i nema dokaza da su to materijalna bica!

Nikada se pre toga taj naziv nije koristio za ljude! Dokazi da jeste!?

A vasa tvrdnja da su "sinovi Bozji" u postanju pre potopa koji su uzimali zene, "pravedni ljudi" je pogresna tvrdnja, i po jevrejskoj tradiciji, i po Bibliji!

Rimljanima 8,14 Svi koje vodi Duh Božji sinovi su Božji.

Jeste Tripo, ali tekst koji je Laodikeja citirao se odnosi na "andjele", nema dokaza za suprotno!

Hvatate se za sitnice, koje nista ne dokazuju! Ne mozete dokazati postojanje materijalnih bica van zemlje biblijom!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, najbolje bi bilo da počneš da negiraš i postojanje samog tvorca, jer tvoja linija razmišljanja je čisto sprdanje i uvreda za Boga, i za ono što je u bibliji zapisano, i za sam razum.

Vi se "sprdate" sa Bogom i Biblijom!

Jel u Bibliji ne pise da postoje mali "sivi , zeleni i plavi ljudi" , vec da je zemlja u sredistu, i sve se vrti oko nje, jer je sve radi nje i stvoreno!

Tekst kaze da su zvezde sunce i mesec stvoreni - "da budu znaci , vremenima , mesecima i godinama" , a vi kazete da su to nebeska tela koja su nacinjena da bi na njima ziveli vanzemaljci!

"New Age" filozofija i NLO glupiranje!

A znam ja vrlo dobro zasto vi ne mozete da prihvatite "ravnu zemlju"!

Zato sto vasa EGW uci da postoje drugi svetovi i "vanzemaljci" a da zemlja joj je okrugla! Pa je jos i Isus vanzemaljac, jel dolazi sa Oriona!

Prica suprotna Bibliji, da Isus dolazi iz fizickog (svemira), kao da je Bog u materiji a ne u Duhu!

UZAS!

Ono o čemu sam pisao - nema veze sa New Age.

Ma kako da ne!

Samo vam je Isus "vanzemaljac" i stize sa Oriona iz "fizickog univerzuma" umesto da dodje iz Duhovnog sveta!

Cist okultizam, a ne Biblija!

Bog je osim biblije davao i druga otkrivenja, prvenstveno kroz sestru Ellen White, i ta otkrivenja nisu u sukobu sa biblijom. Tvoja je lična stvar što u njih ne veruješ.

Hoces da verujem u te gluposti, kako Isus dolazi iz fizickog svemira sa Oriona umesto iz Duhovnog sveta?

Ne hvala, ja verujem Bibliji!
Moj Isus nema nista sa Orionom, okultistima i masonima!!!

SVE ostalo što si napisao - su TVOJA LIČNA mišljenja, a ne biblijska nauka.

A vasa misljenja su Biblijska!

Tako je! U pravu ste!

Planete su stvorene "za vanzemaljce" da zive na njima! Nije ih Bog stvorio da oznacavaju "vremena mesece i godine"!
Isus vam je "vanzemaljac" koji dolazi sa "Oriona"!

Svemir nije stvoren radi zemlje, već je on postojao mnogo pre njenog stvaranja.

Ma kako da ne!

Tako ne pise, nego kaze da je Bog stvorio zemlju pa tek onda zvezde!

Dakle zvezde su stvorene "radi zemlje", da oznacavaju "vremena dane i godine

Sledeći biblijski tekst jasno kaže - da su se prilikom stvaranja radovale zvezde jutarnje, odnosno - drugi sunčevi sistemi sa planetama i onima koji na njima žive:

"Гдје си ти био кад ја оснивах земљу? кажи, ако си разуман.
Кад пјеваху заједно звијезде јутарње и сви синови Божји кликоваху"
( knjiga o Jovu 38. 4 - 7 )

Ovde se poetski opisuje stvaranje zemlje!
A "zvezdama" se nazivaju "andjeli" u bibliji ---> "sedam zvezda jesu sedam andjela crkava", kaze Jovan!!!

Dakle nema ni reci o nekim "drugim suncanim sistemima"!!!

Izmisljas!

Izraz "SINOVI BOŽJI" u bibliji se odnosi na ljude.

NIGDE U STAROM ZAVETU SE TAJ IZRAZ NE ODNOSI NA LJUDE!

U NZ SE KORISTI ZA LJUDE , ALI NEMA DOKAZA DA SU TO UVEK LJUDI!!!

Sta sve vi necete pokusati!!!

Bog nije stvorio druge planete da po njima merimo vreme ( kako ti kažeš), već je za tu funkciju stvorio SUNCE i MESEC.

Ma kako da ne!?

"Neka budu videla na svodu nebeskom, da dele dan i noc, da budu znaci vremenima danima i godinama... videlo vece da upravlja danom i videlo manje da upravlja nocu i zvezde... I postavi ih Bog na svodu nebeskom da obasjavaju zemlju i da upravljaju danom i nocu..."

Jasno je da Bog "radi zemlje" stvara videla da "obasjavaju zemlju" i da "upravljaju vremenima" i da "dele dan od noci"!!!

Oduvek su ljudi vreme merili po zvezdama, a kada se primeti "ta i ta zvezda" npr. znamo da je doslo leto!

Dok vasi New Age-ri "gataju po zvezdama" ne shvatajuci da su zvezde "radi zemlje" stvorene, pa ih onda "obozavaju" kao bozanstva, i vi im pridajete znacaj koji one nemaju, pa tvrdite da na njima "ima zivota"!

Tako ih neznajuci obozavate, a tu pricu vam je podmetnuo satana!

Zvezde i planete su "radi zemlje", i to su "obicna svetla"!!!

U svemiru postoji mnoštvo sunaca u drugim sunčevim sistemima u kosmosu, i planete koje se oko tih sunaca okreću.

Nije dokazano da postoje nekakvi "suncevi sistemi"! Naucnici koji rade na "sofiji" teleskopu koji je predestinirao hublle-u , kazu da ne postoje drugi suncevi sistemi, odnosno da ne postoje sunca oko kojih se okrecu planete!

Navodno, mi zvezde "vidimo" (to su sunca), ali planete "ne vidimo", vec "pretpostavljamo da postoje", na osnovu gravitacione sile koju ta tela vrse na zvezde (sunca)!

Dakle, sve je to "naucna fantastika", i nijedan validan dokaz, jel mi NE VIDIMO PLANETE KOJE SE OKRECU OKO ZVEZDA KROZ TELESKOP UOPSTE!!!

Sve je dakle izmisljeno, da bi se potkrepila prica o nekakvoj "evoluciji", i kako mi "nismo jedinstveni", vec smo "isprdak" koji je nastao pukom slucajnoscu u beskrajnom svemiru!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sve si namerno izokrenuo.

Ja ne verujem u male zelene, nlo. i slicno.
Ja verujem da postoje u svemiru planete na kojima postoje ljudi kao mi, planete koje je Bog stvorio, a koje nisu nikada pale u greh.

Ellen White nigde ne pise da ce Isus doci sa Oriona, niti da je Bozje carstvo na Orionu, vec da ce Isus prilikom svog dolaska na putu ka zemlji proci kroz Orinovu maglinu.

Pogresno si razumeo sta je Bog postavio na nebu da deli dan i noc.

Hajde da vidimo:

"Potom reče Bog: neka budu vidjela na svodu nebeskom, da dijele dan i noć, da budu znaci vremenima i danima i godinama;
I neka svijetle na svodu nebeskom, da obasjavaju zemlju. I bi tako"
( 1 Mojsijeva 1. 14 - 19 )

Dakle, ovde vidimo da je Bog postavio dva videla, sunce i mesec da dele dan i noc.

U nastavku Bog to potvrdjuje, ali tekst pocinje recju "I STVORI BOG"

"I stvori Bog dva vidjela velika: vidjelo veće da upravlja danom, i vidjelo manje da upravlja noću, i zvijezde.

I postavi ih Bog na svodu nebeskom da obasjavaju zemlju.
I da upravljaju danom i noću, i da dijele svjetlost od tame. I vidje Bog da je dobro.
I bi veče i bi jutro, dan četvrti"

Dakle, DVA VIDELA - sunce i mesec su ono sto dele dan od noci, a zvezde je Bog samo stvorio kao nesto popratno uz sunce i mesec.
Zvezde imaju svoju odredjenu ulogu na nebu, ali su sunce i mesec glavna obelezja noci i dana.

Sve ostalo je teorija zavere, i dosta ljudskih teorija, i tvojih licnih nabacivanja Adventistima i Ellen White da veruju nesto, i ako to nije istina.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sve si namerno izokrenuo.

Nisam ja nista izokrenuo!

Ja ne verujem u male zelene, nlo. i slicno.
Ja verujem da postoje u svemiru planete na kojima postoje ljudi kao mi, planete koje je Bog stvorio, a koje nisu nikada pale u greh.

Da li su zeleni, sivi ili crveni ljudi sasvim svejedno, ides na ruku teoreticarima NLO!

Zasto onda NLO ne bi bili prijateljski, kao sto kazu zagovornici New Age-a, da oni zele da nas zaustave da se ne unistimo nuklearkama!?

To je satanska prevara, i ide im na ruku, tako ce se antihrist kada dodje predataviti kao "vanzemaljac!

Ellen White nigde ne pise da ce Isus doci sa Oriona, niti da je Bozje carstvo na Orionu, vec da ce Isus prilikom svog dolaska na putu ka zemlji proci kroz Orinovu maglinu.

Sta on ima da prolazi "kroz Orion" kada je njegovo carstvo iz druge dimenzije???

On samo treba da "iskoci" i pojavi se ispred zemlje, "nema sta da prolazi kroz fizicki univerzum"!

Dakle, ja nisam nista izvrnuo, nego vi predstavljate Isusa kao da on "treba da prodje kroz fizicki univerzum" da bi dosao do nas!

A ta prica o "Orionu" je New Age filozofija, njima sve informacije dolaze sa Oriona pa i vama dolazi Isus!!!

Pogresno si razumeo sta je Bog postavio na nebu da deli dan i noc.

Nisam ja nista pogresno razumeo!

Hajde da vidimo:

"Potom reče Bog: neka budu vidjela na svodu nebeskom, da dijele dan i noć, da budu znaci vremenima i danima i godinama;
I neka svijetle na svodu nebeskom, da obasjavaju zemlju. I bi tako"

Kaze "NEKA BUDU VIDELA", to ne ukljucuje samo mesec i sunce , vec iz zvezde, sto vidimo iz konteksta da su one sve stvorene "radi zemlje", da je ''obasjavaju" i sa razlogom da po njima "merimo vreme"!

On govori u mnozini!

"Neka budu videla... videlo vece da upravlja danom i videlo manje da upravlja nocu i zvezde..."

To sto ti hoces da izvrnes, to je tvoj problem!

Lepo pise da su zvezde stvorene zato da "obasjavaju zemlju", a ne da bi na njima ziveli "mali zeleni, sivi ili crveni ljudi"!!!

Dakle, ovde vidimo da je Bog postavio dva videla, sunce i mesec da dele dan i noc.

"I stvori Bog dva vidjela velika: vidjelo veće da upravlja danom, i vidjelo manje da upravlja noću, i zvijezde.

I postavi ih Bog na svodu nebeskom da obasjavaju zemlju.

Pise lepo zasto su stvorena ta videla koja ukljucuju i zvezde - "da obasjavaju zemlju" a ne da na njima zive "vanzemaljci"!!!

I da upravljaju danom i noću, i da dijele svjetlost od tame. I vidje Bog da je dobro.
I bi veče i bi jutro, dan četvrti"

Jeste, zvezde su stvorene da "upravljaju danom i nocu" i da se po njima "meri vreme"! To tekst kaze!

Dakle, DVA VIDELA - sunce i mesec su ono sto dele dan od noci, a zvezde je Bog samo stvorio kao nesto popratno uz sunce i mesec.

Ma nemoj mi kasti, stvorio ih je da na njima zive "mali zeleni, sivi i crveni ljudi" :)

Zvezde imaju svoju odredjenu ulogu na nebu, ali su sunce i mesec glavna obelezja noci i dana.

Pa koja je uloga zvezda po tebi, jel da "obasjavaju zemlju" i da "njima merimo vreme" ili da na njima zive "vanzemaljci"!?

Sta kaze Bog, zasto ih stvara???

Sve ostalo je teorija zavere, i dosta ljudskih teorija, i tvojih licnih nabacivanja Adventistima i Ellen White da veruju nesto, i ako to nije istina.

Evo videli smo u sta vi verujete!

Verujete da Isus mora proci kroz fizicki svemir da bi dosao do nas, kao da ne dolazi iz "duhovnog sveta", da dolazi iz sazvezdja Orion (odakle dolaze ave okultne informacije) i da na planetama postoje vanzemaljci, odnosno fizicki zivot!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Da li su zeleni, sivi ili crveni ljudi sasvim svejedno, ides na ruku teoreticarima NLO!

Upravi vi sa vašim učenjem o zagrobnom životu idete na ruku, pošto se demoni pojavljuju u obliku umrlih, tako će se pojaviti i kao vanzemaljci.

Zasto onda NLO ne bi bili prijateljski, kao sto kazu zagovornici New Age-a, da oni zele da nas zaustave da se ne unistimo nuklearkama!?

HAC ne uči da se mogu javiti ljudi sa drugih planeta, tj. stanovnici, tako da učenje da postoje druge naseljene planete svakako ne doprinosi toj prevari. Ti uopšte nisi u stanju da razumom shvatiš šta je prevara,a šta nije tj. koje učenje proizvodi prevaru, a koje ne.

To je satanska prevara, i ide im na ruku, tako ce se antihrist kada dodje predataviti kao "vanzemaljac!

Jeste, ali samo onaj ko uči da mogu da dolaze stanovnici drugih planeta na Zemlju, upravo vaše učenje o zagrobnom životu to proizvodi jer kod vas mrtvi mogu da idu i da nas posjećuju.

Verujete da Isus mora proci kroz fizicki svemir da bi dosao do nas, kao da ne dolazi iz "duhovnog sveta", da dolazi iz sazvezdja Orion (odakle dolaze ave okultne informacije) i da na planetama postoje vanzemaljci, odnosno fizicki zivot!

A šta ti vjeruješ da neće fizički proći kroz svemir. Dakle ne vjerujete ni u vaskrsenje ni u 2. dolazak.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Upravi vi sa vašim učenjem o zagrobnom životu idete na ruku, pošto se demoni pojavljuju u obliku umrlih, tako će se pojaviti i kao vanzemaljci.

Uh uh.. najbolji odgovor ti je napad..
Ovo uopste nije tema o mrtvima!

A šta ti vjeruješ da neće fizički proći kroz svemir. Dakle ne vjerujete ni u vaskrsenje ni u 2. dolazak.

Nema zasto da prolazi kroz sazvezdje Oriona, on dolazi iz "duhovne dimenzije", pa se samo pojavi iznad zemlje!

Kakve su to gluposti da mora proci kroz sazvezdje Oriona tj. "kroz fizicki univerzum"!?

To ste preuzeli od masona i New Age pokreta, jel ste bili u bliskoj vezi sa njima, i Miler vam je osnivac adventnog pokreta, "mason"!

Vole masoni mnogo zvezde i egipatske price o Orionu i drugim sazvezdjima!

Sto se tice vaskrsenja i drugog dolaska, ti si bezobrazan pa tvrdis kako mi to negiramo, u stvari vi negirate pravi Hristov drugi dolazak, jer predstavljate Isusa kao da "mora proci pored Oriona"!

Van svake pameti!

Ni NLO ne putuju kroz fizicki svemir, vec se "materijalizuju" ili "iskacu" iz druge dimenzije, a to je tako ocigledno da to kazu i ufolozi!

NLO su demoni!

I dosta mi je vise s vama da pricam, jel sve tendenciozno izvrcete, i manipulisete da bi odrzali svoju nauku! Nimalo niste iskreni!!!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Uh uh.. najbolji odgovor ti je napad..
Ovo uopste nije tema o mrtvima!

I ovaj tvoj odg. nije obaranje onoga što sam iznio.

Nema zasto da prolazi kroz sazvezdje Oriona, on dolazi iz "duhovne dimenzije", pa se samo pojavi iznad zemlje!

Carstvo Božje je fizička dimenzija, ono je realno. Ne postoji duhovna dimenzija carstva. On ide kroz svemir. Vi ste svaku istinu izvrnuli.

Kakve su to gluposti da mora proci kroz sazvezdje Oriona tj. "kroz fizicki univerzum"!?

Ti si zaboravio da tvoj sagovornik ima razum, ako si ga ti isključio to je tvoj problem. Nešto reći bez razumnih dokaza i objašnjenja je isto kao i ne reći.

To ste preuzeli od masona i New Age pokreta, jel ste bili u bliskoj vezi sa njima, i Miler vam je osnivac adventnog pokreta, "mason"!

Opet lupetanje bezveze. Pa 80 učenja PC je učenje Nju ejdža. Reinakarnacija, besmrtna duša itd.

Ti ne možeš da nađeš dodirne tačke u učenjima NA i HAC.

Vole masoni mnogo zvezde i egipatske price o Orionu i drugim sazvezdjima!

Vole masoni i svinjetinu pa to niko ne spominje, ti uopšte ne znaš kako funkcioniše sistem ni u crkvama hrišćanskim ni u masoneriji. Tako da bezveze lupaš, puno je više bezbožnika koji nisu masoni.

Sto se tice vaskrsenja i drugog dolaska, ti si bezobrazan pa tvrdis kako mi to negiramo, u stvari vi negirate pravi Hristov drugi dolazak, jer predstavljate Isusa kao da "mora proci pored Oriona"!

Naravno da negirate, to što ćete reći da priznajete tj. vjerujete ne znači ništa jer bi vi to negirate učenjem o besmrtnoj duši tj. zagorbnom životu.

Pa i homoseks. kažu da nije grijeh ono što oni rade. Već sam ti 1000 puta rekao da nečije mišljenje samo po sebi ne znači ništa.

Van svake pameti!

Objašnjeno u mom prethodnom dijelu.

Ni NLO ne putuju kroz fizicki svemir, vec se "materijalizuju" ili "iskacu" iz druge dimenzije, a to je tako ocigledno da to kazu i ufolozi!

NLO i ne postoji nego demoni, koji mogu fizički da putuju. Tu je samo bitno vrijeme, Zemlja je u vremenskoj dimenziji, dok nebo i gdje Bog nema vremenske dimenzije. Ali postoji fizički prostor.

Ti baš lupaš gluposti, ti ćeš početi vjerovati da ne postoji fizički nebo gdje je Bog. U stvari već vjeruješ.

A jesam ja rekao da nisu. Učenje da je Bog stvorio i druge naseljene planete ne utiču na prevaru koja će biti, jer mi smatramo da oni ne mogu i neće doći.

Ti si ili si isključio razum ili si toliko postao ponosit i inatdžija da namjerno i svijesno odbijaš istinu iako znaš u sebi duboko da je to istina što ti se govori.

I dosta mi je vise s vama da pricam, jel sve tendenciozno izvrcete, i manipulisete da bi odrzali svoju nauku! Nimalo niste iskreni!!!

Naravno jer ne samo da nemaš dokaza, nego znaš i sam da nisi upravu i to te jede. Samo ti je cilj da se inatiš.

I jednom prestani pisati JEL, a pravilno je JER sve tendenciozno.

Ti dokaži da manipulišemo. Jadno je da nešto kažeš, a da zato nemaš dokaza.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Jeste Tripo, ali tekst koji je Laodikeja citirao se odnosi na "andjele", nema dokaza za suprotno!

Hvatate se za sitnice, koje nista ne dokazuju! Ne mozete dokazati postojanje materijalnih bica van zemlje biblijom!

Pa ti vjeruješ da su se demoni polno opštili sa ljudima.

Ma nemoj mi kasti,

:beee:

Koji je ovo nivo rasprave.
Ovde se ne radi o "Adamu Sinu Bozjem", vec o "Isusu Sinu Bozjem", jel do njega ide geneologija!

"... sina Adamova, Sina Bozjeg (Isusa Hrista)"

Izvrces tekst!

Jel ti znaš šta je rodoslov? I što je izvrtanje nisi objasnio, samo si dodao Isusa Hrista, ko da sam ja mislio drugačije.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne vredi.

Izvrćeš tuđe izjave, pogrešno tumaćiš biblijske izveštaje, pripisuješ mi nesto sto ne postoji.

Ponavljam.

Ja niti verujem niti upućujem na bilo kakav Nlo, vanzemaljce..itd, već jednostavno verujem na osnovu biblije - da postoje u svemiru planete na kojima postoje ljudi kao mi, planete koje je Bog stvorio, a koje nisu nikada pale u greh.

Oni nas nikako ne mogu posetiti, jer te planete nisu tehnoloski razvijene, niti na njima postoji bilo kakva tehnologija, već su to rajske planete, iste onakve kakva je bila zemlja pre pada prvog čoveka u greh, i koju će Bog stvoriti nakon Hristovog drugog dolaska i suda Božjeg.

Za razliku od toga - Nlo su čista demonska prevara u bibliji nazvana "znaci sotonski" iluzija, ili stvarne fizičke pojave koje kreira sotona radi indoktrinacije čovečanstva.

Još nešto u vezi ovog.
Vidljive zvezde koje vidimo na noćnom nebu - nisu jedini objekti u svemiru, jer svemir je beskonacan, i postoje sazvežđa i glasije, pa prema tome i zvezde, koje se ne mogu videti, jer tamo ljudsko oko ne može dopreti.
Dakle, Bog je na tim svetovima stvorio naseljene planete.

Što se tiče Božjeg carstva i Hristovog drugog dolaska, ono se nalazi u kosmosu, na mestu koje biblija naziva "treće nebo" iza vidljivog dela kosmičkog prostora.
Ovo mesto jeste duhovne prirode, ali se nalazi U kosmosu.

Isus će prilikom svog dolaska proći kroz Orionovu maglinu, i o tome govori Ellen White, i to nema nikakve veze sa masonima, jer kada bi bilo tako kako ti tvrdiš - onda su i samo sazvežđe Orion, pa i druga sazvežđa - tvorevina Masona, i oni su ih stvorili, i onda je i sam Bog mason, jer u knjizi o Jovu pominje Orion.

O ovom tvom očiglednom nepoštenju sam već pisao, da ti konstantno osuđuješ Adventiste za nekakvu masoneriju, a kada se tebi ukaže na mnoštvo okultnih masonskih elemenata u "tvojoj" tradicionalnoj crkvi, ti onda kažeš "NE NEGO SU MASONI PREUZELI OVE ELEMENTE, A ONI SU HRIŠĆANSKI"

Mire Mire, tvoje nepoštenje, licemerje, i dvoličnost su tako očigledni, da ih ne može sakriti ni planina.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Američka javnost u potpunom šoku: Dokumenti FBI dokazuju da vanzemaljci postoje
Posted date: јун 14, 2015In: IZA OGLEDALA
44

.

Nedavno su objavljeni dokumenti FBI koji pokazuju da su Zemlju zaista posetili vanzemaljci. Najfascinantnije je to što se u dokumentima ne navodi da vanzemaljci dolaze sa druge planete. Navodi se da ova bića dolaze iz druge dimenzije.
Da li bi trebalo da budemo iznenađeni što je FBI zainteresovan za fenomen NLO-a? Da li je moguće da su svi oni naučno-fantastični filmovi zapravo zasnovani na pravim događajima kako bi se podigla svest o vanzemaljcima među stanovništvom?

Nakon što su neki dokumenti obelodanjeni 2011. godine, pojavio se i izveštaj specijalnog agenta FBI iz 1947. godine. Specijalni agent FBI, potpukovnik čiji je identitet ostao anoniman, skupio je brojne podatke o NLO fenomenu.

Prema mnogim izveštajima, posetile su nas vanzemaljske vrste, ne samo sa drugih planeta, nego i iz drugih dimenzija. Neka od njih potiču sa etarske ravni koja koegzistira sa našim fizičkim univerzumom. Ovi „entiteti“ koji mogu da se „materijalizuju“ na našoj planeti se pojavljuju kao džinovske providne figure.

vanzemaljci-fbi2-469x600.png

Prenosimo izvod nekih od najvažnijih detalja iz izveštaja.

1. Delovi diskova nose posadu dok su drugi pod daljinskom kontrolom.
  2. Oni dolaze u miru. Posetioci žele da se nastane na ovoj ravni.
  3. Ovi posetioci su čovekoliki, ali mnogo su veći.
  4. Oni nisu ljudi od krvi i mesa, već dolaze iz nekog svog sveta.
  5. Oni ne dolaze sa druge planete, po našoj definiciji, već sa etarske planete koja se prožima sa našom, što je za nas neshvatljivo.
  6. Tela posetioca i njihovih letelica se automatski materijalizuju kada uđu u vibraciono stanje naše guste materije.
  7. Diskovi poseduju neku vrstu energetskog zračenja koje lako može da dezintegriše bilo koji brod koji ih napadne. Oni mogu da se vrate u etarski oblik i nestanu iz našeg vidokruga bez traga.
  8. Region iz kojeg dolaze nije „astralna ravan“, već odgovara Lokasu ili Talasu. Ovi pojmovi imaju veze sa ozoterijom.
  9. Do njih ne dopire radio, ali mogao bi da dopre radar, kada bi se razvio signalni sistem za tako nešto.
Ako nas ova bića posećuju u poslednjih 50-60 godina, da li je moguće da su nas posećivala i pre nekoliko stotina ili hiljada godina? Da li je moguće da su ova bića uticala na civilizaciju kakvu znamo danas i da li još uvek utiču na nas?

Webtribune.rs

Da zapišimo usta Miretu tužitelju, da je jasno da će to biti demoni i da nikakvi stanovnici drugih planeta ne mogu da dođu. Bog jeste stvorio još planeta naseljenih, ali oni ne mogu da dođu na Zemlju.

Natrag