Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Eto sta vi verujete, vama Bog ima "ruke i noge"!
Evo koliko si pokvaren, pošto je jasno da si ti formalista, ti drugima to pripisuješ, iako niko ovdje nije iznio da vjeruje ovo što si naveo.
A andjeli nose krune, i lete uz pomoc krila, pisu grehe u knjugu, a jerusalim je sav u dijamantima , safirima i zlatu"!
Tako i jeste. Vi ne vidite dalje od ikona. Sva pobožnost vam je da je poljubiš i da se prekrstiš.
Nebo "fizicka dimenzija"!? Hahaha...
Naravno da je fizička, bitno je tebi da vjeruješ u ikone. U da ne vjeruješ, kao ni proždrljvci u trbuh.
Nas nisu osnovali masoni , vas jesu.
Skreces temu...
I da su vas osnovali apostoli to ti ne pomaže, znaš šta piše da će otpad doći u crkvu Božju kao Bog pokazujući sebe da je Bog. To nije bitno ko je koga osnovao, jer su se i Jevreji pozivali ne gene Avrama kao i vi na osnivanje od apostola, to kod Boga ne znači ništa.
Orion vam je dodirna tacka, i masonska nauka u sredistu jer i vi nas kao oni optuzujete za paganizam, a vas su osnovali pagani! I sad ste kao bolji!
To nije odg. na moju primjedbu, ti uopšte nisi u stanju da na osnovu razumnih arg. nešto dokažeš. Ko da sam ja spomenuo meso, a ti nastavio odg. sa kamenjem.
Orion vam je dodirna tacka, i masonska nauka u sredistu jer i vi nas kao oni optuzujete za paganizam, a vas su osnovali pagani! I sad ste kao bolji!
Pročitao sam dosta tekstova i knjiga o NA i nigdje nisam našao učenje o orionu.
Dobro je naučio si da pišeš JER, pisao si prije JEL.
U ala ti je argumenat, najbolje je napasti
Jadan je tvoj odg. ovo i svako dijete može da odg.
Prelazis u napad, jel mislis da je napad najbolja odbrana, a nisi odgovorio! Ne mozes se odbraniti samo lupetas!
Nisi naveo šta nisam odg. opet lupaš bezveze.
Ajde ne lupaj tu, sve sto si ti ovde do sada napisao je tvoje misljenje!
Svi tvoji odg. stanu u jednu rečenicu, bez ikakvog objašnjenja zašto je tako, samo lupetanje bezveze.
Ma objasnio nema sta, skreces temu!
Necu da se bavim tvojim glupostima!
Opet nisi u stanju da razumnim arg. objasniš šta nisam objasnio.
Biblija kaze da Bog ne obitava u "fizickim kucama" niti ima telo, niti je materijalan!
Ti ko da nisi citao bibliju!
Nemaš pojma šta taj stih znači.
U ala si u pravu, ucis Bog ima i ruke i noge i zivi u kucama na nebu, verovatno ne brije bradu
Ko dijete moraš da ponavljaš šta si rekao, inače odlika nezrelih osoba. Naravno nigdje nisi naveo dokaz da je to neko tvrdio. Ja sam tebi naveo da zakon više ne važi to si bio naveo.
Ma nemoj! Ja cu da pisem kako ja hocu, a ti ne cepidlaci tu!
To je dokaz tvoje nepismenosti, stalno si pisao tako, znači da nisi baš najbolje pismen. Ja kada griješim to je zbog brzine, a i neke tipke su mi slabije.
Nije kako hoćeš, nego kako znaš, čovjek piše kako zna.
Ma imate vi dokaza , sve prsti od dokaza, EGW vam je medij istine a poruke stizu sa Oriona!
Opet nisi u stanju da izneseš arg. koji dokazuju da mi nemamo dokaza.